Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgrzeweczka

czy mozna to potraktowac jako zdrade

Polecane posty

Gość rozgrzeweczka

dzis w "ukrytej prawdzie" pewna dziewczyna bedaca zareczona zostala zwgwalcona. zatem odbyla stosunek plciowy z innym mezczyzna. czy mozemy mowic tutaj o zdradzie? tylko prosze mi tu nie wyjezdzac, ze to wbrew jej woli. kobieta to nie worek kartofli - gdyby nie chciala, cos by z tym zrobila.

Gość gość
oglądanie ze zrozumieniem... Ona wcześniej zerwała zaręczyny. Poza tym g**** to nie zdrada!

Gość rozgrzeweczka
wiem, ze (niby) zerwala. dlaczego g**** to nie zdrada? stosunek plciowy to stosunek plciowy. tez moge puknac kolezanke z pracy i powiedziec, ze nie chcialem i ze ona mnie do tego zmusila. licze na rzeczowa dyskusje.

Gość gość
up

Gość gość
ty zatrtujesz czy naprawde jestes taka glupia ?

Gość gość
zacznijmy od tego ze powinnes sie dowiedziec co to jest g**** ? nie mozna pisac tu o zdradzie g**** to jest najgorsze co kobieta moze przezyc i nie ma ze jak by nie chciala to by cos z tym zrobila jak ?? jak najczesciej napastnik jest o wiele silniejszy !!

Gość gość
co za idiota brak słów

Gość gość
Zartuj sobie frajerze, a ja ci coś powiem. Facetów też gwałcą. Ciekawe co byś powiedział jakby dupsko ci pękło i chirurg musiał cię zszywać, wcześniej z o***tu butelkę wyjmując. Więc nie cwaniakuj, bo już niejednego wyszczekanego chłoptasia zerżnęli jak po pijaku do domu wracał.

Gość rozgrzeweczka
darujcie sobie obrazanie mnie :P "g**** to jest najgorsze co kobieta moze przezyc i nie ma ze jak by nie chciala to by cos z tym zrobila jak ??" z meskiego punktu widzenia niemozliwym wydaje mi sie, aby zrobic to NA SILE. zawsze mozna sie bronic, uciekac... jak bylem mlodszy to wydawalo mi sie, ze to tylko wymowka :classic_cool:

Gość gość
niech no cie kiedys dwoch przytrzyma a trzeci laduje w o***t. poza tym faceci sa silniejszy.pieprznie 2 razy porzadnie po glowie i laska juz polprzytomna.

Gość gość
Dostaniesz jeszcze w życiu porządny wp*****l i zobaczysz ile możesz zrobić. A jak taki cwany jesteś, to i może jeszcze do pierdla trafisz za posiadanie, kradzież, albo na podstawie fałszywych zeznań. A wtedy być może zobaczysz jaki z ciebie kozak i jak potrafisz swojej d**y bronić.

Gość rozgrzeweczka
zadalem pytanie, a juz mnie jada i zycza zebym trafil do wiezienia :D i to na forum dla kobiet :D oj panie, panie...

Gość gość
zdziwiony? debila traktuje się tu jak debila!

Gość gość
wlasnie spiepszaj na forum dla debili

Gość rozgrzeweczka
25.02.14 a wlasnie, ze mam :P ale srednia taka.

Gość O na 1O
kiedy wy przestaniecie łykać te prowokacje jak dziffka spermę? 😴

Gość gość
nie dosc ze lestes glupi to pewnie i brzydki ,madra i ladna takiego ciaptaka nie zechce

Gość zuzanna2014
Ja tam spotykam sporo żonatych samców i nie tylko na POKOCHAJ.PL niby serwis randkowy, ale więcej tam napalonych kolesi niż na grzecznych portalach. Wstęp za darmo