Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej tandetny styl u kobiety

Polecane posty

Gość gość
ogromne ! ogromne szpilki takie wysokie że az kolana się wyginają w trakcie chodzenia aby zachować środek ciężkości i doczepione długie ! długie włosy az zaczepiają o te ogromne szpilki jak sie baba zaplącze to fajnie upada

pieprzyć wygodę, ciasne spódnice do pracy, dzień w dzień, nawet jak jest -5 ;D

Gość gość
gość czarne odrosty na blond włosach, do uszu Czy to nie jest "ąbre"? smiech.gif x czasem widze takie ''ąbre'' u kobiet na ulicy:classic_cool:

Gość gość
o kieckach na co dzień mógł napisać tylko facet :d To ja chcę, żeby Panowie chodzili na co dzień w doskonale skrojonych garniturach, jeansy i innego typu spodnie są NIEMĘSKIE!!!

myślę, że jak odrosty są do uszu to dlatego, że ktos stara się poprawić ich kondycję i stąd ten widok. Czasem trzeba przeboleć.

Gość gość
1. Silikonowe ramiączka 2. Rajstopy do spodenek 3. Rzęsy "pajęcze nóżki" 4. Placki różu na twarzy cdn.

Gość gość
a ja mam odrosty i mam w nosie to, ze komuś się to nie podoba. Wracam do naturalnych więc muszę się przemęczyć :p

Gość gość
silikonowe ciuchy na ulicy szczególnie jak mocno daje słońce

Gość gość
22:51 ty masz odrosty w nosie? serio? a kto cię farbował? nie spuchł ci nos od farby?

Gość gość
Tandetnie wyglada jak kobieta ma tlenione blond włosy , ale taki zółty chamski bo sa odcienie blondu i sa ładne .Tipsy szpile na 20 cm koturnie fajnie sie obserwuje takie kobiety , myślę sobie kiedy ona orła w nich wywinie :P oraz ochyda jak laska jest opalona przesadnie w solarium i kolor rózowy i neonowe kolorki mnie rażą i to wszystko uwazam za tandete aha zapomniałam tandeta to tez jak jest 30 c na dworze upał .A laska wytapetowana i upudrowana he he

Gość gość
gość 22:52- :o

Gość gość
tandeta kurtka skórzano podbna co na bazrach sprzedają co prawie każdy chodzil takei czarne wiecie i leginsy z bokserką

Gość gość
Blond fuj

Gość gość
aha teraz sa jeszcze modna spodnice trapezowe o mamo jaka wiocha co druga tak chodzi;... nie wiem jak to się nazywa tulipan trapez nie wiem ale wies ino hej

Gość gość
- kozaki latem (cieplym) - goly brzuch zima (krótka kutka lub kozuszek) - czarna konturówka do ust - pomieszanie bizuterii zlotej i srebrnej

Gość gość
Jeszcze jak laska zgrabna i normalnej budowy to legginsy ok sa .Gorzej jak bambaryła załozy 100 kg i uwaza ze wyglada ok w nich fuj!!

Gość gość
tak tak legginsy i do tego tunika w formie bokserki i balerina klasyka wsi a co gorsze jak szpilki do tego chodz baleriny do tego stroju klasyka wsi przystanek pestki słonecznika i sklep wiejski się klania

Gość gość
Sa gusta i gusciki taka prawda kazdy ubiera sie jak mu pasuje .Nie kazdego stac na drogie eleganckie ciuszki

Gość gość
i do tego stroju baleriny legginsy bokserka za d**en cje torebeczka listonoszka przewieszona na ukos znacie ten zestaw?

Gość gość
Gosciu 23.12 ty pewnie sie u prady i versace ubierasz ?

Gość gość
A ja lubie proste jeansy , tuniki kurtki skórzane i balerinki ewentualnie pantofelki na delikatnym obcasie ze wzgledów zdrowotnych nie moge nosić szpilek :)

Gość gość
Lepiej jak jest bokserka czy tunika niz cała dupa na wierzchu wtedy mam wrazenie ze dziewczyna w rajstopach wyszła

Gość gość
Takie zwykłe czarne podobne do rajstop na dodatek przeswitujace

Gość gość
Co kto lubi. Mi tam wiszą cudze opinie.

no to tak, takie wyglądają źle. Co innego z grubszego materiału np. wet-look.

Z tymi dżinsami jeszcze zapomniałam. Też są straszne tanie, bazarowe- jakieś wzorki, cekiny. Chińczaki potrafią podrobić wszystko tylko nie dżinsy.

Gość gość
albo te spodnice w formie klosza takie z trapezem skorzane albo materialowe