Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutno mi jakoś

Polecane posty

Gość gość

przeważnie pocieszam, a teraz mi smutno. Stanowczo nie lubię tego uczucia.

Gość gość
dlaczego ci smutno? :(

Gość gość
synu fubu można pławić się w smutku, płakać i powtarzać "o ja biedny/a, o ja nieszczęśliwy/a" i tak dożyć starości :) Każdy żyje jak lubi, prawda? Ja nie lubię tego uczucia i zwalczam je w zarodku, tylko tym razem mi nie poszło. I dziwnie się z tym czuję. Gościu. Nie wiem jakim cudem, ale weszłam w jakiś egzystencjonalny dołek z pomocą osoby na której mi zależy. I problem w tym, że ktoś przywłaszczył sobie moją podręczną drabinę, która to zawsze umożliwiała mi szybką ewakuację z tego typu dołków,

Gość niepelnosprawny88
mi tez ;)

Gość gość
drabinę? pisz jaki to sposób :) i co to za łobuz?

Gość gość
czasami smutek działa motywująco w taki sposób, że w momencie kiedy się już nim napawać zdołamy do cna, następuje moment przełomu i ze zdwojoną siłą przemy do przodu - owszem. To ja poproszę o windę, żeby przeskoczyć to napawanie się smutkiem i od razu do przodu ruszyć. Synu fubu, myślę, że po prostu lubisz się użalać nad sobą ;) :D I kiedy inni się nad Tobą użalają :D Ale dzięki! Jestem coraz bliżej momentu "do przodu" niepełnosprawny, Tobie z jakiego powodu smutno?

Gość gość
Jaki łobuz? Taki, który jako ta chorągiew powiewa ;) A sposób, mój patent. Nie działa, pierwszy raz mnie zawiódł. Kurcze, już nawet pesymistyczny optymizm syna fubu nie działa. Czuję się nieswojo, dziwnie i nie wiem którędy do domu. Czuję się jak nie ja.

Gość gość
"a po co iść do domu?' jeszcze inaczej, co nazywam domem? otóż "dom" w moim pojęciu to stan równowagi ducha mego wewnętrznego, dlatego chciałabym do niego wrócić

Gość gość
Da się. Da się i teraz to zrobię, bo to naprawdę nie ja. Ja nie mam zachwiań. Nie wiem co we mnie wstąpiło dzisiaj ale niech s*******a w kosmos poszerzać czarną dziurę. Ja muszę działać. Chcę działać, mimo wszystko, Pali się i wali, to gaszę i odbudowywuję. Jestem silna, będę silna i się nie dam. Można, prawda? Można... http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg