Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś rozkleiły mi się buty i szłam przez miasto z takim rozklejonym na pol butem

Polecane posty

Gość gość

wszyscy sie gapili na to ;( co byscie pomysleli o takiej osobie?

To jeszcze nic. Ja kiedyś rozwaliłam buty tuż przed wejściem do autobusu, którym jechałam na lotnisko, a dalej do Anglii na weekend (dodam, że to była moja jedyna para butów). Na przystanku kupiłam superglue, skleiłam i całą drogę na lotnisko mocno ściskałam stopą. Kiedy dotarłam do bramek i miałam zdjąć buty okazało sie, że skarpetka przykleiła mi się do podszewki (aż tak klej mi przeniknął) ;p;p;p moje zmagania z butem przyklejonym do nogi wyglądały komicznie, ale przez cały wyjazd podeszwa trzymała;D

Gość gość
Dodam ze nie tylko sie gapili ale kolo skrzyżowania zebrali sie dość licznie wokól mnie złapali za ręce i dumnie odśpiewali" chodzi lisek kolo drogi nie ma reki ani nogi kogo lisek ......."

Gość errrrrrrrratra
To może go sklej? Nie konieniecznie muszisz iść do szewca możesz zrobić to w domowych warunkach. Weź kup klej Tadam, ja nim leiłem buty ja mi się rozkleiły, po minucie już wszystko trzyma OK.

Gość Paulitera
Szczerze, nie znam tego kleju, zazwyczaj kupowałam pierwszy lepszy, ale różnie to bywało. A ten nadaje się do każdego rodzaju obuwia?

Paulitera , TADAM® to klej do butów (głównie) sportowych o konsystencji żelu, bezbarwny i łatwy w użyciu. Pozwoli on także skleić buty wykonane z materiałów takich jak: skóra, tkaniny i niektóre tworzywa sztuczne (w tym espadryle). Dzięki jego pomocy można naprawić buty nawet w 60 sekund. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM www.tadam.com.pl

Gość Doritaki
To znaczy, że po 60 sekundach można już buty nosić? A czy wcześniej trzeba je jakoś specjalnie przygotować? przed klejeniem?

Gość gość
Mnie się kiedyś zrobiło tylko że w pracy, na dodayurk pracowałam na wyp**dowie gdzie jechało się 50 min autobusem i żadnego sklepu. To musiałam założyć gumkę do wlosow na Buta z przodu żeby nie klepal przy chodzeniu :P wstyd na całego

Doritaki powierzchnie sklejone klejem TADAM® łączą się od razu. Jednakże zalecamy poczekać przynajmniej 3 godziny na osiągnięcie ostatecznej wytrzymałości. Po tym czasie można założyć buty i swobodnie ich używać. Poprawne przygotowanie butów do klejenia należy wykonać w taki sposób, aby: łączone części były czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Najlepiej oczyścić je środkiem na bazie alkoholu. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM www.tadam.com.pl

Gość Samanther
A jak jest z przechowywaniem tego kleju? Jest szansa, że starczy na kilka razy, czy raczej stwardnieje?

Samanther, po użyciu kleju TADAM® niezbędne jest oczyszczenie jego dozownika. W tym celu zalecamy użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zaleca się przechowywać go w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM www.tadam.com.pl

Gość rebelkaa
A czym najlepiej wyczyścić podeszwę buta przed klejeniem? Woda z mydłem wystarczy?

Gość sówka1313
Jezu ale chamska reklama. Wystarczyłby jeden post i ludzie by sie dowiedzieli o tym kleju, ten dalszy ciąg to już zniechęca do niego zamiast zachecać:/

Witam! Rebelkaa, aby naprawa butów była trwała należy pamiętać przede wszystkim o tym, że łączone części powinny być czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Najlepiej oczyścić je środkiem na bazie alkoholu. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM www.tadam.com.pl

Gość dizonaur
a gdzie moge kupić taki klej tadam? szukałem na bazarze ostatnio bo reklame widziałem i nie mogę znaleźć.

Gość gość
mojej 3 letniej córce w lecie, przed wejściem do kościoła rozkleiły się białe lakierki bo zahaczyła o metalową kratkę która znajduje się przed wejściem do kościoła, mąż brał ją na ręce w kościele i ta rozklejona podeszwa tak wisiała,trudno.

Gość odesprawa
dizonaur ostatnio TADAM kupowałam w markecie. Ale widziałam, że był też w kiosku. Przy okazji zakupów sprawdź u siebie w sklepie.

Witam! Dizonaur, klej TADAM® kupisz w sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych. Prowadzimy obecnie bardzo intensywną dystrybucję, więc powinien być coraz powszechniej dostępny także w pozostałych sklepach. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM tadam.com.pl

Gość jamalanyga

Ja kupiłam Tadam w kiosku ruchu pod moim blokiem, klej bardzo dobrze trzyma. Sklejałam nim buty sportowe.

Gość polzi

czy taka tubka wystarcza na wiecej niż jedno użycie? Jak to potem przechowywać?

Gość patrycka
1 godzinę temu, Gość polzi napisał:

Ostatnio kupowałam ten TADAM. Tubka wydawała mi się mała, więc wziełam dwie bo miałam 3 pary butów do sklejenia. Okazało się, że jedna wystarczyła więc drugą zostawiłam sobie w zapasie. Taki klej może się na pewno przydać. 

Dnia 20.02.2019 o 14:17, Gość polzi napisał:

Witam! Polzi, w celu zabezpieczenia nie zużytej ilości kleju niezwykle istotne jest właściwe oczyszczenie dozownika po użyciu. W tym celu zalecamy użyć ściereczki lub suchego, chłonnego papieru. Zaleca się przechowywać klej TADAM® w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM

tadam.com.pl