Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mnie śmieszy na facebooku

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka "lajkuje" strony typu Zalando, Clinique, Lancome, Ecco, Bobbi Brown, LaMania itp a nigdy żadnej rzeczy tych marek nie miała. Pracuje w Tesco i chyba tam się też ubiera...

Gość ta z 2242
dla mnie to jest jeden z większych obciachów laikowanie marek ;)

Gość gość
dla mnie też, jeśli ktoś danej rzeczy nie używa... a mnie najbardziej śmieszy moja koleżanka-dodała już chyba z 5 filmów z tym jak jej córka chodzi, mój już chodzi od kilku dni (ona oczywiście obwieszcza na fb każdy ząbek, pierwszy kroczek itp.) i ona codziennie min 1 film dziennie wstawia z tym jak jej dziecko chodzi. Ja dzisiaj wstawiłam bo pare osób prosiło z którymi nie mogę się spotkać-a tak prościej niż każdemu z osobna i laska do mnie z tekstem że od niej kopiuje :D

Gość ta z 2242
mnie ostatnio powaliło zdjęcie mandatu :D

Gość gość
a mnie dzisiaj r******** to jak wszyscy wstawiali zdjęcia pączków, swoje czy ściągnęiete z grafiki google. I żałosne teksty lasek: - obżarstwo, ale dzisiaj można - ponoć dzisiaj idzie w cyce - kradnę twoje zdjęcie! koleżanka której je "ukradła" odpisała: kradzione nie tuczy ;) i najlepsi są wyspiarze, którzy po angielsku zachwalają swoim kolegom Anglikom ten piękny polski zwyczaj i zachęcają do spróbowania polskich pączków. normalnie po paru takich tekstach wstydzę się że jestem z tego samego kraju haha.

Gość gość
a mnie rozwala udostępnianie np swojego własnego zdjęcia, i następnie polubienie go :P

Gość ex_debill_konkubina
"i najlepsi są wyspiarze, którzy po angielsku zachwalają swoim kolegom Anglikom ten piękny polski zwyczaj i zachęcają do spróbowania polskich pączków." ....... tylko wytłumacz mi co w tym złego/głupiego/śmiesznego?

Gość gość
pewnie sama wciskasz obcokrajowcom polski chleb/kiełbase/pączki itp. no generalnie śmieszne jest to że atakuje tą swoją polskością inne nacje. Polacy mają na tym punkcie zryte pały. najchętniej to by kazali innym studiować od poduszki Historie Polski.

Gość ex_debill_konkubina
atakować? czemu atakować zaraz? promować! wiesz co było brytyjskim daniem narodowym, rok temu, albo dwa? curry:) typowo wyspiarskie co nie? trzeba promowac swoje, chwalic się i proponować - czemu nie?

Gość gość
ta jasne. to po pierwsze nie jest promowanie tylko nachalne wciskanie komuś czegos, śmieszne po prostu. a po drugie pomysl. siedzi taka w UK, zakupy robi w angielskim Tesco czy Asdzie a potem chwali to co polskie.

Gość ex_debill_konkubina
polaczkowe kompleksy chyba biją ci na czaszkę:) i Asda i Tesco ma polską półkę - ciekawe dlaczego, a wyspiarze mają swój pancake day w następny wtorek:) więc... nikt nikomu na siłę nic nie wciska, wyluzuj:)

Gość gość
Zdecydowanie ludzie Lubię to!, ktorzy lubią swoje zdjecie, komentuja i lubią swoj komentarz :D No i stylizowane chlopaczki wstawiajace przynajmniej jedną samoj\ebke na miesiac.

Gość gość
Objawienia od Boga Ojca , Boga Syna i Matki Bozej czytajcie na paruzja info pl

Gość gośćwawa
Mnie najbardziej śmieszy wrzucanie swoich zdjęć z kaczym dziobem,lajkowanie własnych fotek i postów, ciągłe wstawianie zdjęć i podniecanie się swoimi dziećmi, meldowanie się non stop w miejscach typu "kino", "kawiarnia", wylewani swoich zali oraz kłótnie na forum.

Gość gość
ale anglik nie atakuje na fb: spróbuj angielskich nalesnikow. Czaisz różnice?

Gość gostek taki on
ex_debill_konkubina - jak Twoj biznes?

Gość gość
.

Gość gość
Wszyscy jestescie idealni i nie wstawiacie zadnych bzdetow na fejsa, oczywiscie. Tylko reszta ludzi to glaby. Od razu mowie, ze fejsa nie mam, zeby nie bylo, ze nozyce sie odezwaly.

Gość ex_debill_konkubina
nie ma z tobą nic wspólnego, więc się nie interesuj:)

Gość gość
"polubienia" Chodakowskiej, Pierwszej Miłości itp. :-D

Gość gość
ja pierdzieeele co jest złego w polecaniu pączków? chyba naprawde nie masz sie do czego przyczepic. Anglik daje mi sprobowac jakiegos ich tradycyjnego dania- jest smaczne, to mowie swoim znajomym w Polsce zeby sprobowali, jak im nie zasmakuje/nie chca nawet sprobowac to trudno, sa dorosli nikt im niczego na siłę nie wepchnie

Gość gostek taki on
ex_debill_konkubina - moglibysmy sie wymienic doswiadczeniami, jesli obracasz juz z pol miliona rocznie :)?

Gość ex_debill_konkubina
pół miliona czego? zł czy funtów?;)

Gość gość
Ale żal cię cisnie zawistny nieudaczniku. A udac moglo się każdemu, tylko trzeba bylo miec leb na karku!

Gość ex_debill_konkubina
przeliczasz? hyhy;)

Gość gość
ex_debil_konkubina - pol miliona funtow. Nie wiem w jakiej jestes branzy. Ja obraca 1.5 miliona rocznie. :)

Gość kkkollllii
ex_debill_konkubina "i najlepsi są wyspiarze, którzy po angielsku zachwalają swoim kolegom Anglikom ten piękny polski zwyczaj i zachęcają do spróbowania polskich pączków." ....... tylko wytłumacz mi co w tym złego/głupiego/śmiesznego? ---------- no wlasnie co w tym zlego, smiesznego? nikt nikomu nie wciska polskiej kiełbasy, sami próbują, kiedyś robilam grila a mamy wspolny ogrod z jednym starym dziadkiem, przyszedl sprobowal kielbaski i bardzo mu posmakowala, to samo bylo z nasza współlokatorka hiszpanka, sprobowala i zaczela kupowac polska kielbase w polskim sklepie. co w tym glupiego? ja za to bardzo polubiłam pakistańską kuchnie, kolega dal mi pare razy jakies danie(a raczej wd ciebie wcisnął) i tez zaczelam chodzic do ciapkowach sklepow po ich przyprawy i czasem robie ich dania. ale dla ciebie to glupota.

Gość gość
@kkkollllii - nie przejmuje sie tutaj wiekszosc to niedorozwoje. Powinni siedziec na polskiej wsi a nie w wielokulturowym centrum finansowym swiata.

Gość gość
laska co miesiąc pokazuje efekty zrzucania kilogramów, rozebrana, foty z każdej strony :-D

Gość gość
dzielenie sie na fb swoimi smutkami ojjjj :( smutno mi dzis, a nie powie o co. ogolne zalenie sie alb jaki swiat jest zly. dodawanie psotow "ale sie naj*balem, ale byla impreza, mam kaca, kac morderca" klotnie na forum publicznym tez sa dziecinada, swoje konflikty zwiazkowe nalezy w domu zalatwiac. a potem i tak sie godza i wszyscy musza wiedziec o tym. nie ktorzy nie chronia swojej prywatnosci a potem sa wysmiewani. trzeba pamietac ze w sieci nic nie ginie i moze sie obrocic cos przeciw nam. ile jest kont z fotkami mlodych, polnagich nastolatek? na pewno nie za ich zgoda zostaly skopiowane na jakies konta "niezle d**eczki".