Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alior Bank będzie sprawdzał klientów na Facebooku i Twitterze, czy są wiarygodni

Polecane posty

Gość gość

Przyznał to prezes Aliora w wywiadze udzielonym w TVN CNBC Biznes. Bank bedzie sprawdzal osoby starające się o kredyt na portalach spolecznosciowych, min na Pejsbooku, Twitterze, Naszej Klasie itepe Bedą sprawdzać czym się interesujecie, co piszecie, jakich macie znajomych, co lubicie. To bedzie czesc sprawdzania waszej zdolnosci kredytowej. Jesli sie nie zgodzicie na prześwietlenie waszego zycia to pewnie nie dostaniecie kredytu. Cieszycie się baranie łby ?

Mam to w nosie. Nie prowadzę żadnych nielegalnych działalności, nie działam w organizacjach terrorystycznych i samo FBI może mnie prześwietlać. A kredytu nie potrzebuję.

Gość gość
ja nigdy zadnego kredytu nie wezme wiec sram na to

Gość gość
Jak okaże się, że jesteście dla banku niewiarygodni, bo nie da się was sprawdzić w necie i dlatego bank odmawia udzielenia kredytu albo proponuje o wiele gorsze warunki, to nagle Facebookowi przybędzie sporo nowych członów :D

Gość gość
prędzej niektórzy z aliora się wyniosą.

Gość galarenka
Dla mnie to bank, który uzależniałby udzielenie kredytu od posiadania konta na portalu społecznościowym, byłby niewiarygodny :)