Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

Gość Liwia99
Wiem, wiem. Ale problem jest tez taki ze niedawno sie przeprowadzilam.Nie wiem czy jest tu jakies laboratorium, czy musze isc specjalnie do szpitala i jak tu to wszystko dziala ;/

Gość Syja25
Wiem ze temperature mierzy sie w poczwie i tam tez wszytsko gra i o 6 rano codziennie to robie , ale pod pacha zawsze jest normalnie nawet w fazie lutealnej

Gość Aneczka8828
Syja, podwyższona temp mogłaby wskazywać na ciążę. Jeszcze raz powtórzę, że najlepiej iść na bete. Nie chciałabyś być pewna jak sprawa wygląda? ;)

Gość Syja25
chcialabym ale poprostu sie boje rozczarowac :) a milo sie kogos cos zapytac ale wiem ze nie ma na co czekac :)

Gość Liwia99
Syja lec na bete:P Bo i ja zaczynam sie niecierpliwic :P

Gość Aneczka8828
Im dłużej będziesz się nakręcać, tym większe rozczarowanie... być może bedziesz skakać z radości po wynikach ;)

Poczytałam Wasze posty i widzę, że mierzycie temperaturę, obserwujecie swój organizm...chyba też tak zacznę, jeśli się nie uda, bo nadal czekam. Myślałam, że to będzie łatwiejsze, w końcu tyle lat zabezpieczania, strachu itp. W końcu poukładało mi się z cudownym facetem, w walentynki mi się oświadczył :) Ślubu jeszcze nie zaplanowaliśmy, a zaczęliśmy od starań o dzidziusia, trochę ze względu na wiek..bo jak ciągle słyszę, to ostatni dzwonek.ehhh ;)

Gość Liwia99
Znalazlam w mojej miejscowosci jedynie jakies labolatorium przy szpitalu. Ale na bete trzeba czekac do 3 dni ;oo jakis szok.Prawie wszedzie wyniki sa tego samego dnia. I dziwne oznaczenia maja . JEDNOSTKA ( mIU/ml) NIECIĘŻARNE < 5,3 MENOPAUZA < 8,3 3TYDZ. CIĄŻY (5,8-71,2) Menopauza??Pierwsze widze i slysze

Gość Aneczka8828
To już bym wolała poczekać do terminu @ i zrobić ewentualnie test sikany... W moim mieście jak robiłam bete to mi wyskoczyli, że wyniki za 10 dni... Nie wierzyłam w to co usłyszałam, na szczęscie były na następny dzień. A o menopauzie też nie słyszałam, że niby hormon ten się wydziela w tym czasie? dziwne....

Gość Liwia99
Tez sie zdziwilam ;/ Chyba jednak poczekam, bo na test sikany za wczesnie.Moze akurat @ przyjdzie. Ale dziwi mnie tez ze jeszcze nie bola mnie (.)(.).Zawsze tydzien przed zaczynalam je czuc, a teraz cisza

Gość Aneczka8828
Tuptuś_111 ja w pierwszym cyklu obserwowałam, mierzyłam temp itp, teraz mam zamiar wyluzować, bo mam wrażenie że im bardziej się chce, tym trudniej zajść.

Też chętnie odpuściłabym, tylko że coraz bardziej się nakręcam, a wiem, że to nie sprzyja wcale zajściu w ciąże...pozostaje mi tylko czekać, ale już się boję, że zacznę widzieć "objawy" ciąży, a do @ 10 dni ;)

Gość Liwia99
Tuptus dasz rade.Najlepiej sie czyms zajmij zeby nie myslec

Robiłyście testy owulacyjne? Bo ja teraz próbowałam i dziwnie mi wychodziły..chociaż wiem, że nie robiłam ich dokładnie jak trzeba, tj. nie z rana, nie pilnowałam żeby nie pić do 2 godzin przed itd... W sumie w dniach kiedy powinna być owulka, robione przed południem pokazywały dwie krechy i wtedy się było bardzo pozytywnie, przytulanko od razu ;) a potem poczytałam na ich temat na forach i moja radość znikała....mam nadzieję, że już niedługo wszystkie zajdziemy i będzie tylko śmiech z tych wszystkich postów :)

Liwia99 dzięki wielkie :) masz rację z tym zajęciem się czymś..niestety mam taką pracę, że jak nie chcę, to nie muszę...a przez to wszystko oczywiście nie chcę, więc koło samo się nakręca :)

Gość Liwia99
Pamietam jak ja nakrecalam sie kilka miesiecy temu :P Normalnie koszmar.Siedzialam tylko na forum, czytalam o objawach, na bete latalam :P Dobrze ze teraz jest inaczej

Gość Aneczka8828
Ja miałam to samo, pół internetu przeczytałam :p Objawy też miałam, nawet śledzie zaczęłam jeść, mimo że nigdy ich nie lubiłam... ehh, człowiek czasem taki głupi ;)

Gość gość
Aneczka, też mi się tak wydawało, ale jednak wielu moim koleżankom takie obserwacje pomogły w zajściu :)

Gość Liwia99
A mi jakos dziwnie dzisiaj ;/ Wstalam, zaraz mnie glowa zaczela bolec, potem podbrzusze, teraz mnie cos kluje w prawym boku i polozyc sie musialam. Nie wiem kto to wymyslil zeby tyle czekac na to testowanie. Mogloby od razu pokazywac ciaze

Gość Aneczka8828
Szczerze mówiąc to ja w pierwszym cyklu byłam pewna że zajdę w ciążę. Odstawiłam tabletki, nie zabezpieczałam się, kochałam prawie codziennie. Byłam bardzo rozczarowana gdy okazało się że nic z tego. Teraz podchodzę do tego, że co będzie to będzie, staram się nie nakręcać tak jak poprzednio, żeby nieudana próba aż tak nie bolała.

Gość Syja25
Ja tez caly internet przeczytałam i chociaz juz byłam w ciazy to i tak za kazdym razem szukam sobie jakis nowych objawow hehe :) taki czlowiek juz glupol ze sie nakreca czasem moze nie potrzebnie !! ale dzisiaj to juz chyba nigdzie na bete nie zdaze musze poczekac do poniedzialku :)

Gość Aneczka8828
Liwia, to fakt, czekanie jest najgorsze

Gość Liwia99
A bety w laboratoriach nie robia czasem do 18.00? a nawet przez cala dobe?

Gość Aneczka8828
Beta nie musi być na czczo, ale u mnie pobierają krew tylko do 13, nie wiem jak jest w innych miastach

Gość Liwia99
U mnie jest jakos od 6 czy 7 do 18 lub 19.I wyniki sa jeszcze tego samego dnia

W tym miesiącu troszkę odpuściłam, myślę nawet, że zajmę się bardziej moim narzeczonym, bo stałam się nieznośna, a przytulanie mniej dla przyjemności ;) wiecie o czym mówię na pewno...

Gość Syja25
boze ja neiwiem co robic tak sie boje isc na ta bete i sie rozczarowac:(

Gość Liwia99
Syja, przestan!! Lec na bete i dawaj znac jaki wynik

woow zniklam na 2h a tu tyyyle wpisow :-) fajnie ze nam sie forum rozkreca :-) mnie niestety wzielo na spanie witam oczywiscie wszystkiecnowe forumowiczki :-) ja tez zanim dolaczylam do forum to wkrecalam sobie wszsytko i co 2 dni testy hehe juz mnie swiezbi zeby zrobic a to dopiero 3 dni od owulacjii :-) takze ciesze sie ze razem z wami moge uzupelnic swoje braki w tych sprawach tak wlasnie czytalam o tym mierzeniu i o becie i wogole i kurde u mnie lipa troche bo nie mieszkam w pl a tutaj wszystko jest tabu :-)

Gość Liwia99
Dziewczyny a moze zrobimy sobie tabelke ??