Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żanata xD

Witam

Polecane posty

Gość Żanata xD

Chcialabym sie dowiedzec co moga znaczyc bolące piersi . 8.02 współżyłam a okres dostałam 10 byl koniec okresu był troszke dziwny a od 3 dni bolą mnie strasznie piersi i czasem wieczorem mnie boli podbrzusze . robilam test ale wyszedł negatywny . czy mimo tego moge być w ciaży? ??

Gość kasia87777
tak szybko nie mialabys objawow ciazy, poczekaj do okresu. Na spokojnie

Gość Żanata xD
mineło 17 dni praktycznie troche sie obawiam . bo moja siostra tak miałam własnie

Gość kasia87777
po 17 dniach nie bedziesz miala jeszcze objawow ciazy bez przesady. Pierwszym objawem jest ZAWSZE BRAK MIESIACZKI. Przed tym nie ma prawa sie nic dziac. Bol piersi i reszta to dopiero pozniej.

Gość Żanata xD
to dobrze . to w takim razie co to znaczy ze bolące piersi ?

Gość kasia87777
Nie wiem moze boisz sie ciazy i sobie wkrecasz - za bardzo zwracasz na to uwage - tez tak mialam :P .. bierzesz tabletki? bo to tez moze byc od nich jako skutek uboczny. Albo po prostu tak wyglada teraz twoj cykl - bywa

Gość Żanata xD
no akurat ciązy to ja sie nie boje hm no nie wiem . Nie nie biore tabletek :) wiem ze piersi bola przed okresem ale ja mialam nie dawno

Gość kasia87777
Moze masz owulacje albo Twoj cykl tak teraz wyglada po prostu - czasem tak bywa przeciez. Ja kiedys np nie mialam okresu przez pol roku i nie bylam w ciazy - zaburzenia hormonalne. Ja bym sie tu bardziej doszukiwala jak juz to jakis problemow z samymi piersiami a nie z ciaza.

Gość Żanata xD
No to może faktycznie . :) dziekuje :P a mogłabys mi jeszcze doradzic nie wiem w jednej sprawie ?

Gość kasia87777
no dawaj

Gość Żanata xD
bo jest taka dziwna sprawa. .. chodzi o chlopaka . poznałam go w ubiegłym roku w czerwcu chodzilismy ze soba jednak po upływie kilku miesiecy zaczał mnie olewac ze tak powiem . nie pisal juz tak czesto nie dzwonił nie spotykalismy sie, jednak on tak co miesiac sie do mnie odzywa i przyjezdza i wtedy mówi " ze kocha ze chce byc ze mna ze mu zalezy itd " i jest wszystko ok tylko ze zawsze jest tak ze jak jedzie do pracy to juz sie nie odzywa do mnie wogole . i nie wiem co mam robic w takiej sprawie . czuje cos do niego bo nie powiem ze jest mi obojetny ale to troche gjego zachowanie jest głupie .

Gość kasia87777
A czy mieszkacie w jednym miescie? I gdzie pracuje tzn czym sie zajmuje? Rzeczywiscie ma taka prace, że nie ma czasu na nic poza tym? A Ty się do niego czasem pierwsza odzywasz i nic?

Gość Żanata xD
tak mieszkamy od siebie jakies 15 min drogi . Pracuje gdzies za Warszawa na budowie . tak odzywam sie nie raz do niego pierwsza ale on nie odpisuje ani nic jak dzwonie nie odbiera ... .

Gość kasia87777
No to rzeczywiscie nieciekawa sprawa.... nie wiem co moglabym myslec w takiej sytuacji, ale to nienormalne. Jak sie chce z kims byc to sie jest prawie caly czas, tym bardziej ze ma do ciebie tak blisko, moze przyjechac nawet na 15 min. A moze on kogos ma? Moze ma rodzine o ktorej nie wiesz? Bo nie wiem jak inaczej to wytlumaczyc....dziwne ze nie odbiera Twoich telefonow....probowalas to wyjasnic jakos? Gadalas z nim o tym?

Gość Żanata xD
nie nie ma rodziny bo wtedy jak bylismy razem byłam u niego w domu nie raz i wogole jego mame poznałam siostre kolegow jego . Tak ten temat zawsze jest jak przyjezdza i zawsze mi mówi ze musial sobie cos przemyślec poukładac no ale to troche bez przesady co miesiac potrzebuje czasu ...tylko tez jest taka sytuacje ze własnie w tym okresie co nie pisalismy ze soba poznałam chlopaka .. tylko on pracuje za granica i codziennie pisze dzwoni do mnie i chce mnie tam wziąśc tylko moi rodzice nie chca sie zgodzic ...

Gość kasia87777
no to troche niepowazne, moze postaw sprawe jasno i niech sie zdecyduje bo szkoda Twojego zdrowia na taka hustawke. Wiem co mowie pogadaj z nim szczerze bo bedziesz sie tylko meczyc i albo woz albo przewoz, bo przeciez w takiej sytuacji nie mozesz ani na niego liczyc ani nic bo po prostu go nie ma i jaki z tego pozytek...

Gość Żanata xD
Wiesz postanowiłam dzisiaj to zakonczyć wiem głupio bo przez sms ale nie mam jak z nim sie teraz spotkac . nie chce robic sobie kolejnych nadziei na cos co i tak sie zakonczy .. chciałabym byc juz z kims tak na powaznie. moj poprzedni zwiazek trwał 3 lata jednak niestety rozpadło sie .. i teraz zastanawiam sie nad wyjazdem do tego chlopaka .