Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latarnia

jaka wiertarka udarowa dla męża?

Polecane posty

Gość Beatka_Ka12
Dzięki za informację na temat marki BOSH - też wpadłam na genialny pomysł zakupy wiertarki dla męża bo są fajne promocje w Nexterio (możecie je znaleźć przez stronę: http://kodyrabatowe.interia.pl/kupony-rabatowe/nexterio) Ale skoro BOSH to marka z lotto skutecznością... to może Einhell? Ktoś posiada?

Ja mam z tej firmy elektryczną piłę włosową. Zepsuła się po trzecim użyciu :(. Niestety moja kobieta "posiała" gdzieś paragon i do dzisiaj ten złom zalega w piwnicy :(.

Gość gość
Jeśli szukasz porządnych elektronarzędzi to moim zdaniem powinnaś odwiedzić sklep http://www.alfasj.pl/ mają tam naprawdę duży wybór nie tylko w sprzęcie ale również w wielu akcesoriach związanych z pracą w warsztacie lub domu.

Gość anka kowalewska
Mój wszystkie tego typu rzeczy wybiera w sklepach internetowych, konkretnie na e-maxmajster.pl . Mówi, że jakość jest bardzo dobra, a i portfel nas za bardzo nie zabolał, w przeciwieństwie do zakupów w znanych sklepach typu te wszystki Obi, Nomi etc.

Gość gość
Taaa, temat w sam raz na Sylwestra..

Gość anka kowalewska
a telewizory i inne artykułu kupuje w media expert bo tam są niskie ceny :)

Gość gość
Będziesz wiercić na wiwat o północy? :P

Gość gość
bierz sprzęt z samotti.pl Świetna, włoska firma. A teraz mają w Polsce sklep internetowy i można w świetnych cenach kupić ich sprzęt.

a ma ktoś z Was wiertarkę udarową Makity? Brat zażyczył sobie na urodziny, ale ja się zupełnie na tym nie znam, znalazłem taki model http://www.legallais.pl/produkt/wiertarka-udarowa-hp1640/1215 odpowiada mi, bo jest w moim zasięgu finansowym, ale ja się nie znam na tego rodzaju sprzęcie, proszę o pomoc :) jeżeli nie taka to może polecicie coś innego do 350-380zł?

Gość gość
Lange łukaszuk od niedawna sprzedaje świetne wiertarki Panasonica, ja od nich nabyłem więc paniom podpowiem co męża zadowoli;>

Gość gość
tez szukam czegos dla meza, bo on jedyne co lubi dostawac to takie rzezczy dla majsterkowicza, z koszuli czy kolacji się w ogole nie cieszy… polecicie jakies konkretne modele np. z tego Lange luakszuk?

Gość gość
mój mąż ostatnio zamawiał sobie wiertarkę. I chyba nie kosztowała jakoś dużo na pewno zamawiał w http://www.sklep.zamet.pl/

Gość gość
najlepiej udaj się do jakiegoś sklepu z narzędziami to ci doradzą

Gość Sandrass
Mój mąż zamawiał sobie ostatnio wiertarkę Chicaco Pneumatic czy coś takiego. Jest nią zachwycony, więc może warto poszukać czegoś na www.powietrze.com.pl

Gość gajkapajka
w związku z tym że mój mąż uwielbia majsterkować i sporo rzeczy robi sam w mieszkaniu to ostatnio na urodziny sprawiłam mu nową wiertarkę, a ze za bardzo się nie znam to poszłam do marketu budowlanego i tam pan mi doradził, żeby wziąć wiertarkę Ryobi, nie wyszło drogo więc się zdecydowałam, poza tym do tej wiertarki można dokupić masę wierteł,więc mąż zadowolony, zapytaj może o taką wiertarkę dla niego.

Gość gość
Kupisz dobra wiertarkę, jeszcze jak się załapiesz na jakieś promocje czy rabaty to już w ogóle kupisz dobry sprzęt. Poszperaj sobie na avans.pl tam mają sporo takich gadżetów w dobrej cenie.

Gość awaryjna
Mój mąż jakiś czas temu kupił ryobi bo chciał sobie zawiesić bloczek czy jak to tam się nazywa na suficie żeby worek bokserski powiesić, a ta co mieliśmy wcześniej nawet nie ruszyła z tematem. Kupił sobie nową, wkręcił wielkie wiertło i załatwił sprawę. Ponoć ma dużo większą moc, bez problemu wiercił dziury w suficie. Jest zadowolony, dużo czytal o tej bezszczotkowej mocy i sprawdzilo sie.

Gość gość
Jak chcesz wybrać jakieś dobre elektronarzędzia najlepiej dopytaj się co mu brakuje, a potem możesz poszukać w dobrych sklepach, np. w www.rolmasz-zary.pl ja zawsze tam mężowi kupuje, był zadowolony za każdym razem.

Gość aDembko
W tej cenie to już dostaniesz naprawdę dobry sprzęt i nie ma co się bać marketowych promocji bo tam bardzo często są wrzucane bardzo fajne i atrakcyjne produkty. Osobiście jakbym miał doradzić coś dobrego pod względem jakość/cena to pewnie byłaby to MAKITA, tutaj też osoby mające problem z częściami zamiennymi mogę odesłać - https://serwis.specmajster.pl/pol_n_Czesci-zamienne-MAKITA-3241.html praktycznie każdą śrubkę do narzędzi można u nich zamówić, bardzo fajny sklep szczególnie, że znalezienie części to ogromny problem. Firmy tego nie promują bo wolą, żebyście kupili nowe narzędzie.

Gość grussa

Ja sama lubię trochę pomajsterkować, swoją przygodę zaczęłam od ryobi i powoli rozbudowuję swój warsztat, mają bardzo ciekawą linię one+ gdzie do jednego akumulatora pasuje sto różnych urządzeń, to się opłaca, bo nie musisz do każdego sprzętu zapasowych akumulatorów kupować

Gość master35

Fajne wiertarki udarowe w ofercie ma Metabo. Naprawdę ich jakość jest pierwsza klasa. 

Gość Adam Kastryk

Można sporo pisać ja Ci powiem że to zależy od kwoty jaką chcesz przeznaczyć katalogmeblowy24.pl wszystkie potrzebne informacje powinnaś wyszukać w artykule na blogu . Mam nadzieje że dokonasz dobrego wyboru.

Gość Jan  Jawasz

Ja mogę swoją polecić katalogmeblowy24.pl średniej klasy ale no powinna wystarczyć myślę, ja jestem zamiłowanym majsterkowiczem a mi wystarczy.

Dnia 7.03.2014 o 23:29, latarnia napisał:

Dzięki za pomoc. Ta wydaje się być ok. Mam nadzieję, że małżonek będzie zadowolony z prezentu 😉 Niestety do marketu po poradę udać się nie mogę. U nas jest tylko bidne Brico w którym pracują same dzieciaki i jak zapytałam kiedyś o konfirmaty to usłyszałam, że czegoś takiego nie ma 😮

Jeżeli do użytku tylko domowego czyli raz na miesiąc albo i to nie to poszukaj jakiegoś einhella w tej cenie. To taki chiński niemiec ale markety w 99% gwarancję uznają na taki sprzęt. Jeżeli ma być coś trwalszego to musisz dołożyć, za dobry udar trzeba zapłacić.