Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwionaja

Ciąża czy coś innego?

Polecane posty

Gość Zmartwionaja

Cześć. Mam 18 lat i miesiączkuję od paru lat. Przeważnie mój cykl trwa 28-29 dni. Zdarzało się, że okres mi się spóźnił. Ostatni raz kochałam się z moim chłopakiem 30 stycznia. 2 dni po końcu okresu. Na początku ocieralismy się dość ostro swoimi narządami jednak mój chłopak nie doszedł. Następnie się kochałam z nim ale z prezerwatywą i doszedł mimo wszystko poza mną. Dodam, że od sylwestra nie palę i miałam trochę stresu. Rok wcześniej byłam w szpitalu i robili mi usg. Ordynator powiedział mi, że mam cysty na jajnikach jednak nie byłam jeszcze u ginekologa. U mnie w rodzinie był przypadek, że ciocia miała problemy z miesiączką i brała Dianę na uregulowanie (cysty również występowały). Od 10 dni spóźnia mi się okres i nie wiem czy mam panikowac. Nie bolą mnie wcale piersi, czuje tylko lekki ból jajników i w podbrzuszu. Miałam iść do apteki po test ale się spóźniłam i była zamknięta. Jak sądzicie? Mialyscie już coś takiego dziewczyny? Może być to ciąża czy prędzej mam problemy z jajnikami? Proszę o pomoc.

Gość Gis iir
A mdłości? Cokolwiek?

Gość Zmartwionaja
Ani po rannych mdłości, ani mnie piersi nie bolą. Mam tylko zwiększony śluz jak przy jajeczkowaniu