Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego na kafeterii tyle kobiet twierdzi że są piękne

Polecane posty

Gość gość
ale mówi że było warto i za wszelką cenę chce tam wrócić

Gość gość
z innego tematu na kafeterii (nie mogę wkleić linka, pokazuje jako spam :O ) "Ja dziś szłam ulicą jakiś facet się zatrzymał z tekstem ''boże jaka piękna! " " w tym miesiącu pare razy się zdarzyło,że obcy faceci coś do mnie wołali , zac.zepiali" " codziennie slysze komplementy od ludzi, wczoraj ktos mi powiedzial ze mam oczy jak miod,duzo osob mi mowi ze jestem bardzo piekna" "ja to slysze od kazdego przechodnia" hahaha

Gość gość
Inne: "zaczepiaja w roznych miejscach, na przystankach, w centrum handlowym, nawet zwyczajnie mijajac na ulicy. zazwyczaj to sa glupie uwagi typu" hej co robisz wieczorem" albo " ladne nogi" "Słyszę to na ulicach non stop" "jeden podbiegł krzycząc że jestem najpiękniejszą kobietą i złapał mnie za biodra. Ciągle mi się to zdarza :) "

Mnie raz jeden na ulicy powiedzial, ze jestem piekna, i bede to z namaszczeniem wsominac do konca zycia. Nie byl widocznie pijany choc na intelektualiste tez nie wygladal :D Trabienie tez sie zdarzazlo, bo mialam widowiskowe nogi. Nie uwazam wiec, aby kazda kobieta, ktora pisze na forum ze ktos sie za nia obejrzal ma sie za niewiadomo jaka pieknosc.

Gość gość
up

Gość gość
ojj jestem piekna powabna i jedwabna :) i chwalić sie nie bedę ilu to meżczzyzn zauroczyło sie we mni bo kobiecie nie wypada

Gość Ryfka     Goldman
A mnie na ero uznali za najbrzydszą kafeteriankę. To miłe, że aż tyle głosów na mnie oddali zważywszy, że sporo z tych osób mnie nawet nie widziało. To się nazywa siła przebicia.

Gość gość
ależ to normalna rzecz gdzy nadchodzi wiosna zaczynaja sie gody nie tylko u zwierzat, mneij na siebie kobiety nakladaja ubran, krotkie spodniczki i mezczyzni zazwyczaj trabia krzycza, swiat budzi sie do życia ;] kazdy sie cieszy i raduje. i nie ma po co sie kłocic czy ktos piekny czy brzydki bo "kazda potwora znajdzie swego amatora "

Gość gość
"Ja dziś szłam ulicą jakiś facet się zatrzymał z tekstem ''boże jaka piękna! " " w tym miesiącu pare razy się zdarzyło,że obcy faceci coś do mnie wołali , zac.zepiali" " codziennie slysze komplementy od ludzi, wczoraj ktos mi powiedzial ze mam oczy jak miod,duzo osob mi mowi ze jestem bardzo piekna" "ja to slysze od kazdego przechodnia" x i jak później ma im nie bić na dekiel?