Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
*hasło do konta

Gość gość
Ale jak wchodzi na moje i zobaczy ze zmienilam to jeszcze pomysli ze cos przednim ukrywam i tez na zaufanie nie zalracuje

Gość gość
to tylko taki test mógłby być, podałabyś mu nowe. Ja swojemu przez 2 lata nie podałam jeszcze zadnego

Gość gość
No ok zmienie haslo ale zeby z tego nic zlego nie wyszlo

Gość gość
w ten sposob się dowiesz czy Ci ufa czy cie sprawdza. Jak się wydrze to znaczy ze sprawdza.A możesz sama mu powiedziec we wtorek np. zmieniłam hasło chcesz nowe?

Gość gość
ja coś złego z tego wyniknie to znaczy że na nic była ta przerwa w celu nabrania zaufania i przemyślenia

Gość gość
Zmienilam haslo, pewnie zauwazyl juz bo ciagle na fb byl aktywny wczoraj.

Gość gość
może akurat nie zauważył bo cię nie sprawdzał :) może nie jest aż tak zdesperowany żeby Cię sprawdzać .

Gość gość
Moze maaz racje, ale jwsli sprawdzal to teraz mysli rozne ma i jest zly. wsumie widzialam go w kosciele z kolegami stal z tylu jak wchodzilam tylko sie usmiechnol

Gość gość
a co Cie tak martwi to ze sie zlosci ? Nie przesadzaj niech sie nawet wscieknie to jego problem bo to tylko swiadczy ojego dojrzałości

Gość gość
jestem w szoku że wgl wytrzymał tyle i się jeszcze do Cb nie odezwał. ALe nie ma co go chwalić na zapas bo nie wiadomo jak będzie dalej i czy cokolwiek zrozumie

Gość gość
Jak jest zly to ma swoje chumorki i pytania dociekliwe. Moze juz mu na mnie nie zalezy I dalsobie spokoj

Gość gość
tak Cie niby kocha i nagle mu przestało zależeć? Gadasz od wczoraj od rzeczy, uspokoje Cie: nie da się tak szybko odkochać nawet jak ktos Ci świnstwo zrobi. A po tej przerwie zobaczysz jeszcze bardziej docenicie siebie. I bedzie Cie kochał bardziej wiem co mówie. Na pewno tez mu jest cięzko. WIęcej wiary w siebie i w miłość dziewczyno.

Gość gość
nie zapominaj że to ty chciałaś przerwy a on się stara wyrzymac pewnie dla Cb bo boi się ze Cie straci. Oby chłopak się zmienił i dorósł do związku

Gość gość
A jak bedzie na odwrid i z ta dziewczyna z fb cos mysli moze ona go pocieszala rozmowa i zapomnial o mnie, starsza byla moze z nia wiecej robic niz zemna. wiem z chcialam ale juz mnie meczy ta przerwa nigdy tak mnie serio nie wziol z tymi przerwami a teraz Cisza totalna!!

Gość gość
puknij sie w glowe. Jak Ci tak brakuje to leć do niego.' Pierdoły piszesz, wziął na serio bo sie boi ze Cie straci

Gość gość
a idz jescze mu wynagrodz przerwe i się bzyknij z nim zeby nie myslał ze z kolezankami może robić więcej. Że starsza od Cb nie znaczy ze nie jest dziewicą.

Gość gość
Ktoś Cie tu zjechał ale i słusznie zapewniam Cie ze o to nie zapomniał :D głowa do góry i koniec uzalania nad sobą :) szykuj się do rozmowy we wtorek i tyle żebyś wiedziała wcześniej co chcesz powiedzieć

Gość gość
Adrian napisal es : Kochanie moje slicznie dzis wygladalas w kosciele ciagle patrzylem na Ciebie i zdalem sobie sprawe z tego jak bardzo cie krzywdze moim zachowaniem, a nie widzialem tego jakim szczesciem jestes u mojego boku! Kocham Ciebie Lenko jestem w stanie cierpiec jak dlugo bedziesz chciala bo wiesz dlaczego bo nie wyobrazam sobie zycia bez Ciebie, zmieniaj mnie dopasuj do siebie ,twoje poczucie milosci szczerosci zaufania daje mi zycie a ja dam to samo w podwojonej sile ...... Kotek tule Ciebie mocno :-************** i przepraszam ze sprawilem tobie bol nie wybacze sobie tego ze plakalas mam nadzieje ze glowka nie boli moc cieplych buziakow!!!!!!!!! :************************ Mysle i Tensknie twoj Adrian...

Gość gość
Poprawil mi chumor tym esem jednak zle myslalam ze mnie olal :->

Gość gość
odpisałaś mu ? potrzymaj go do wtorku i teraz możesz przyznaćmi racje : nie zapomniał o Tobie

Gość gość
Nie odpisalam, no tak mialas racje :-> nie zapomnial bardzo sie ciesze i potrzymam go do konca teraz jak wiem ze on tez tenskni troche mi ulzylo glopia myslalam niewiadomo co

Gość gość
od czasu do czasu posłuchaj nas bo czasem warto :D

Gość gość
Oki, bede sluchac..... on pewnie czeka na moj es, moze tez tak Podejrzewac mnie jak ja go wczesniej

Gość gość
napisał ze będzie czekał z tej wiadomości tak wynika. A wtorek to na prawde fajny pomysł na odezwanie się

Gość gość
Myslisz, no to wtoreczek bedzie mam nadzieje ze uda sie dojsc do porozumienia! ide do kolezanki caly dzien mi sie niechcialo wychodzic a teraz po esku zmiana chumorku :->>

Gość gość
powiem tak z tego wynika że jest szansa na poprawe :D

Gość gość
myslicie ze zmieni sie naprawde!? matka adriana domnie dzwonila ze nie powie nic o tym zdjeciu i co robilismy pod ich nieobecnosc ale musialam obiecac ze nastepnym razem juz taka nie zrobimy

Gość gość
jest szansa ze może się chłopak ogarnie. a ta jego mama zachowała się ok nawet