Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
A wczorajsza rozmowa nie obyla sie bez sprzeczek

Gość gość
a jak wyglądała konkretnie ta rozmowa ? A ten podkoszulek to nie jakaś aluzja? no chyba że rzeczywiście się pomylił :P

Gość gość
powiedzialam ze chce miec czas dla siebie i czas kiedy bede z nim go spedzac zeby wprowadzic troche ladu w zwiazek. Ze chce dystansu czasu na wlasne sprawy nauke trening, mam dosc jego nadmiernej kontroli i ograniczania Sie bo to doniczego dobrego nie prowadzi a juz sie o tym przekonalismy i te esy kontrolne Z pytaniami co gdzie i z kim robie! , Tlumaczylam ze zwiazek to w jakims sensie jednosc, Ale kazdy potrzebuje zrobic cos bez partnera i to nie chodzi o jakies skoki w bok! Mam dosc jego podporzadkowywania mnie jemu, Ze chce byc niezalezna Miec jego zaufanie wkoncu! lojalnosc obustronna! i ze chce miec szczere rozmowy jak jest jakis problem to rozmowa a nie jakies podejrzena o zdrady i inne glopoty

Gość gość
Nie wiem czy aluzja czy nie ale kupil i mi dal

Gość gość
a co on na to ? jakie sprzeczki?

Gość gość
Zgadzal sie z tym co mowilam ale pozniej on twierdzil ze ma zaufanie do mnie no i w tym temacie kluynia powiedzialam ze jakby mial zaufanie to nie traktowalby mnie tak jak pierwszej lepszej d***** ktora czeba miec 24h na oku zaczelismy sie sprzeczac pozniej powiedzialam ze bym musiala upasc na glowe zeby z mim zamieszkac bo wtedy mnie zamknie w wiezieniu bo zawsze wszedzie beda niebezpieczenstwa ze ma jakas fobie adrian uderzyl w kolano i zaczol ze jakbm sie sluchala go to niebyloby zadnych telefonow ze sie boje ze na kazde slowo jest moje a ja tak mu teraz dziekuje

Gość gość
Wczoraj sie zgadzal a dzis mi mowi ze chce wiecej czasu spedzac no kurcze przeciez mowilam ze chce miec yez dla siebie chcile a on oczywiscie swoje robi

Gość gość
ten twoj facet jest niereformowalny

Gość gość
Ale mozna chyba wychowac sobie faceta? dzis mi zrobil niespodzianke zabral mnie najpierw nad staw na spacer a pozniej do siebie do domu na grila tylko ja i on bylo naprawde milo ani znaku jakies zazdrosci czy cos w tym stylu! jest bardzo zabawny i romantyczny hm chyba to zaleta jak jest romantykiem ? jak zjedlismy kielbaski to zabral mnie na lezak super bylo slonxe zachodzilo my a my przytuleni pod kocem. kurde dlaczego taki kochany nie moze byc zawsze!!!!!!

Gość gość
A teraz jest u kolegow chcial zebym poszla z nim ale to troche bez sensu sami panowie a ja tylko sama z dziewczyn, maja swoje meskie spotkanie i jak mu mowilam ten czas ma dla siebie szkoda ze on nie mysli jak ja :-(

Gość gość
Jutro uplywa 3 miesiac naszego zwiazku! szybko leci... wpadlam na pomysl zeby z adrianem podsumowac ten czas razem spedzony i co powinnismy zmienic

Gość gość
próbuj . może kiedyś go ustawisz

Gość gość
Chlopak dal mi 200zl i powiedzial ze mam sobie kupic cos ladnego na dzisiejszy wieczor bo zabiera mnie do znajomego na grila Super ze dopiero mi to teraz mow. a wczoraj u kolegow popil wodki boje sie ze dzis tez beda pic nie wiem co bedzie jak sie upije bo napewno mnie nie bedzie sluchac. zeby nie pil

Gość gość
po co bierzesz od niego pieniądze ? skoro chcesz być taka niezależna

Gość gość
Wzielam bo mi wcisl i jeszcze dzwonil ze mam na zakupy godzine no coz wrocilam do domu i mu oddam kase i nie ide nigdzie z nim

Gość gość
czemu nie idziesz ? on Ci rozkazuje że masz godzinę na zakupy? kto w wielki piątek grila robi ?

Gość gość
Niewiem co on sobie mysli !? ze da kase i wyznaczy czas na zakupy chyba go pogielo ! tak powiedzial za mam godzine na zakupy a teraz jak mu burcze ze nie ide z nim do jego znajomych to zaczyna sie podlizywac ale nie koniec Nie ide na grila nie bede jadla jakis bulek z cosnkiem ochyda! przegiol

Gość gość
I tez mu wyznacze godzine u znajomych !!! jak on mi to ja jemu tak samo zobaczy jjak to jest

Gość gość
to w zwykła niedziele do kościoła biegacie a dzisiaj na grila i picie ?

Gość gość
ej mała nadal dajesz sobą pomiatać :(

Gość gość
Ale nie ze kielbasy tylko jakies bulki ziemniaki na grilu przeciez Post jest !!!!!

Gość gość
Zly jest bo mu powiedzialam ze zostaje w domu a jemu zalezalo zebym z nim tam byla. poszedl i tez mu na godzine lozwolilam zobaczymy czy sie slucha

Gość gość
Kurcze zaczelo padac i teraz bedzie ze sie mnie slucha i zaraz bedzie umnie co za pech moje knucie na marne !!!!

Gość gość
i co porabiacie ?

Gość gość
jak tam wam święta mijają zakochancy ?

Gość gość
I co tam? opowiadaj mloda jak wasze sprawy sie ukladaja

Gość gość
umnie ok swieta minely za szybko ale trudno. Adrian byl umnie od piatku do dzis rana bylo superrrrrr choc kilka sytuacji bylo takich gdzie sie na niego wsciekalam ale przepraszal za kazdym razem. zabral mie do dziadkow swoich i tam byla jego ciotka z corka w moim wieku no i zaczelo sie gadanie ciotki babci adriana ze sobie nie moga wyobrazic nas mnie i jego wiek po prostu zaczelo sie jak tu gadanie na poczatku ze jestem z nim

Gość gość
doprowadzilam adriana do podniecenia i to na lace nie powiedzial mi tego wtedy ale stwierdzil ze musimy wracac do domu bo musi sie przebrac szybko i w domu mi powiedzial ze wlasnie sie stalo

Gość gość
a jak to go niby podniecilas ? spuścił się czy nie? mój facet to jest podniecony za każdym razem jak się całujemy to widać i czuć nie musi mi o tym mówić ze się stało. nie wszyscy przecież będą wam bić brawo ze jesteście razem. ludzie różnie reagują na różnice wieku

Gość gość
Adrian sie podniecil bo bylismy na lace ja sie polozylam na trawie chcialam troche slonca zlapac zdjolam sweterek mialam podkoszulke na ramiaczkach i mini a chlopak byl obok i trawa jezdzil po moich nogach pozniej wlasnie sie chyba wtedy podniecil jak rozkrokiem mial mnie pod soba ale nie siedzial na mnie tylko na kolanach kleczal i calowal mnie po szyji usta a ja mu recami pod koszule weszlam i na wysokosci konca spodni zaczelam mu delikatnie wbijac pazurki w cialo trwalo to troche no i adrian powiedzial ze musimy wracac do domu