Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie powiedzial ze mnie kocha zwleka ze slubem a chce miec ze nna dziecko

Polecane posty

Gość gościówka 2777
Czy oni mogą unieważnić ślub kościelny? Bo jeśli nie, to Sakrament jest nadal aktualny.

Gość gość
Autorko, czy możesz przestać p*******ć głupoty i zacząć rozmowę o czymś istotnym??? Co zamierzasz zrobić żeby znaleźć pracę????

Gość Karralina
No wyglada, ze o niej mysli i nawet sni skoro prawie przez sen myli ja z toba..on ja poprostu jeszcze kocha. Tyle lat z nia wytrzymal mimo, ze to pijaczka i go zdradzala, ale z milosci jej tomwszystko wybaczal. Moze i slub byl z powodu wpadki, ale pewnie wczesniej czy pozniej, by z nia ten slub i tak wzial...

Gość gość
mam jeszcze taki ppoomysl ze bede oschla bardziej tylko dla niego. do dzieci mila a do niego oficjalna bede usypiala juz o 20 stwj albo lezala zamyslona i pozniej jak zapyta sie wkoncu pp ilus dniach co mi jest ze chodze smutna to powiem jemu ze mi smutno bo czuje sie jak zabawka tylko dlatego ze nie mam swojwgo mieszkania ze czuje sie gorsza od jego bylej zony i ze czuje sie ponizona bo mnie nie kocha pewnie i dlatego zwleka ze slubem mimo ze razem mieszkamy.... ze mi przykro ze nie mam bogatych rodzicow ktoezy zapewniliby szkole kursy lub jakis zawod..ze widocznie musze juz cierpiec bo bede dla kazdego zaaabawka taka.;( tak mu powiem...

Gość Karralina
Aha, piszesz, ze nie chcesz wyjsc na desperatke pytajac sie o uczucia, ale meczyc go o slub to juz nie desperacja??????

Gość Karralina
Taaa, na litosc to go raczej nie wezmiesz...wystraczy, ze jego mamie cie szkoda. Tez uwazam, ze jego mamie jest poprostu ciebie szkoda, a nie ze cie tak bardzo lubi.

Gość gość
Powiedzmu tak, najwyżej wywali Was z mieszkania... Ale cóż, najważniejsze, że Ty musisz walczyć o ślub :D

Gość gość
jego mama nie wie o wszyystkich moich szczegolach przeszlosci tylko o tym rozwodzie i tyle

Gość gość
I co chcesz tym osiągnąć? Zasugerować mu, że co prawda jesteś byle kim, ale chcesz być traktowana jak ktoś, bo masz takie widzimisię? :D Bardzo przekonywujące.

Gość gość
Do tego żeby mieć kursy lub szkołę nie trzeba mieć bogatych rodziców. Trzeba chcieć. Ty nie chcesz, wolisz rozstrząsać jak zmusić do ślubu faceta, który Ciebie nie kocha. Jesteś wyjątkowo żałosna, szkoda tylko Twojego dziecka.

Gość Karralina
Przeciez pisalas, ze ona mowila, ze ty taka biedna, ze tyl przeszlas....

Gość Gossssccccc
No wlasnie o co sie stalo z ta praca co mialas jak go poznalas?

Gość gość
moja praca gdy go poznalam?! bylam opiekunka do dziecka w innym.miescoe byli to bogatsi ludzie dawali mi 1500zl i alimentow 500zl i mieszkalam z babcia kupowalam jedzenie do babci domu proszki do prania rzeczy dla dziecka opiekunka 800 mnie kosztowala. bylo to glupie bo dawalam sama corke do opiekunki po to by jechac do duego miasta opiekowac sie dziecmi bo ci ludzie zabronili przyprowadzania dzirka a poza tym corka by nie wytrzymala 3h jazdy mpk i pks codziennie plakala gdy szla do opiekunki. bylo mi smutno byla nerwowa roszstrojona a tu os kiedy mieszkamy razem ona sie lepiej zavhowuje i dobrze sie tu czuje i nie moge jej tego zabierac

Gość gość
A co od tego czasu zrobiłaś żeby zwiększyć szanse na znalezienie pracy? Kursy, szkoła, szkolenia?

Gość gość
do karralina; moeila jego mama ze jestem taka biedna bo wie ze mam rozwod a wg niej rozwod to juz mega tragedia wie ze mam taka matke i ze mieszkalam u babci i tylko to wie

Gość gość
jakie szkolenoa jakie kursy??to jakie mam zrobic by miec po nich prace?!? robie florystyczny z posredniaka i tak pracy pp tym nie bedee miala

Gość gość
Szkoły policealne, wszystkie możliwe kursy. Przecież jakąś pracę musisz mieć. To co zamierzasz robić????? Siedzieć i jęczeć, że nie ma pracy???? A może jesteś leniem, który do pracy iść nie chce.

Gość gość
zastanawiam sie juz jak zrobic by mnie pokochal?! flirtowac byc mega mila a moze jak kiedys czytalam.w peewnej ksiazce powinnam bys oschla obojetna i wyrahowana?! moze powinnam wlasnie chodzic wczesnie spac powinnam kilka dni byc smutna pokazac mu to i na koncu jsk zapyta czemu tak to wtedy porusze ten temat ze czuje ze mnie nie kocha i ze nie mowi mi tego ani razu i ze czuje ze on kocha byla ale sie do tego nie przyyyzna i ze nie chce slubu bo czeka na inna lepsza bogatsza

Gość Karralka
A dlaczego rzucialas ta prace? Zawsze 700 by ci zostawalo, nawet bys mogla odkladac...

Gość gość
Tak, bądź oschła i wyrachowana i odliczaj dni kiedy facet w********i ciebie z domu. Ty masz naprawdę nierówno pod sufitem.

Gość gość
o szkole polixealnej tez mysld i chce isc i jest od wrzesnia sa.zapisy od wresnia u nas

Gość gość
zwwolnili mnie ci ludzie bo poszly dzieci do przwdszkola i szkoly

Gość Karralka
Nawet jak mu hedziesz buty lizac to cie nie pokocha. Ty nie mozesz nic zrobic...i zadne czry mary, hokus pokus nawet nie pomoze...ciesz sie czym masz, znajdz prace i tyle. Napewno bym tez z nim nie chodzila do lozka...

Gość gość
A ta idiotka zamiast myśleć jak znaleźć pracę myśli jak zagrać żeby facet ją pokochał? :D Jeśli dotąd nie kocha to już nie pokocha.

Gość gość
pracujac tam nigdy nie widzialam.prawie corki normalnie mi zal.jej bylo opiekunka wypisywala.mi.smsy ze ona placze ze teskni i jakos ta opiekubka nie pracowala i nie pracuje nadal i jest na utrzymaniu chlopa i nikt sie jej o to nie czepia

Gość gość
do karralka; nie chodzilabys z nim.do.lozka no to co bys mowila jakby chcial sexu?

Gość Karralka
Ale ten chlop moze ja kocha...moze ma wyksztalcenie, moze nie ma wlasnego dziecka...

Gość gość
a mozeee on nie umie juz nikogo pokochac bo dla niego swiat sie zakonczyl naa bylej zonie i teraz nie szuka nic na stale ale takie pozory stwarza

Gość Karralka
Z ja bez milosci nie sypiam z facetami...a tak swoja droga, to nawet podczas seksu nie mowi, ze kocha?

Gość gość
no wlssnie moze ja kocha...;(( opiekunka nie pracowala i nie pracuje nadal siedzi w domu z dzieckiem ktore juz do szkoly chodzi inne kobiety jakie znam.pracuja lub siedza w domu z dziecmi i mezowie lub acwci ich sie na to zgadzaja i ich gorzej nie traktuja