Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie bede sie litowac a zreszta on tez chodzil do szkoly i mial wycieczki wie jak to jest! nie bede rezygnowac. i odbierac. sobie mozliwosc. zabawy!! wystarczy mi kontrola z strony chlopaka rodzice to za duzo! zadzwonie do niego i mu powiem po prostu ze jak mnie kocha i ma zaufanie to pozwoli mi jechac! niech wkoncu ten zwiazek przejdzie probe! i nie bede z nim dyskutowac. a i dzis podczas rozmowy rozwalil mnie tekstem ze jak by mogl to by mi dziecko zrobil i bym usiadla na d***e glopi!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak by mi takie cos powiedzial moj facet to by w pysk dostal. Gumki odpadaja ten duren Ci kiedys rzeczywiscie zrobi to dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i to jest pi臋kny zwi膮zek facet ch*j . Przepraszam ale to co tu napisa艂a艣 o czym艣 艣wiadczy ... jestem pe艂na podziwu albo raczej za偶enowana ile ty wytrzymujesz. Co ty mu na odpowiedzia艂a艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i on nie ma prawa Ci dziewczyno pozwala膰 ani zabrania膰. Zadzwo艅 i powiedz 偶e jedziesz a jego zdanie w tej kwestii si臋 nie liczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie odbiera chyba juz spi. wytrzymac. nie jest latwo szlak mnie trafia jak adrian z czyms wyskoczy. a na ten jego tekst o zrobieniu dziecka powiedzialam ze jest glopi, ze w taki sposob rozmawiac nie bede wstalam i chcialam wyjsc ale on mnie objol ze zartowal. Wogole to zachowuje soe jak zwierze gryzie lize mnie a na tej budowie to chyba ciezko nie jest skoro ma sily mnie podniesc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedzial co myslal a jak sie zdenerwowalas to cie udobr***** jak zwykle. znowu przegra艂as w tej potyczce. Napisz mu sms: Jade na wycieczke bez wzgledu na twoje zdanie. Daj mu pare dni , nie musicie sie widywa膰 codziennie on Ci stawia warunki to yt mu te偶 postawa. Powiedz 偶e ma przemy艣le膰 itym razem wytrzymaj tak kilka dni nawet tydzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wstawisz tu swoje zdjecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy to co艣 da, i adrian zmieni zdanie ale ok wy艣le takiego esa!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z jednej strony mi CIe szkoda a z drugiej sama sobie zapracowa艂a艣 na takie zachowanie faceta. A wam ju偶 odbija z tymi zdj臋ciami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On nie ma zdania zmienia膰 tylko przyj膮膰 do waidomo艣ci to 偶e jedziesz i tyle. Tylko si臋 nie z艂am i jedz na t膮 cholern膮 wycieczke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie daje tu zdj臋膰, bo wiem czego mog臋 si臋 spodziewa膰 zaraz mnie z b艂otem zr贸wnaja !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie daj si臋 wrobi膰 w jakie艣 zdj臋cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwazasz ze jestes brzydka zeby ktos mial cie z blotem zrownac??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a je偶eli CI odpisze dzisiaj to wiadomo 偶e specjalnie nie odbiera艂. A jak jutro to ze poszed艂 spa膰. Od tego jak to teraz pouk艂adasz b臋dzie zale偶e膰 jak dalej to posk艂adacie. Jak to spieprzysz to nie wiem czy jest sens Ci tu doradza膰. Ostatnio te偶 Ci m贸wi艂y艣my cos a ty i tak zrobi艂a艣 po swojemu i patrz jak na tym wysz艂a艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taki es mu wy艣le: Kochanie wiem 偶e 艣pisz ale chcia艂am ci臋 powiadomi膰 偶e podj臋艂am decyzj臋 i jad臋 na wycieczk臋 z klasa wiem 偶e ucierpi masz zwi膮zek ale nie mo偶esz mnie pozbawia膰 przyjemno艣ci w moim wieku takich b艂ahych jak ten wyjazd. Prosz臋 zastan贸w si臋 przemys艂 to... Bo na braku zaufanie zwi膮zku nie zbudujemy! daje ci czas, odezw臋 si臋 za kilka dni... Kocham Ci臋 M-lena

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e by膰 nawet chyba troch臋 za 艂agodnie. i teraz pytanie do Cb co zrobisz jak b臋dzie wydzwanial do Cb lub do twojej mamy albo przyjedzie jutro do Cb?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie pros 偶eby si臋 zastanowil tylko on ma to zrobi膰 i ju偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uprzedze rodzic贸w, a telefon贸w odbiera膰 nie b臋d臋 a po szkole to na treningi b臋d臋 chodzi膰 i jako艣 unika膰 spotka艅, b臋d臋 zimna dla niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok dobrze. a ile jeste艣 w stanie tak wytrzymac ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeste艣 w stanie wytrzyma膰 minimum do poniedzia艂ku ? weekend osobno to dla was nowo艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy on bedziew stanie przetrzymac weekend! moze sobote ale juz wieczorem i niedzoela bedzie chcial spedzic razem trudno bedzie wogole moze w tygodniu jest latwiej ale w moim wypadku o latwizne nie chodzi ! Wkoncu walcze o swoje, Bede twarda i nie ugne sie!!!!! do poniedzialku ok...... juz mam kilka esow i dzwonil jest zly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak przyjedzie albo b臋dzie ska艂 po domem to nie wychodz. nie daj si臋 omamic te偶 sms. cho膰by cos 艂adnego napisa艂 to te偶 si臋 nie z艂am. spotkycie si臋 codziennie i nawet nie macie czasu zatesknic . za szybkie tempo macie. kiedy ty masz czas na nauk臋. co Ci takiego napisa艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ci tylko tak poda艂am ten poniedzia艂ek mo偶esz d艂u偶ej przecie偶. chodzi o to ze chcesz 偶eby przemy艣lal a facetom troch臋 to zajmuje. nawet pare dni lub wi臋cej. m贸j wczoraj wpad艂 na pomys艂 偶eby mnie przeprosic za jak膮艣 bzdete sprzed tygodnia. chocia偶 nawet z艂a nie by艂am o to. a on do mnie ze sobie przemy艣lal to i musia艂 mnie przeprosi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Narazie do poniedzialku a jak dajej nie zrozumie to bede ciagnac kolejne dni! ucze sie jak wroce do domu odrazu siadam zeby zdazyc z lekcjami przed jego przyjazdem a on wraca po 16-17 z tej budowy. napisal mi ze zachowuje sie jak laleczka i kaprysie jak mi nie pasuje powazna decyzja, ze przyjedzie! jestes moja dziewczyna i tez mam do powiedzenia cos jak wyjedziesz nie zgadzam sie i nie zmienie zdania !!!! Bedziesz bez kontroli i co myslisz ze te chlopaczki z klasy nie maja chetki nie zgadzam sie rozumiesz nie bede ryzykowac ze cos ci sie stanie jestes zbyt wazna dlamnie. jak pojadziesz strace poczucie pewnosci ze jestes zemna zgodna. wez pojedziemy sobie razem na 2 dnie a te durne klasowe olej! pojedziemy gdzie chcesz kasa niema znaczenia bedzie fajnie razem cale dwa dni tylko my nikt sie nie dowie Kocham Cie.... I inne podobne esy wyslya nie odpisalam ale nagral mi sie na poczte ze przyjedzie kolo 19 to sobie pogadamy bo teraz ma te materialy co zamowil musi je przewiez do domu. chlopak tak latwo mi nie odpusci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie mo偶esz ulotni膰 si臋 z domu ? kapry艣nie to on si臋 zajmuje i ma cie za dziwke przy okazji kt贸ra go zdradzi na pierszej lepszej wycieczce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zamierzasz z nim pisa膰 do poniedzia艂ku a spotyka膰 si臋 tak ? Chyba Ci si臋 co艣 m艂oda pomylilo. Albo wszytko albo nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorka z ch艂opakiem pewnie ju偶 dosz艂a do kompromisu i na wycieczke nie jedzie :D to przeciez m艂oda naiwna dziewczynka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zamieram sie spotykac teZ! Kurde ale moj brat go wpuscil adrian odrazu z pretensjami zaczol rozmowe olalam go i czytalam ksiazke a on mnie zlapal za kostki u nogi i pociagnol uderzylam glowa w sciane przez Niego idoota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma konpromisu jestem jeszcze bardziej wkurzona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co si臋 sta艂o ?

Udost臋pnij ten post