Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1987

STARAMY SIĘ OD MARCA 2014

Polecane posty

ehhh noi jest @ chyba tydzien przed :( mozliwe ze cykl trwa 21 dni? mialysie tak? wspomne ze biore luteine na wywowale 3 cykl bo mialam z tym problemy i drugi miesiac z rzedu pojawia sie tydzien przed

Gość Liwia99
Kurcze, dorota :( A myslalam ze bedziemy miec testowanko w tym samym czasie

Gość Aneczka8828
Dorota, a jesteś pewna że to @ a nie np. krwawienie implantacyjne?

:( cozz trudno musze to przegrysc zobacze czy sie @ rozkreci czy zniknie martwi mnie tylko to ze tak wczesnie no ale musze wszsytko unormowac przez moje podroze w grudniu nie mialam 2 miesiace :( dlatego mam to lekartwo wezme jeszcze jeden cykl bo na tyle mam i zobaczymy co bedzie ale nie nastawiam sie nawet na kolejny miesiac

no pewnosci nie mam dlatego poczekam jak to bedzie i zrobie test w przyszlym tygodniu tak jak mial przyjsc jak nic nie wyjdzie to wezme sobie na wstrzymanie bo pewnie i w przyszlym tak bedzie

Gość Liwia99
Nie poddawaj sie :*

Gość wiosnaaaa
Cześć dziewczyny :) Ale wam zazdroszczę, że już oczekujecie na testowanie, ja dopiero jutro rozpocznę starania :) Ja mam taki plan, że jak przez 3 miesiące się nie uda to pójdę do ginekologa i nakłamie, że od roku się staram i nic. Wtedy zrobi mi przynajmniej badania i da jakieś cudowne tableteczki po których się poprawia jajeczkowanie itp. i szybko się zachodzi w ciąże. Nie będę czekała aż roku, tylko po 3 miesiącach już będę działać.

Gość Aneczka8828
wiosnaaaa sprytnie ;)

Gość wiosnaaaa
dorota dubaj nie poddawaj się, przecież luteinę zapisuje się nie tylko aby wywołać okres ale również aby zajść w ciążę :D Może ci się skrócił cykl, oblicz dni płodne na tym 21 dniowym cyklu i do roboty ;)

masz racje wiosna :) dziekuje za wsparcie z mezem nieda sie tak pogadac :) ja tez sobie daje jakies 4 miesiace ( lekarz powiedzial ze przy moim stanie szyjki moze to zajac pol roku ) take do gory uszy trzeba to przyjac na "klate" :P

Gość Liwia99
I tak trzymaj :)

A ja teraz poszłam po testy owu i termometr owu i zaczynam mierzyć temperaturę, która podobno jest najbardziej wiarygodna :)

Gość Aneczka8828
Dorota, trzymam kciuki, jak nie teraz, to za miesiąc :*

Gość Liwia99
Ehh nie wytrzymuje dziewczyny.Kusi mnie zeby ten test zrobic, ale mam swiadomosc ze jeszcze 2-3 dni do @... Ehh, porazka

Gość Aneczka8828
Liwia, kupuj teścior i rano czekam na wiadomość co wyszło :)

Gość Katarina1987
Ja tez udezam do gina zeby mi dal jakies skiefowania na badania( zeby sprawdzic czy wszystko ok) no i moze da jakies witaminki jak to powiedziala wiosnaaa, z reszta raz dostalam duphaston ze niby mial pomoc w przyspieszeniu ciazy, ale niestety nie pomogl:/ a androlog powiedzial ze moze zaszkodzic jesli sie ma regularne cykle...wiec odstawilam, i postawilam na sport i zdrowy tryb zycia;) no i zaczynam od poczatku w tym miesiscu mam nadzieje ze sie uda;) Trzymam kciuki za was dziewczyny :*

Witam dziewczyny! Jak samopoczucia? Ja od paru dni jestem nie do życia...czepiam się wszystkiego...kłócę z m...:( A do testowania jeszcze tydzień, a raczej do @, bo ja już nie wierzę chyba, że się uda...taki mam właśnie dołek...aaaaaa;( Staram się nie szukać objawów, chociaż piersi praktycznie zaraz po owulacji już czułam i tak jest do dzisiaj, ale to może znaczyć cokolwiek...parę dni po owu cały dzień czułam kłucie jajnika...a teraz tylko podły nastrój mi został. Tak sobie myślę, że wiadomość o ciąży zmieniłaby wszystko, szkoda tylko, że jakoś w to nie wierzę......

Gość Liwia99
Aneczka, dzisiaj juz nie zdazylam kupic testu.A jesli chcialabym robic jutro rano to musialabym wczesnie isc i kupic zeby nie siusiac :P Ostatecznie zrobie w srode, ale nie moge juz czekac. Jeszcze od jakiejs godziny czuje jakby caly czas bylo mi mokro :P

Gość milusia234
Dopisuje sie ;)

Gość milusia234
Staramy sie od stycznia i poki co nic

Gość Aneczka8828
milusia234 Witaj :) Napisz coś więcej o sobie, możesz też dopisać się do tabelki, chyba na 7 stronie jest. Liwia, więc czekam jutro na wiadomość, bo mam przeczucie w Twojej sprawie ;) Tuptuś, ostatnio coś wszystkie w złych nastrojach jesteście, a tu taka piękna pogoda, cieszcie się ;) Ja przyznam się, że też mam nerwy ostatnio, niestety moje dwa chłopaki (mąż i syn) dostają czasem po uszach bez powodu, no ale cóż.... takie już są kobiety ;) Ja nie wytrzymałam i zmierzyłam dzisiaj temp. Miałam tego nie robić, ale chociaż wiem ze jeszcze owulacji nie miałam i dalej trza działać hehe :D

Hej dziewczyny 🌻 Dzisiaj wg tabeli mierzenia temp. dzień bez owulacji (wczoraj był ostatni ale nie kochaliśmy się, bo ledwo żyłam wieczorem). :( Czyli teraz trzeba czekać ok. 3 tygodni na owulację :o Teraz patrzę na sex pod kątem owulacji :o Też tak macie?

Gość Liwia99
Dalej zero oznak @. Dzialaj dzialaj Aneczka, moze akurat za kilka tygodni uslyszymy ze masz II kreski :P

Gość Aneczka8828
Liwia, oby Twoje słowa były prorocze :D Xymena1980 ja z mężem kocham się prawie codziennie (2dni, a na trzeci on pracuje), ale oczywiście,wtedy kiedy mam owulację, to jakoś w trakcie nie potrafię o tym nie mysleć ;)

Gość Liwia99
Moje sny sie spelniaja, ale czy slowa...okaze sie :P Kurcze.A.poszedl do pracy a ja dopadlam sie do czekoladek i chipsow.Bede gruba i bez ciazy :P

Gość Aneczka8828
Ja wczoraj na kolację zjadłam koreczki śledziowe z ciastkami czekoladowymi. I jak to wytłumaczyć? Ja będę gruba i z ciążą urojoną :p

Gość Aneczka8828
A tak mnie naszło po tym co napisałaś i sprawdziłam co oznacza mój dzisiejszy sen. A śniły mi się popsute zęby: "zepsute zęby: ostrzegają przed porażkami i stratami" Oby nie...

Gość Liwia99
Aneczka, moze juz zachcianki mamy przedwczesne :P A co do znaczenia snow..Nie warto w to wierzyc.Ja tez czasem z ciekawosci sprawdzalam i nic sie nie spelnilo

Gość Liwia99
Ehhh.Bylam siku, patrze a tam brazowy sluz ze mnie leci.Fakt nie duzo ale jednak. Pewnie na @..Tylko ze czulabym charakterystyczny bol brzucha. Pewnie sie jeszcze rozkreci. Dobrze ze nie lecialam do apteki

Gość Aneczka8828
Ty to może już ciążowe, kto wie ;) A ja już się nastawiam i przyzwyczajam do jedzenia w ciąży :) W pierwszej ciąży nie miałam jakiś dziwnych zachcianek, no...może raz. Jadłam pasztet, który nabierałam na kawałki czekolady :D Smakowało jak cholera :D