Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie powiedzial ze mnie kocha zwleka ze slubem a chce miec ze nna dziecko

Polecane posty

Gość gość
Czy możesz przestać już przynudzać, że była żona była z patologii? I co z tego, że była skoro ją kochał. Ciebie nie kocha bez względu na to kim jesteś i tyle. A jak znajdzie kiedyś taką, w której się zakocha to kopnie Cię w cztery litery. Idź do pracy w końcu a nie tylko pasożytujesz. Będziesz miała swoje pieniądze, to przynajmniej na bruku nie wylądujesz w razie ewentualnego rozstania.

Gość gość
Oj pamietam autorke. Facet i jego spasly i niedorozwiniety syn pomiataja autorka i tresuja jej corke, a ona na to pozwala. Facet ma nianke do dzieciaka i sprzataczke w jednym.

Gość gość
Nie rozumiem pytania "moglsbys?" o co chodzi A frustracje mam bo tsmts byla zona nikt z jego rodziny jej nie lubil Byla bo byla ale jego rodzice i bracia jej nie lubili i uwazali za patologiczna Mama mojego partnera jrj nie lubila bardzo skladala na nia pidma do sadu o odebranie praw rodzicielskich za to co wyprawiala Mieli same klopoty przez nia a on ja kochal?!?

Gość gość
autorko robisz takie literówki że ledwo rozumiem o czym piszesz, ogarnij się

Gość gość
nie no autorka to idiotka :D tak kochał ją, Ciebie nie kocha, zrozumiałaś w końcu?

Gość gość
Zaczynam mieć wrażenie, że autorka jest niedorowinięta intelektualnie. Szkoda tylko dziecka.

Gość gość
no tak, kochał ją. żadne kłopoty nie są ważne, jeśli kochasz drugą osobę.

Gość gość
A wstydzić się przed dzieckiem powinnas raczej tego, że pasozytujesz na facecie a nie tego, że ślubu nie masz. Zresztą wcale się nie dziwię, że on nie chce ślubu z kimś tak pustym i głupim jak Ty.

Gość gość
Byla zona nic od siebie nie dawala Nie kochala go skoro zdradzila Nie dbala o ich dziecko a wyprawiala takie rzeczy gdy pila jak z programu uwaga alno interwencja.cala rodzina jej nie lubila;( No a on ja mimo to kochal?!? A mnie cala rodzina jego lubi Jego mama doslownie prawie codziennie wydzawania i podziwia ze sie zachowuje do jej wnuka lepiej niz biolog matka. Jego bracia mnie chwala. A jdgo ojciec na wigilli zyczyl mi bysmy byli na zawsze razem

Gość gość
Autorka jest jednak niedorozwinięta :)

Gość gość
I jak tam, juz corka wytresowana? Dobrze sie przy stole zachowuje? A grubas juz mniej gra? Wycierasz mu jeszcze doope?

Gość gość
Nauczyła się jednego tekstu i powtarza w kółko :) Podziwiam tego faceta, ma łeb na karku, że się nie chce żenić. Dziwię się tylko, że jeszcze trzyma ją w domu.

Gość gość
Czemu pasozytuje?!jest wiele kobiet ktore zajmuja domem I nikt ich nie atakuje i rodzina ich docenia ze to ciezka praca wszystko w domu ogarnac i dzieci zadbac odprowadzac do szkoly przedszkola A do pracy ide od wrzesnia

Gość gość
O wypowiedz zlosliwych ludzi nie pytam

Gość gość
Tekst dnia: piła jak w programie uwaga :D :D Popłakałam się ze śmiechu

Gość gość
zrozum, że na miłość nie mają wpływu żadne czynniki zewnętrzne! ona mogłaby być d***** nawet, a on i tak by ją kochał. sama zresztą widzisz- jego rodzice cię lubią, chwalą, a on ślubu i tak nie chce ;) uciekam, zrobisz jak zechcesz

Gość gość
On mi koedys powiedzial " co ty myslisz ze bym sie bawil uczuciami wszystkich tzn dzieci i nas a glownie dzieci?!?a rodzins co bym powiedzial synowi ze bylas i juz cie nie ma.ja naprawde chce z toba byc "

Gość gość
Opowiedz nam lepiej co już zrobiłaś żeby zdobyć jakąś pracę. Jakieś kursy, szkolenia, może jakąś szkołę w tym czasie skończyłaś? Jeśli się rozstaniecie (a zawsze trzeba brać to pod uwagę) to gdzie pójdziecie i za co będziecie żyły?

Gość gość
Czyli plan taki ;najpierw praca i jak on nie bedzie nadal chcial slubu to Poszukam wynajmu i sie wyniose po czasie?!? Nie chce byc z kims kto po roku czasu mnie nie pokochal;( Nie moge zyc z kims kto jest ze mna tylko dla wygody;(( A kolejna sprawa; moze ja zle z nim rozmawiam o tym slubie? Ale przeciez nie moge mu o tym ciagle gderac zmuszac

Gość gość
Wzial cie tylko i wylacznie za wzgledu ka niedorozwinietego syna. Nie chodzi do szkoly i ktos musi sie nim zajac w ciagu dnia

Gość gość
To mu nie gadaj i slubie, a zapytaj co do ciebie czuje....pytalas kiedys?

Gość gość
Ja robie kurs obecnie A corka od wrzesnis idzie do przedszkola Wtedy ja podejme prace On nawet powiedzial ze moge wtedy pracows ze bedzie ja z przedszkola odbieral.ze bedzie ok. I jesli nie bedzie cchcial slubu to odejde skoro mi to nie pasuje Bo po co byc z kims by tylko byc razem na pokaz

Gość gość
Aotorko robisz z nas wszystkich idiotów. Jesteś leniem, któremu nie chce iść się do pracy i szuka innego sposobu na życie. Oto Twoje słowa z poprzedniego tematu gość i wiem ze powinnam dziekowac Bogu ze nie mieszkam obecnie np w domu samotnej matki itp i ze on nie kaze mi pracowac

Gość gość
Odpowiadam ; -jsgo syn mial do tej pory nauczanie indywidualne w domu Ale po feriach idzie do szkoly. Potrzebowal faktycznie opieki do syna bo mial problem bo Jak szedl do prscy musial fatygowac brata by go pilnowal ciocie babcie itd i za kazdym razem jego syn gdzoes indziej

Gość gość
Jaki kurs robisz? Jednak facet kazał Ci iść do pracy?

Gość gość
A moze wprpst mu powiem ze czuje ze mnie nie pokochal?!;(( Ale chyba wtedy to dla mnie bedzie klopptliwe takie cos powiedziec ;( On tlumaczyl ze teraz komunia jego syna bedzie .kasa.potrzebns na stroje ns knajpe i inne rzeczy i wakscje w czerwcu zarezerwowane A slub po wakacjsch tak mowi;/ Tak odpowiedzial gdy go zspytalam co ze slubem No ale jak go przekonac albo co powirdziec ze powinien porozmawiac ze swoimi rodzicami ze planujemy slub?przeciez im nie moze miesisc wczesniej zapowoedziec

Gość gość
On mi nie kazal pracowac i mie karze bo wie ze u nas nawet do sprzatania klatek schodowachh albo biur nie ma miejsc. mowil ze moge do pracy isc lub nie moj wybor

Gość gość
Jaki kurs robisz? A dlaczego rodzicom nie może powiedzieć miesiąc przed? Czasem przed ślubami cywilnymi rodzicom się w ogóle nie mówi, idzie się do usc ze świadkami i tyle.

Gość gość
Ja nie zalozylam tematu o praxy tylko o slubie I o tym ze po co chce miec ze mna dziecko skoro slubu nie?!? Mowil jak bys zaszla to by byl slub . To to znaczy ze jak nie zajde to slubu nie ?!? Meczy mnie to Jemu nie chce tysiac razy o slubie mowic Chcialabym raz a przekonujaco ....by jakos sie zmobilizowal

Gość gość
No to jak ty chcesz isc do pracy id wrzesnia???? I zapamietaj, on nie planuje slubu to ty chcesz planowac. I co to znaczy, ze jak ty masz sie go zapytac o uczucia???? Ze to niewygodne??? Mieszkacie razem, to chyba mozesz sie odzywac????