Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej tandetny styl u kobiety

Polecane posty

Gość gość
śmiac mi sie chce odezwały sie co kupuja w butikach itp .Tak naprawde to wszystko jest Chinach robione i szyte

Gość asasasd
ooo tak, poprzecierane jeansy lub jeansy z wzorkami to szczyt tandety, balerinki to już ponad szczytem bezguścia

Gość gość
No ale kurcze kazdy ubiera sie jak moze np laska z krzywymi nogami nie powinna zakładac mini lecz spódnice przed kolana , albo gruba beka nie załozy ci spodnicy tuba bo wygladac bedzie masakrycznie trapez takiej pasuje

Gość gość
To prawda. Tak jak ze sztucznymi rzesami - dobrze dobrane i zrobione sa nierozpoznawalne. Ale madrala moze sie pomadrzyc :)

a ja uwielbiam przecierane jeansy - najlepiej jak przetarte na wylot z dziurami :D I wyglądam w nim świetnie, ale to ja, a ja jestem z******ta. takie spódnica-klosz nie pasuje po prostu na każdą sylwetkę.

Gość gość
A ja lubie styl Flower i długie spódnice do kostek . mój mąz twierdzi ze wygladam jak stara baba ale zwisa mnie to :P chodzi o kwiatki

Bo jak dżinsy są zajefajne to i wygląda się z***biście. O to chodzi, że niewiele firm to potrafi

Gość gość
A ja lubię dres i co jestem dresiara??:D świetnie na takie opinię czekam :P

blondynka - zależy od całego ubrania. Spodnie z dziurami są fajne, ale dominują cały ubiór i łatwo przesadzić.

Gość gość srość
Ohydne czarne brwi, niewazne czy cienkie czy grube, ale tak mocno podkreslone, po prostu wyglądają karykaturalnie.

Gość aga jagaaa
a ja mam pasemka, i nosze szpilki do spodni, ale ze mnie wieśniara ^^

Gość gość
Teraz na jedno kopyto robia , własnie ziezko znalezc dobre jeansy u Vhinczyków to moge zapomniec wszystko ze zwezanymi nogawkami jest a mi rurki nie pasuja ale dorwalam fajne w Tesco firmy F&F ale tez u Chinoli szyte ale cena 2 razy drozsza

Gość gość
Sto kolorowów świata na sobie. Albo w poprzednie lato co druga latała w bluzkach koloru neonowego pomarańczu, wiocha na maxa. Pracownicy co zabierają śmieci noszą takiego koloru uniformy....

Gość gość
To prawda z dalek widac co idzie :) Takie kolory to dzieciom pasują , nie można ich wtedy zgubić

Gość gość
Ja też mam pasemka nosze leeginsy i buty na płaskim nosze biżuterię dres adidasy i dobrze mi z tym xD :D:P:s

Gość gość
panterka i zeberka razem. wypala oczy.

Gość gość
Ja widziałam lepszy numer adidasy do eleganckich prostych spodni .i szpilki ze skarpetką

Gość gość
moorland niedowartościowana pało, lepiej sie pochwal co ty na siebie wkałdasz na co dzień, no czekamy podawaj zestawy swoich ubioróu na każdy dzień tygodnia i miesiaca, bo chyba nie zakładasz zbyt często tych samych ciuchów

wow, wow, a skąd ten wyskok? żartu nie zrozumiałaś czy po prostu prowokujesz bez sensu? Naprawdę chcesz znać zawartość mojej szafy? :D

Gość gość
szafe to ty masz u mamusi i pewnie staremu jeszcze gacie i skarpety podpierniczasz gimsrako :D

Gość gość
K***a jaka patologia tu weszła. To nie temat dla biedoty.

Gość gość
A co Ty sie do Moorland czepiasz ?

Gość gość
adidasy na koturnie - to jest tragedia posejdona!

Gość gość
W sumie odpowiedzia na ten temat byłaby fota stylu mojej sąsiadki ;) Ma czarne zafarbione kłaki, wysolaryzowana na heban zakłada kozaki na szpilce za kolano miniówę i rajstopy -coś w rodzaju kabaretek. Do tego torebki w dziwnych kolorach z ćwiekami kamykami czy nie wiem co to tam jest. Kolczyki plastikowe- duże kolorowe- to jest tandeta

Gość gość
Hmmm... a ja sama szyję swoje ciuszki. Kupuję najtańsze ciuchy na szablony i mam w dooopie co jest modne czy nie, za to na 100 % wiem że nikt inny nie będzie miał moich ciuszków. Niektóre z was....pożal się losie.

Gość gość
Które pożal się o losie ?