Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej tandetny styl u kobiety

Polecane posty

Gość gość

Podawać swoje typy. Mnie rozwala jak kobieta robi się a la Marylin Monroe, a wychodzi polska tania lampucera, z dziwną miną i otwartą gębą :D

Gość gość
tipsy, biale kozaki, makijaz "na pande" i narysowane kredka brwi, silikonowe wydete usta i doczepiane wlosy. Ohyda.

Gość gość
panterka. bleeee

ale jak a'la Marilyn Monroe? W eleganckiej białej sukience? Z dopasowanych spodniach i w bluzce z bufkami?

Gość gość
Bluzka na ramiączkach np. błękitna i czerwony stanik z ramiączkiem przez szyję. Każde inne zestawienia kolorów w tym typie są tandetne :P

Gość gość
Oprocz wymienionych to: pierscionek na kazdym palcu pasemka plastikowe kolczyki z kiosku tatuaz na ledzwiach lub ramieniu

Gość gość
Bluzka na ramiączkach np. błękitna i czerwony stanik z ramiączkiem przez szyję. Każde inne zestawienia kolorów w tym typie są tandetne Dawno tego nie widziałam hehe

Gość gość
stringi prześwitujące przez spodnie

Gość asasasd
1. tleniony blond lub czarne włosy 2. panterka 3. legginsy 4. wielkie przeciwsłoneczne okulary na pół ryja 5. grzywka zaczesana do tyłu na koguta 6. super równa, prosta grzywka jakby obcięta od garnka 7. szpilki do spodni 9. białe kozaczki 10. miniówy 11. róż 12. tipsy, szczególnie te kanciaste

01.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość stringi prześwitujące przez spodnie Zwłaszcza w lecie przy lnianych spodniach. Zawsze się zastanawiam czy to zamierzone dzialanie?

Gość gość
I czarne włosy :D Przyzwyczaiłam się do debili na tym forum, a tu znów mnie zaskoczyło hehe

Gość gość
biale buty, rozowa szminka i na imie Mariola :D

Gość asasasd
13. długie kolczyki 14. srebrna/złota czy z innego metalu biżuteria do codziennego, nieeleganckiego ubioru 15. pasemka na włosach 16. żucie gumy jakby na pokaz, otwartą gębą i mlaskaniem 17. tatuaż nad d**ą 18. cieniutkie, wyskubane brwi 19. więcej niż jeden pierścionek na dłoni

Gość gość
Bialy kozuszek po pepek odkrywajacy opalenizne

Gość gość
biała torebka, fioletowa kurtka

to chwila...na co dzień nosząc biżuterię, w tym taką która ma dla mnie ogromne znaczenie, jestem tandetna? Dobrze wiedzieć. :D

Gość gość
Rozowe wlosy, zolte wlosy z czarnym dlugim odrostem

A tam. Taki tatuaż przy linii dżinsów mi się podoba, byleby nie jakiś kolorowy i przesadny.

Gość gość
a co dziwnego jest w szpilkach noszonych do spodni? :o to szpilki zarezerowane są tylko dla kiecek?

Gość gość
czarne odrosty na blond włosach, do uszu

Gość gość
ja nosze każdego dnia 5 pierścionków i łańcuszek ,wszystko to skarby rodzinne i nie czuje się tandetna.

Gość asasasd
Jestem facetem, to co wypisałem po prostu uważam za brzydkie i tandetne, psujące wizerunek i wygląd kobiety. 20. odrosty

Gość gość
a po co ci 5 pierscoinkow, skarby zaklada sie na specjalna okazje a nie nosi na wszystkich paluchcach, no ale demokracja jest.

Gość gość
czarne odrosty na blond włosach, do uszu Czy to nie jest "ąbre"? :D

Gość gość
mnie najbardziej rażą silikonowe ramiączka od stanika do kiecki bez ramiączek- wiocha totalna, a niestety, nawet te małolaty ze studniówek nadal tak robią :o.

Gość gość
jak baba przebiera sie za 20-stke a ma 60 wychodzi klown z narysowanymi brwiami w leginsach no i te policzki-czerwone kule...... och ! cudo !

Ja noszę dwa pierścionki - w tym jeden srebrny który kupiłam sobie na wycieczce jak miałam 13 lat (swoją drogą...to wiele mówi o moich dłoniach) i nie czuję się tandetna. Bez tej biżuterii czuję się zwyczajnie naga.

Gość gość
szpilki do spodni tandetne? Rozumiem, że do czarnych spodni na kant mam ubrać tenisówki albo baleriny?

Gość asasasd
21. elegancki ubiór u kobiety i zamiast kiecki spodnie w kant, może jeszcze garniak i pod krawat się zaczniecie ubierać?