Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już 60% Polaków ma smartfona, a ja nadal korzystam ze starego sony ericssona

Polecane posty

Gość gość

Mam model SE D750i, mam go juz 7 lat

Gość gość
Ja mam stara nokie od 2 lat, nawet aparatu nie ma:D ale za to nikt mi jej nie ukradnie i ciezko ja zgubic. Raz mi gdzies wypadla pod sklepem to zaraz jakis koles mi przyniusl do domu z pytaniem czy to nie moja, bo ktos mu powiedzial ze taka mialam hehe Kiedys zostawilam w pracy w szatni, to dalej tam lezala jak przyszlam na drugi dzien. Mialam kiedys smartfona i ktos mi zarabał po miesiacach, potem drugi raz kupilam ten sam model i znowu ukradli.

Gość gość
a co to k***a jest smartfon? :classic_cool:

Gość gość
madry telefon:classic_cool:

Gość gość
ja mam 3.5 letniego smartfona, jeszcze sobie radzi i dodatkowo telefon sony ericssona już 6 letniego, czasem go używam

Gość gość
a poza tym teraz każdemu wciskaja smartfony, przecież nie są drogie, można mieć już od złotówki, przecież smartfony to nie tylko te najdroższe iphony czy samsung s4

Gość gość
ja mam telefon za 50zl i jest z******ty :classic_cool:

Gość gość
IIE idiotko mój smartfon trzyma też 7 dni, choć często używam internetu i gps wtedy tylko 2 dni, ale k***a nie p*****l że baterie słabe BO MÓJ STARY TELEFON PRZY INTERNECIE TEŻ TRZYMAŁ DO 2 DNI

Gość gość
i nie raz spadł na ziemię. asfalt i wytrzymał

Gość gość
ja miałem s2 teraz s3 I BATERIA TRZYMA I JESTEŚ IDIOTKĄ JAK NIE WIESZ OD CZEGO BATERIA SIADA, już napisałem jak trzymają moj***aterie przy jakim użytkowaniu

Ja jestem lepszy, mam Sony Ericsson T610 chyba, 10 lat, mój jedyny telefon. :D

Nie wiem co to jest smartfon, na moja prośbę matka przyniosła mi jakąś starą nokie z pracy ale z kolorowym wyświetlaczem i to mój telefon. Osobiście mam sentyment do Motoroli z klapkami jak np V50.

Gość gość
bo pala opada jak czytam takie idiotki że baterie trzymają krótko, nie znają się a p******ą, I NIE MIESZKAM Z MATKĄ I MAM JĄ W D***E

Gość gość
po ch*j wchodzić jak mam smartfona i miałem telefon oba trzymają podobnie, a po drugie mam urlop, nie mogę posiedzieć na kafe?

Gość gość
Smartfon wytrzyma tydzien na jednym ladowaniu, jesli nie mamy wlaczonych zadnych aplikacji typu email, facebook, GG, pogoda itp, napiszemy w ciagu dnia kilkanascie smsow i pogadamy z pol godziny, wtedy wytrzyma tydzien. Przy korzystaniu zgodnie z jego przeznaczeniem czyli rozmawiając, przegladając internet, grając w gry wiekszosc smartfonow nie wytrzyma JEDNEGO DNIA, gracjąc w prawdziwą gre np GTA a nie jakies syfiaste angry birds rozladuje sie w ciagu 2-4 godzin. TAKA PRAWDA Zwykly telefon nie ma systemu operacyjnego, ma wyswietlacz max 2,4 cala o rozdzielczosci 176x220 a nie 720p, 1080p :O

Gość gość
mój telefon przy internecie wytrzymał 6 godzin, obecny smartfon 7 godzin, wiadomo gps pochłania dużo energi, gry nie gram

Gość gość
gość Smartfon wytrzyma tydzien na jednym ladowaniu, jesli nie mamy wlaczonych zadnych aplikacji typu email, facebook, GG, pogoda itp, napiszemy w ciagu dnia kilkanascie smsow i pogadamy z pol godziny, wtedy wytrzyma tydzien. xxxx straszne bzdury piszesz, moj trzyma gora 3 dni, a ja tylko pisze kilka smsow dziennie, nigdzie nie dzwonie, neta przegladam bardzo rzadko, w nic nie gram.

Gość gość
gość - zainstaluj aplikacje Watchdog i sprawdz co ci pobiera najwiecej pradu, najczesciej to Google Services czyli szpiegowskie funkcje jak gpsy, mapy etc

Gość gość
smartfon? a na co to komu?

Gość gość
to nie są bzdury, smartfon jest w stanie wytrzymać tydzień, mój potrafi, tylko ja często korzystam z neta i gps więc max 2 dni