Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestna nie chrzestna

MATKA CHRZESTNA mojego dziecka wstydziłaby się

Polecane posty

mój mąż dał swojemu chrześniakowi na początku 500zł ale już odkłada by dać niedługo więcej

Gość gość
jesteś chciwą francą i nie masz nic wspólnego z wiarą. jak rozumiem męża wybierałaś wg. kryterium czy jest bogaty, czy sama nie będziesz musiała pracować? Z tego co widzę ta chrzestna się akurat bardzo stara, ale ty się dopieprzasz bo nie oddaje swojemu dziecko pół pensji - a kto wie może zarabia 1000-2000 i zwyczajnie jej nie stać. Jesteś wstrętna, Wstydź się.

Gość to chore
jestes chyba z*****a . tylko kasa, d**y tez bys dala za kase ?

Gość gość
Nie trzeba bylo szukac rodzicow chrzesnych tylko wprost sponsorow skoro takiej funkcji oczekujesz. Rola chrzestnych polega na czyms innym niz popowanie kasy w chrzesniaka. Materializm w pelni rozkwitu.

Wy nie znacie się na prawach moralności. Taki jest obyczaj, że chrzestny musi płacić na swojego chrześniaka za to że jest chrzestnym.

Gość gość
nie musi placic, wystarczy ze jest pozadnym czlowiekiem ktory potrafi przekazywac pozytywne wzorce i potrafi dac dobry przyklad, bo rodzice nie zawsze daj a dobry przyklad dziecku, dlatego od tego sa rodzice chrzestni zeby swoim przykladem dac pozytywne wzorce chrzesniakowi

Gość gość
Bardzo chciałąbym zostać chrzestn tąwojego dziecka. Powiedz za ile, może dam radę.

Gość gość
wypowiedzi MATKI (kto wie, może w przysłości też matki chrzestnej): " Chrzestni są po to aby mi płacić za to, że są chrzestnymi. Taki jest obyczaj przecież. ... Przecież jeżeli chce z czegoś korzystać to trzeba zapłacić prawda ? A, że ona chce widywać się z moim dzieckiem też powinna mi być za to wdzięczna odpłacając mi. ... Ona powinna mi płacić za wizyty z moim dzieckiem. ... Wy nie znacie się na prawach moralności. Taki jest obyczaj, że chrzestny musi płacić na swojego chrześniaka za to że jest chrzestnym." do autorki zwracam się: co mają wspólnego prawa moralności z obyczajem? Ale nie, to MUSI być prowokacja. Oosoba o zdrowych zmysłach nie pisałaby takich głupot :O

Gość gość
o jejku takiego durnego tematu nie czytałam od dawna,wychowasz to dziecko na pustaka dla którego będzie się liczyć tylko to co i ile dostaje chrzestnej mojego syna się nie przelewa bo ma 3 dzieci,nie wymagam by kupowała Bóg wie co,ma pamiętać i tyle,a tak na marginesie to mój syn potrafi się ucieszyć nawet z głupiego lizaka za 1zł

TO NIE JEST PROWOKACJA. Gratuluje Ci. Dziecku powinno się kupować najdroższe prezenty by w przyszłości nie kupowała samego szajsu a towary z górnej półki.

Gość gość
To kupuj kto sci broni? Nawet na najwyższej półki, w czym masz problem, przecież to twoje dziecko, twoja sprawa.Chrzestna na swoje dziecko, jej dziecko jest dla niej najważniejsze, twoje dziecko nawet nie będzie w połowie tak kochane przez chrzestną i rozpieszczane jak własne, to jest właśnie różnica między rodzicami , a chrzestnymi. Chrzestna nic nie musi kupować, a że ty masz w głowie nie po kolei to idź do lekarza, tam powinnaś uzyskać pomoc.Przypadek kliniczny. Prowo i to debilne.

Gość gość
Ja zamiast prezentow i pienuedzy wolalabym zeby chrzestna mojego dziecka przyszla raz na jakis czas i wziela na spacer albo zajela sie pol dnia zebym mogla sobie troche odpoczac

Gość gość
Ile lat ma męża chrześniak i ile mąż już dla niego zgromadził?

Gość gość
Ja jestem taka wyrodną chrzestną, która kupuje prezent i to wszystko. Z matką dziecka się nie znosimy i żaluję, że się na to zgodziłam. Uległam naciskom rodziny.

Gość gość
Z rodu nie jadwszy miodu woskiem chce sie wysrac

Gość gość
Chrzestna nie jest od dawania kasy i prezentów tylko od POMOCY W WYCHOWANIU DZIECKA PO KATOLICKU!!!!!!!!!! Po co wy w ogóle chrzcicie te dzieci? :o Jesteś autorko tak płytka i pusta, ze brak słów :o

Gość gość
J***** szmato bez wyksztalcenia i wychowania. Takie d***** jak ty to studiowaly chyba na wyzszej szkole dawania japy i d**y a potem rozklada nogi, wypluwa bachory i oczekuje szmacisko, ze ktos będzie k****e na bachora za nic placil. Studia to ty p**do na filmach widzialas, bo walisz takie byki, ze leb boli. Duzo skamlasz a jak wifac chrzestni ci c***a pomogli. Odp*****lasz takie cyrki, ze dzieci powinno ci sie zabrac, bo jak nie to zostana takimi sprzedajnymi k*****i jak ty. D***** pseudokatolicka.

Gość gość
Takie d***** jak ty wszystko za kase zrobia. Ja bym cie zamknela szmato o suchym chlebie i wodzie w piwnicy innej resocjalizacji dla k***w nie ma bo taka k***a nic nie rozumie tylko jak zwierzę sie masturbuje na sam zapach kasy. Bylo sobie k***o wziąć starego pryka kumpla twojego starego na chrzestnego wtedy mialabys preseny dla dzieciaczka i oblesnego c***a we wszystkich swoich dziurach.

Gość gość
masz nie po kolei pod sufitem Autorko- zapisz się na wizytę u psychiatry :classic_cool: nie wierzę w to, co czytam :D :D

Gość gość
Suka do utylizacji.

Gość gość
chrzestna nie chrzestna 07.03.2014 To o Mcdonaldzie to nie ja pisałam, beznadziejny podszyw. Ja po prostu jestem tak nauczona, wyszłam z takiej rodziny, nie wiem jak może być inaczej. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX To rodzice źle Cię uczyli, wychowali materialistkę

Gość gość
K***iszcze

Gość gość
ja wolę, żeby chrzestni się interesowali moim dzieckiem i je czasem odwiedzali, niż żeby mieli gdzieś, ale na odwal się kupowali drogie rzeczy. Ale widać jestem dziwna i niedzisiejsza bo się nie spytałam o stan konta przed wyborem.

koniec imprezy. to była prowokacja :) dzięki za dyskusję