Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
jak to nie provo to nie wierzę, że takie stwory mogą po świecie chodzić :O jedno warte drugiego :O

Gość gość
Juz 2 tydzien niemam okresu a spalam z nim ostatnio w niedziele wczesniej jak moi rodzice byli na urodzinach to byl umnie ale to z 3 tygodnie temu jakos bylo i w tygodniu raz ale nie robilismy nic zeby mial miec orgazm

Gość gość
Skad wiesz czy mial czy nie mial jak spalas ? Mozesz zrobic ten test ale nie sadze zeby byl tak durny ten twoj facet. Blazen i tyle

Gość gość
i jak sprawa sie wyjaśniła ? dostałaś okres ?

Gość doraaaa
omine fakt ze uwazam caly post za prowo ale ludzie co wy macie z tymi zasadami POD MOIM DACHEM? wolelibyscie zeby wasze dziecko stracilo dziewictwo na dworcu? seks byl jest i bedzie. i beda to robili mlodzi ludzie. beda eksperymentowali i sie kryli. beda szybkie lodziki minetki i numerki nawet gdy mama jest za sciana. nawet gdy przyjda tylko na obiad i na chwile pojda do pokoju. i nie mowie tutaj o tym ze ma byc wywieszona kartka na klamce "nie przeszkadzac" a domownicy maja akceptowac " a wiesz ala wlasnie puka sie ze swoim chlopakiem". o rodzicach tez sie tak nie mowi i chba tez nie robia tego tak by wszyscy widzieli. ale robia. i dzieciaki tez

Gość gość
To nie prowo a zreszta myscie jak chcecie i co chcecie mam to gdzies!!! Okresu brak- bolalo mnie podbrzusze a nadodatek uzadlil mnie szerszen i wszystko jest do kitu!!!

Gość gość
jak mam adriana ukarac? przyznal mi sie ze jak spalam to wlozyl reke mi w krocze ale nie mial spermy wtedy na palcach dopiero pozniej dostal orgazm. drugi raz go uderzylam w twarz grozilam ze zerwe z nim I ze jego zart jest debilny i ze wiem do czego moze sie posowac wzglendem mnie. caly weekend go olewalam! jego esy olalam nie odpisalam jak byl umnie to tak samo widze ze juz jest przestraszony tym bo sie pytal czy sie znodzilam nim itp.

Gość gość
on jest okropny, jak ty dziewczyno chcesz seks z nim uprawiac jak jemu nie mozna ufac? Po tym ciezko by mi bylo mu zaufac, nie da sie za takie cos ukarac trzeba wyciagnac wnoski. Jak sobie wyobrazasz dalej wasz zwiazek? I jak on smie siejeszcze pytac czy sie nim znudzilas?

Gość gość
na pewno z nim teraz bym nie nocowala, zero rozmow o seksie itp. o jego potrzebach . Skoro on nie szanuje Twojego zdania to zapowiedz mu ze w takim razie zadnych przyjemnosci nie bedzie.

Gość gość
swinia a nie facet :/ uwazaj lepiej na niego.. a okresu moze nie dostalas od calego stresu zwiazanego z nim :)

Gość gość
moze adrian ma kompleks prawiczka ? nie mam pojecia jak bedzie wygladac. nasz zwiazek narazie to chyba przechodzi kryzys z braku wspol=ycia i jego popedu. dzis mi powiedzial ze nie bedzie pil na slubie tylko toast i wiecej chce mi pokazac wazniejsza jestem. kurcze chlopak jest slodki tylko te odchyly jego niszcza wszystko dlaczego tak jest? zrobilo mi sie ogromne zaczerwienienie po szerszeniu i boli jak sie tego pozbyc???

Gość gość
myślę, że próbuje ukryć przed Tobą 'prawdziwe ja', które jest ukazywane podczas tych porywów ;) a co do ukąszenia, przyłóż przekrojoną cebulę

Gość gość
przestraszyl sie i tyle. Nie ma zadnych syndromow prawiczka ;) Nie umie czekac i tyle. Wiec nie ekscytuj sie tak. Raz zepsuje potem naprawia u was jak w kolowrotku

Gość gość
Pewnie jest tak jak mowisz! i pewnie on mysli ze sie zlamie przez te jego odchyly. ogolnie jest kochany cala no siedzial zemna w sobote po ukaszeniu szerszenia a bolalo mocno i mnie pocieszal a ryczalam strasznie. trzymam go na dystans teraz i malo sie calujemy i przytulamy, chyba zaszybko pozwolilam na takie zblizenie ostatnimi czasy

Gość gość
Ale no fakt zepsul ale przynajmniej na przeprosiny nic nie kupil tylko szczerze powiedzial ze jest palant. a mi zle z tym ze on przekroczyl moja intywnosc bez mojej wiedzy inaczej to sobie wyobrazalam ze razem bedziemy siebie nawzajem dotykac. a nie tak jak on to zrobil

Gość gość
za kazdym razem bedzie mowil ze jest palantem a poza tym robil swoje . Znam to z autopsji. Z facetami juz tak jest najpierw robia potem mysla i przepraszaja

Gość gość
To co zrobic?

Gość gość
nie dam rady zmienic adriana moze chyba jak wkoncu sie zdecyduje na seks to sie uspokoi

Gość gość
zyc nadal ale nie ekscytowac sie kazdym przepraszam i kazdym zmienie sie. Nie spiesz sie z niczym tylko dlatego ze Pan chce seksu,tyle lat zyl bez to niech sobie zyje nadal/ zlamal bariere intymnosci i sama piszesz ze Ci z tym ciezko wiec co zamierzasz? Przystopowac czy co?

Gość gość
Ale nie bede tego robila tylko dlatego ze on ma taka potrzebe!!! trudno wytrzymal do 25 to jeszcze przetrzyma troche

Gość gość
Ja po jakich 4-5 miesiacach zwiazku zaczynalam rozne rzeczy oczywiscie bez seksu. Na seks sie nie godzilam i sie ciesze. Bylo fajnie pomimo braku seksu. Przyjemnosci ponad miara a potem dopiero seks. Przynajmniej sie oboje do tego przygotowalismy. Ty nie znasz nawet swojego ciala to z czym ty chcesz sie spieszyc?

Gość gość
A jak sie zdecydujesz na seks to wcale sie nie uspokoi tylko bedzie chcial coraz wiecej, czesciej itp :P wiem to po sobie :D

Gość gość
zle mi z tym! i mowilam adrianowi o tym ale on wyskoczyl ze ja moge jego intywnosc. dotykac po prostu on nie rozumie co czuje! chyba pora na rozmowe z nim o tym nie bede uciekac w ciche rozstania bo to sensu nie ma

Gość gość
no i ok.

Gość gość
ja znam moje cialo, moze orgazmu nie mialam ale mokro tak. tak zle i tak do d**y I co dalej robic!

Gość gość
Jutro z chlopakiem bede rozmawiac zeby dojsc do porozumienia a jak przekroczy ustalenia to sie zegnamy! bo ja mam dosc. odchylow adriana, i pozatym mam stresa ze wpadne w ciaze juz mnie tym zartem nastraszyl!!! cebula nie pomaga dalej boli mnie :-(((((

Gość gość
na pewno masz jakąś maść w domu to posmaruj. A wiesz co to łechtaczka? Zapytaj facet czy wie co to i czy wie jak z niej skorzystać bo ty pewnie nie ale podobno znasz swoje cialo

Gość gość
Musisz skladnie mu powiedziec czego chcesz i tyle. Trzeba rozmawiac o problemach i tyle, uloz sobie w glowie co chcesz powiedziec i tyle :)

Gość gość
w poszczegolnych fazach cyklu u kobiety jest rozny sluz wiec masz sluz czy robisz sie mokra bo sie podniecasz?

Gość gość
Wiem co to jest, ale znowu sie zaczyna jakis atak. ze adrian jest prawiczkiem to nie znaczy ze niewie co to jest!!