Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam prostytutka

Bylam prostytutka, a teraz jestem zona i matka

Polecane posty

Gość bylam prostytutka
juz ty sie nie martw o to co przekaze dziecku:) Zapewniam cie, ze niczego mi nie brakuje jesli chodzi o wartosci, a to, ze uwazam, iz wiekszosc zon niczym sie nie rozni od prostytutki? No wybacz ale jak nazwiesz kobiete, ktora zyje za pieniadze mezczyzny i chodzi z nim co wieczor do lozka? Oczywiscie wiem, ze to malzenstwo, no ale schemat ten sam.

Gość gość
Najltatwiej jest kogos oceniac. Czy ona zrobila komus krzywde ze była prostytutka? To jej i tylko jej sprawa. Gadacie na kobiety ktore sie tym zajmują a nie pomyslicie ze gdyby nie bylo na to chetnych to by prostytucji nie było. O tym sie juz nie mowi?! Powtarzam to jej sprawa i ja nie jestem taka dewotą ze bede oceniac ze robi zle. Na swiecie jest tyle zła, tyle zbrodniarzy paskudnych a wy bedziecie linczowac dziewczyne ktora to robila za kase? nie krzywdzac przy tym nikogo? nie g****ila tych panów. Sami do niej przychodzili. I tyle. Nie doczytalam czy powiedzialas mezowi czy nie. jesli nie powiedzialas to lepiej juz nie mow. Czego oczy nie widza tego sercu nie zal. masz teraz szczesliwe zycie i tego sie trzymaj! I pamietaj - pier**l to co ludzie ci tu pisza ze jestes taka czy siaka. Sami maja duzo za uszami a bede cie umoralniac. :) :) Ja nie potepiam takich kobiet, bo to ICH i tylko ich sprawa jak zarabiaja na zycie.

Gość gość
W sumie każda może dawać dupska za kaskę. tak najprościej.. Dla mnie sztuką jest mieć taka pracę która da kasę a nie trzeba się k***ić:)

Gość Mężatka1980rok
Jak nisko trzeba upaść żeby porownywac małżeństwo do prostytucji:(

Gość gość
Ja jestem, studiuję, mam faceta i mam się dobrze :) czysta też jestem, lepiej sprawdźcie swoje zdrowie dewotki ;)