Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona na maxxa

hula hop po ciąży

Polecane posty

Gość zakręcona na maxxa

dziewczyny, jestem po ciąży już 5 miesięcy - na wadzę od porodu zostało mi prawie 10 kg;/ myślałam, że przy normalnym trybie dnia przy dziecku i ograniczeniu słodyczy sama mi zejdzie, ale byłam w błędzie. Już nie jest mi tak prosto jak przed ciążą. Postanowiłam to zmienić- chcę się lepiej poczuć, chcę ubrać ciasną bluzeczkę i nie krępować się wałeczkiem, dlatego zakupiłam hula hop :) Mam nadzieję, że to coś pomoże :) czy któraś z Was ma jakiekolwiek doświadczenia z hula hop? Da się na tym naprawdę schudnąć? stracić brzuszek, trochę w tali i biodrach ??? napiszcie mi proszę :) Chyba potrzebuję motywacji ! :D

Gość gość
możesz kręcić hula-hop, gorzej jak będzie na Ciebie pasować :D

Gość gość
Myślę że to dobry sposób na pozbycie się zbędnych kilogramów

Gość zakręcona na maxxa
a czy ktoś z Was ma doświadczenia na własnej skórze ???

Gość gość
Przy odpowiedniej diecie hula hop jest super. Ale tylko takie z kulkami masującymi-najlepiej dwa rzędy. Trzeba kręcić codziennie i to nie przez 15 minut.

Gość zakręcona na maxxa
hmm.. powiem tak, dotychczas nie umiałam w ogóle kręcić hula hopem, ale postanowiłam się przełamać, kupić i w końcu się nauczyć :) Zainwestowałam w takie duże, obciążone - po 3 godzinach prób i frustracji w końcu się nauczyłam i teraz nie ma to dla mnie żadnego problemu, mogę kręcić godzinami :) Słyszałam o tym z wypustkami, ale nie zdecydowałam się, ponieważ wiedziałam że będzie dużo trudniejsze do opanowania na początek - do tego dużo osób mówiło mi, że takie z wypustkami robi dużo siniaków, a efekt niewiele lepszy od tego obciążonego (dużo osób mając siniaki, bolące biodra- odstawia hula hop bo sprawia mu ból i w związku z tym wszystkie ćwiczenia idą na marne).

Gość zakręcona na maxxa
a kręcę od 2 dni, średnio 3-4 razy dziennie po 30 minut dieta generalnie taka, że jest wszystko normalnie, ale dużo mniej i częściej. Oczywiście słodkie i solone odpada (pozwalam sobie tylko na soki lub napoje)

Gość gość
JA miałam te z kulkami masującymi, efekty super.

Gość zakręcona na maxxa
gość- a możesz napisać coś więcej o swoich efektach ? :)

Gość gość
Ja mam te z tymi wypustkami masującymi duże i ciężkie polecam efekty naprawdę super.

Gość gość
ja kiedys mialam hola hop ale to zwykle, wsypalam worek ryzu i cwiczylam ok 1 godz dziennie i efekty byly i to niezle. teraz mam hula to ciezkie, moja siostra kupila z wypustkami ale wkurzalo ja bo troche boli i zostawila to. A wiec cwicz, cwicz a zobaczysz efekty.

Gość gość
mam nadzieję, że zobaczę :) po weekendzie jadę kupić wagę łazienkową oraz metr krawiecki :) będę śledzić swoje efekty dokładniej :)

Gość gość
predzej zobaczysz na centymetrach roznice, tluszcz przerobi sie na miesnie.

Gość gość
właśnie głównie chodzi mi o cm w tali, przed ciążą miałam naprawdę płaski brzuch, to zasługa moich szerokich bioder gdzie ulokowały się nadprogramowe kilogramy. Zawsze wszyscy mówili, że mam typową budowę klepsydry, aż tu nagle fałdki na brzuchu po ciąży! Nie mogę tak dalej, jest mi ze sobą źle, nie czuje się atrakcyjna wypychając brzuch w spodnie ;/