Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

Gość Aneczka8828
Syja popieram, leć na bete, a my czekamy na wiadomość jak wyniki :)

Gość Aneczka8828
Liwia, a ja myślisz, co w tabelce? Imię, wiek, co jeszcze?

Gość Liwia99
Nick, wiek, moze byc tez termin @

Gość Aneczka8828
Ok, więc zacznę, 26 lat, 26 marzec (dopiero) termin @

Gość Liwia99
Aneczka8828__________26 lat__________@26.03 Liwia99_______________19lat___________@12.03 Niech kazda dziewczyna albo sie dopisze, albo poda dane, to uzupelnie tabelke :)

Gość Liwia99
Taka zeby miec wglad na kazda z Nas :P Podajemy wiek, termin @ i czekamy wspolnie az nie przyjdzie :P

Gość Liwia99
Aneczka8828__________26__________@26.03 Liwia99_______________19___________@12.03 Tuptuś_111____________33___________@17.03

Aneczka8828__________26 lat__________@26.03 Liwia99_______________19lat___________@12.03 Tuptus_111____________33lata__________@17.03 dorota_dubaj___________26lat___________@16.03

Gość Liwia99
Widze dziewczyny ze bedziemy miec testowanko prawie w tych samych dniach :P

Gość Aneczka8828
też o tym pomyslałam, że trochę od Was odstaję :(

Gość Liwia99
Aneczka tak samo moge powiedziec ze odstaje od Ciebie :P Nie ma co smutac. Masz tylko troszke dluzej czekania

Gość Aneczka8828
Oby tylko opłacało się czekać ;)

Gość Aneczka8828
A myślałyście o imionach dla dzieci? Trochę wybiegam w przyszłość, ale pewnie macie już jakies, które Wam sie podobają

Gość Liwia99
Ja jeszcze nie myslalam.Liwia mi sie podoba, Julka..i to chyba tyle.Na pewno nie chcialabym typowego polskiego imienia

co do imion to ja mam kompletna pustke :D troche myslalam ale nic konkretnego :) od latch chodzi na mna Natalka o dla chlopczyka to kompletnie nie wiem nawet pomyslu brak:) musze uwzglednic jeszcze meza zdanie hehe ktory nie jest polakiem i ciezko bedzie wybrac jakies "normalne imie "

Gość Aneczka8828
Ja córeczce dam Oliwia - moja teściowa marzyła o córce i chciała dać na imię Oliwia, niestety miała 3 synów, zginęła w wypadku, więc tak dla niej by to było ;) Synkowi nie mam pojecia,. musi byc dziewczynka. mam już Oskara, bedą dzieci na literę O

Gość Aneczka8828
Dorota, a jakiej narodowości masz męża? ;)

maz jest indyjczykiem i tak mnie cos wzielo i szukam imion hehe wpadlo mi do glowy amala dla dziewczynki chlopiec wciaz poszukiwany :) ale to jeszcze nie jest to :)

Gość Aneczka8828
O jacie, indyjczyk... A mieszkacie w Polsce?

no wlasnie nie :) a chcialabym bardzo :) moze za pare lat :)ale jak bede w ciazy to tylko porod w polsce jakos tak sobie nie wyobrazam :)

Gość wiosnaaaaaaa
Hej :) już tyle stron )0-o Ja nie mogę się doczekać kiedy @ się skończy :( i będę działać:D Bierzecie już kwas foliowy, bo niby powinno się na 3 miesiące przed staraniami, ja dopiero dzisiaj pierwszą tabletkę wzięłam.

Gość Liwia99
A ja dziewczyny jakiegos swira dostaje i mam strach ze to ciaza.Jeszcze na dodatek ta glowa... Ehhh

Gość Aneczka8828
wiosnaaaaaaa ja biorę od miesiąca kwas. W poprzedniej ciąży zaczęłam brać, jak się o niej dowiedziałam ;) Dopisz się dotabelki ;)

Gość Liwia99
Dziewczyny ale sie beznadziejnie czuje ;/ Glowa juz na szczescie przeszla ale tak dziwnie mi jest. A wy jak tam?Jakies oznaki II kresek? :P

Gość wiosnaaaaaaaaa
Hej :) Ja mam 28 lat, a @ mam aktualnie więc następna będzie 5.04 :D Ja na razie męczę się z objawami @ :D na objawy ciąży jeszcze długo sobie poczekam :P

Gość Liwia99
Oj nie przesadzaj ze dlugo.Na kazda przyjdzie odpowiednia pora :P Aneczka8828__________26__________@26.03 Liwia99_______________19___________@12.03 Tuptus_111____________33__________@17.03 dorota_dubaj___________26___________@16.03 wiosnaaaaa____________28___________@5.04

Ja biorę kwas od stycznia, kiedy na dobre zaczęliśmy starania. Wtedy jeszcze wydawało mi się, że to tak od razu będzie ;) Nie sądziłam, że zajście w ciążę może być tak trudne....czasem nie umiem uwierzyć, że ktoś mógł tak po prostu "wpaść". Na objawy jeszcze za wcześnie, chociaż sporo się naczytałam na ten temat, pewnie jak większość z Wac? ;)