Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym się różni Polak od cudzoziemca

Polecane posty

Gość gość
ZDZ czy mi sie wydaje, czy ty jestes teraz blondyna ???

Gość gość
lepiej zostan i sie posmiej z glupoty ludzkiej.

alez smieje sie, gdyby nie smiech to by mnie tu juz dawno nie bylo :) normalni ludzie tutaj rowniez sie zdarzaja (bogu dzieki) ale dlugo nie wytrzymuja (a szkoda), bo chamstwo i czepialstwo bierze gore nad calym forum, ciezko walczyc z ludzmi ktorzy za swoj marny cel stawiaja sobie anonimowa do******lanke. ps. tak, juz nie czarnula :)

Gość gość
ja tez tu jestem ,zeby sie posmiac wszedzie tyko smuty i choroby a glupotmi nie ma sie co przejmowac.

Gość gość
Chyba ladnie ci w tym blondzie, chcialabym zobaczyc calosc :)

dziekuje, opinie sa raczej pozytywne :) ale nie wiem czy sie zdecyduje na pokazanie calosci bo juz tu zostaje wymieniana z nazwiska i srednio mi sie to zaczyna podobac a nie chce znowu wzbudzac fali nienawisci, internetowi psychole sa nieobliczalni :) ja tez czytam i oczom czasem nie wierze, coz zrobic, tylko sie smiac :D

Gość gość
Coz takie zycie Kasio Jenkins. Nie trzeba bylo sie upubliczniac na internetach to by siary nie bylo ;)

Gość gość
a ty normalna zeby swoje ujawniac ? trzeba byc czubem, naprawde

Gość gość
Kaska wez juz skoncz... sama ujawnilas tu swoje imie a wkrotce po slubie na swoim profilu w fotosiku, do ktorego link masz caly czas u siebie w stopce zmienilas nazwisko na Jenkins zeby sie "pochwalić" :D Teraz juz chyba usunelas to nazwisko z fotosika, ale wczesniej spory czas widnialo. I przypomnij sobue ile swoich zdjec tu wklejalas. Serio dziewczyno, ogarnij sie. Nie w ten sposob zdobywa sie slawe. Pretensje mozesz miec tylko do siebie Mrs Jenkins ;)

Gość gość
jak ktos wstawia swoje zdjescie to jego sprawa i nie znaczy ,ze musi byc obrazany.

Gość gość
Fb Kasia jenkins faktycznie maz bialy jak snieg, tylko wpadl do beczki po smole :(

na fotosiku nie ma nazwiska, co ty teraz w ogole gadasz? jedynie na fb mialam zmiane nazwiska ktore to konto nota bene zlikwidowalam jakis czas temu i dobrze o tym wiesz :)zawiedziona jestes ze nie masz co podpatrzec?

Gość gość
Ladna czarna rodznka kasiu Jenkins, pieknie sie prezentujecie nie ma sie co wstydzic meza murzyna :D

Gość gość
nie idze calego bo spam sie robi wpisz jenteligentko sama -------------- Kasia Jenkins

Gość gość
w znajomych czarno jak w doopie u murzyna :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona na fotosiku nie ma nazwiska, co ty teraz w ogole gadasz? --- Ale było i dobrze o tym wiesz. ;) przeciez trzeba bylo sie pochwalić kafeterii. :D - "jedynie na fb mialam zmiane nazwiska ktore to konto nota bene zlikwidowalam jakis czas temu i dobrze o tym wiesz usmiech.gif" Nie mam i nigdy nie mialam fejsa. Wystarczy bywac na kafeterii. Masa twoich zdjec zlociutka, masa :) - "zawiedziona jestes ze nie masz co podpatrzec" Nie bardzo. Mam wysublimowane poczucie estetyki. Widok opalonej farbowanej blondyny z fakolcem wzbudza we mnie odruchy wymiotne

Gość gość
nie dziwie sie ze jestes zdesperowana, jakim trzeba byc desperatem zeby murzynowi ciagnac lache, fuuuj :/

Gość gość
tym, ze Polak polki nie chce, a cudzoziemiec Polke chce

Gość gość
Ogolnie to mam slabe zdanie o kobietach wykorzystywanych przez czarnych dla mnie to jest oznaka naiwnosci naszych kobiet wyjatkiem sa tu dziewczyny dla ktorych niecjest o "tylko" kolejna przygoda epizodzik w zyciu a powazna deklaracja konczaca sie chociazby malzenstwem i jak widze "gosciu"-wo jak stoszujesz te chwyty ponizej pasa rodem z piaskownicy to wstyd mi za ciebie przed calym swiatem nic soba nie reprezentujesz typowa "kukla "do bzykania z sianem w glowie...

Gość gość
i wracamy z deb...mi.

Gość gość
Ale o co chodzi z tym murzynem bo ja nie w temacie :D

na fotosiku nie ma ani imienia ani nazwiska jest tylko login. nawet nie ma gdzie tego nazwiska wpisac moja droga. specjalnie sie wlasnie zalogowalam zeby popatrzec o czym ty w ogole opowiadasz wariatko. moze i konta na fb nie masz ale zagladasz na fb zeby sobie poaptrzec co sie dzieje u znajomych z kafe :) to jest dopiero beznadzieja.

Gość gość
Osoba ktora wkleja wlasne zdjecia na fora, zwlaszcza tego typu to zazwyczaj zakompleksiona jednostka ktora pragnie komplementow. Niedowartosciowana taka. Zdesperowana ty krasnalu o krotkich nozkach, idz juz z forum plisss zajmij ze sie w koncu tym dzieckiem a nie d**e grzejesz caly bozy dzien na kafe.