Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie powiedzial ze mnie kocha zwleka ze slubem a chce miec ze nna dziecko

Polecane posty

Gość gość
Zacznij myśleć. Jeśli zajdziesz w ciążę (z facetem, który nie kocha), w każdej chwili i tak bedzie mógł wyrzucić Cię z domu. Płacił alimentów nie bedzie, bo Twoja córka nie jest jego. Prawa do opieki nad drugim dzieckiem dostanie on, bo Ty nie masz pracy, ani mieszkania. Gdybyś myślała o przyszłości swojej córki jak najszybciej szukałabyś pracy. Skończy się na tym, ze stracisz córkę, wspomnisz moje słowa.

Gość gość
ale zrozumcie; jego byla zona nie miaala pracy i byl z nis 9-10lat! ktos pyytal czy mam poenoadze juz od niego. tak mam pieniadze dal mi cala karte od bankomatu kupuje co uwazam za sluszne powiezial ze ma do mnie zaufanize widzi ze dobrze wydaje pieniadze

Gość gość
Ale co z tego, że z nią był???? Ty masz dziecko, które nie jest jego i nigdy nie będzie. Zawsze możliwe jest rozstanie (nawet po ślubie) z czego wtedy utrzymasz i ją i siebie??? Gdzie będziecie mieszkać????

Gość gość
czyli nadal nie wiem co robic ;(( wiem ze mam isc do pracy od wrzesnia ze mam nie wymagac slubu i byc nieszczesliws dlatego ze mamy inny ppoglad? nie odejde i tak nawet msjsc prace bo wtedy bede samotna i nawet z pensja 1200zl nie dam rady wynajac mieszkania zs 800-900zl i oplaty telefon itd czasem dziecko choruje i jest ciezko

Gość gość
wiem wlasssnie ze roztania nigdy by nie byl o gdyby bylo wspolne dziecko bo kiedys mowil ze matke dziecka trzeba szanowac ze nie chcialby byc sam z dwojka dzieci. ze nie szuka przygod. moze powiem tak ; " czy mnie pokochales czy tylko mnie lubisz?bo jesli tylko lubisz to po co ci wspolne dziecko?? i pp co bys napominal o usc

Gość gość
Napisz nam lepiej gdzie i jak zamierzasz szukać pracy, bo to ważniejszy temat. I nie pisz nam, że rozwodnik nie uznaje rozwodów, bo jest to śmieszne.

Gość gość
Ale byłą żonkę kochał widocznie, w końcu wziął z nią ten nieszczęsny ślub, a potem i tak się z nią rozstał, więc co to za argument? Skoro facet nie chce ślubu z tobą to widocznie przez doświadczenia z przeszłości stał się cyniczny i przezorny. A to oznacza, że dla ciebie nie będzie już taki pobłażliwy kiedy coś zacznie mu nie pasować. Teraz ponoć jesteś 'nieszczęśliwa' bo macie inny pogląd. A będziesz szczęśliwsza jak nie będziesz miała co żreć, bo facet kopnie cie w d.......e?

Gość gość
Piszesz ze z byla byl 9-10 lat, to ile ma dziecko?

Gość gość
To znowu Ty od faceta, ktorego podejrzewasz, ze byla kochal, bo wzial slub a Ciebie w takim razie nie kocha? I jego syn niepelnosprawny jest? A Ty robisz w chacie za sprzzataczke, praczke i pielegniarke?

Gość gość
jego dziecko ma lat 8.5

Gość gość
Pytasz w pierwszym poscie dlaczego z tamta slub i mowil jej ze ja kocha, mimo ze ona to pijaczka, patoligia itp...ni wlasnie dlaczego tyle lat z nia byl - odpowiedz jest oczywista, bo ja kochal....z toba nie chce slubu, ani ci nie mowi, ze cie kocha, bo tak nie jest....i ty o tym tez w srodku wiesz i dlatego sie boisz o to zapytac...szkoda twojej corki, bo jak facetowi sie znudzisz, albo sie naprawde zakocha to wy wyladujecie pod mostem.

Gość gość
to wygladalo tak ; -zapytalam go kiedys czy wzial najpoerw slub czy dziecko to powiedzial ze byla wpadka i slub bo wpadli ze gdyby nie dziecko i slub a ona by sie stoczyla to by dawno sie rozstali czyli slub wzieli bo wypadalo bo byla wpadka. to moze teraz ma rzeczywiscie podejscie po co slub skoro brak dziecka?!? a TERaZ SiE ZaSTANAWIAM ZE MOZE ON CHCE SLUBU SKORO POWIEDZIAL ZE PO KOMUNII I PO WAKAJACH... MOZE ZACZNE SIE DOSZUKIWAC JAK PO KOMUNII I WAKACJACH NIC NIE BEDZIE PLANOWAL TO WTEDY ZACZNR TEN TEMAT CZY TERAZ ZACZAC??

Gość gość
dokladnie ;( dlatego zaczne szybko szukac pracy tylko z tym problem ukonczony ogolniak bez zawodu

Gość gość
Zacznij szukać natychmiast pracy, a nie myśl o ślubie. Ślub i tak nie da nic Twojemu dziecku. Zacznij mysleć o dziecku, bo w najczarniejszym (ale wcale nie nierealnym) scenariuszu naprawdę je stracisz. Jak facet znajdzie inną kobietę, Ty zostaniesz bez domu i pracy a w sądzie powiesz, że byłaś na utrzymaniu dziadków, a potem jakiegoś faceta odbiorą Ci dziecko.

Gość gość
Rany, poprostu mowisz, sluchaj, i tutaj imie facetam czy ty mnie wogole kochasz czy cos do mnie czujesz? Jak powie, ze tak to ok. Jak bedzie sie wymigiwal od konkretnej idpowiedzi, to pytasz dalej po co z toba jest....

Gość gość
a jak powie ze jest ze mna bo bsrdzo bsrdzo mnie lubi i ze potrzebuje czasu na pokochanie pp takich przezyciach z byla zona

Gość gość
a co odpowiedzialybyscie hdyby powiedzial ze mu ciezko pokochac kogos noweego i ze bardzo mnie lubi i ze sie do mnie przyzwyczaja coraz bardziej

Gość gość
Ale co Ty gdybasz? Nad czym się zastanawiasz? Co możesz zrobić jak Ci się nie będzie podobała odpowiedź? NIC Jedyne co możesz zrobić to siedzieć cicho i modlić się żeby facet nie poznał ciekawszej kobiety. Jak zamierzasz działać w sprawie pracy? Gdzie szukać?

Gość gość
no zapytac umiem ale niee chce wyjsc przed nim na desperatke ktora oczekuje deklaracji ze mnie kocha noi jak mam zareagowac jak odpowie ze lubi i ze ciezko mu na nowoo kogos pokochac?!;((( dodam ze kilka razy sie pomylil i powiedzial do mnie sylwia zamiast kasia bo ja jestem kasia a jego byla to sylwia kilka razy powiedzial np ;"sylwia chodz...albo sylwia posluchaj..." a potem przepraszal ze sie pomylil i tlumaczyl ze to z przzwyczajenia bo byl z nia tyle lat

Gość gość
boje sie wlasnie jego odpowiedzi ze powie mi ze nic do mnie nie czuje wtesy mu powiem to po co robiles nadzieje na slub i po co ci wspolne dziecko tak powiek

Gość gość
albo kiedys jak on spal tak jskby spal to ja wypelnialam druki do jakiegos urzedu dla niego i tam musialam wpisac jego dste urodzenia.. pytam go dy on spal w jakim roku sie urodziles?;) a on " dwa lata strszy od ciebie przeciez" a ode mnie jest starszy 5 lat. a od tej bylej zony byl starszy dwa lataaa czyli o niej myslal

Gość gość
Naprawdę nie znasz odpowiedzi? Facet ma sprzątaczkę, kucharkę, opiekunkę do dziecka i kochankę w jednym. Pytasz po co? To ja pytam po co chcesz z nim rozmawiać skoro i tak nic zrobić nie możesz? Chcesz go zmęczyć tym naleganiem, żeby Ciebie wyrzucił? Co wtedy zrobisz?

Gość gość
co sadzicie o tym wyzej

Gość gość
to typ to syndrom T.Karolaka- nie kocha, nie bierze slubu a robi dziecko z kobieta, zeby miec dzieci, a z matka nie laczy go nic, zalosna ta Viola

Gość gość
Zamiast gdybać o głupotach napisz nam gdzie i jak zamierzasz szukać pracy.

Gość gość
Dziwicie się, że ten facet po tak nieudanym małżeństwie nie chce ślubu? On ożeni się tylko z kobietą, którą pokocha i będzie bał się, że ją straci. A autorki wie, że nie straci, bo jest kompletnie od niego zależna. I nie robi nic, żeby się uniezależnić. Facet się dobrze ustawił :)

Gość gość
czyli slubu nie bedzie wg was dopoki pracy nie bede miala?!;(

Gość gość
Nadal nic nie rozumiesz. Praca jest potrzebna Tobie, żebyś miała choć trochę zabezpieczoną przyszłość. Ślubu pewnie w ogóle nie będzie, ale dla Ciebie to nie powinno mieć znaczenia. Sama napisałaś, że nawet jak znajdziesz pracę to i tak się sama nie utrzymasz. Pozostaje Ci czekać czy ten Twój nie znajdzie ciekawszej kobiety i modlić się, żeby nastapiło to jak najpóźniej. I szukać pracy, uczyć się szkolić.

Gość gość
a co sadzicie o tym co wyzej napisalam ze sie pomylil wiele razy w imionach w dacie urodz?? ze o niej mysli???

Gość gość
No to jak powie, ze cie tylko lubi, to wiesz, ze absolutnie nie powinnas miec z nim dziecka. No i jesli ci tak powie, to moze sie sprezysz z szukaniem pracy. W twojej sytuacji nietstety nie mozesz sie uniesc honorem i wyprowadzic, bo jie masz dokad i nie masz kasy. Musiesz zaakceptawc, ze jestes tam tylko po to, zeby JEGO dziecko mialo rodzine, on ma posprzatane, ugotowane, dziecko ma opieke...ciesz sietym co masz, bo jeszcze pare miesiecy temu mieszkalas z babcia...takze badz zadowolana z tego co ci daje w tej chwili i nie mecz go ty slubem, bo naprawde facet bedzie mial cie dosyc. Sama piszesz, ze nie raz sie pomylil i cie nazwal jej imieniem...mysle, ze on ja caly czas kocha i o niej mysli.