Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża mama 111

przyszłe mamy xl,xxl

Polecane posty

Gość gość
A ja waze 98 kg i dla mojego meza jestem seksowna :) wiem, ze lubi na mnie patrzec i go podniecam i co, zazdroscicie? Zaraz pewnie zostane zjechana, bo was biedne chudzielce nikt nie chce i wyzywacie sie na innych :) pozdrawiam, GRUBASKA :)

Gość gość
Alez mozesz byc seksowna dla swojego meza, wcale nie przecze. Przeciez zboczency i dewianci sa wsrod nas :D Nie, nie zazdroszcze zycia ze swirem albo czlowiekiem bez gustu i poczucia estetyki :P

Gość gość
te grubaska, a wiesz ze sa normalne babki, a nie chude? dociera do twojej spasionej glowy ze nie wszystko jest biale albo czarne? ze te laski co tu pisza to nie sa glodne anorektyczki, tylko normalne wysportowane dziewczyny z jedrnym cialkiem? a jesli dla twojego jestes seksi z 98kg, to jego fetysz brzmi :otylosc :D

Gość gość
Boli cie to, ze ktos, kto nie wyglada wedlug ciebie idealnie jest szczesliwy? :) Ojej, jak mi przykro. Lubie jesc, dobrze sie czuje w swoim ciele, mam ladna twarz i przede wszystkim piekne wnetrze! ;)

Gość gość
chyba ze on sam wazy ponad 100 :P a i jeszcze cos, waze 52 kg i zapewniam cie, ze nigdy nie bylam glodna:) nawet wlasnie wsunelam cala czekolade mm pycha:) tylko ze nie jestem leniwa i lubie sie ruszac wiesz? ;)

Gość gość
nie mnie nic nie boli, a ciebie? bo ty tez tutaj jedziesz od glodnych chudzielcow madralo! ciebie powinny stawy bolec, i kregoslup juz pewnie ledwo zipie. no ale co kto lubi. a co do wnetrza, to jesliby wziac to doslownie, to twoje nie jest piekne uwierz mi :D

Gość gość
A ja sie ruszam tylko jak musze :) tak, przyznaje, jestem otyla, nie lubie cwiczyc, lubie jesc i moja tusza jest z mojej winy i co, lepiej ci? :)

Gość gość
poza tym nie mamy czego ci zazdroscic:>

Gość gość
oczywiscie ze mi lepiej, bo w koncu przyznalas nam racje:) ze jestescie grube z wlasnej winy, a my nie jestesmy glodnymi chudzielcami:) pomysl kochana o swoim zdrowiu czasem, bo tu juz nie o wyglad chodzi!

Gość gość
Tylko jak do tego pieknego wnetrza dociera wacek twojego fagasa? Przebija sie przez faldy tluszczu, przez spocone walki, trzesace sie faldy sadla :D W koncu skapany w twoim pocie wslizguje sie w otwor, przykryty tlustym, miekkim cielskiem. Hahahaha, jestes posmiewiskiem. Jeden zboczeniec czyli twoj maz cie wali to trzymaj sie go kurczowo bo takich zbokow nie latwo znalezc :D

Gość gość
Tylko jak do tego pieknego wnetrza dociera wacek twojego fagasa? Przebija sie przez faldy tluszczu, przez spocone walki, trzesace sie faldy sadla :D W koncu skapany w twoim pocie wslizguje sie w otwor, przykryty tlustym, miekkim cielskiem. Hahahaha, jestes posmiewiskiem. Jeden zboczeniec czyli twoj maz cie wali to trzymaj sie go kurczowo bo takich zbokow nie latwo znalezc :D

Gość gość
Hahahaha ale wy jesteście głupie. To z tą grubaską to była wymyślona historia, żeby wam jeszcze bardziej podnieść ciśnienie i żebyście mogły się wyżyć na zmyślonej postaci. Ile wy macie lat? Wątpię, że więcej niż 20 ;) Swoją drogą ciekawe czy osobom otyłym mówicie prosto w oczy to, co tu piszecie? :D

Gość gość
Grubasy nawet na sprzątaczki się nie nadają bo do tej pracy trzeba być w miarę sprawnym ruchowo.Nikt nie będzie trzymał spaślaka,który po umyciu podłogi w kiblu będzie odpoczywał pół godziny bo zadyszka go dopadła i spocił się jak wieprz. A co to ma wspólnego chudzinko z tematem i pytaniem zadanym przez autorkę???Wiadomo niekoniecznie za figurą rozum nadąża ale można się chociaż postarać. Gdzie jest k***a napisane że wszyscy na świecie mają być chudzinami? Mnie takie głupie k***y smiesza jestem po chemioterapii przytylam na sterydach 26 kg i jak widzę takie k***y i sobie je przypomnę to nie wiem czy nie życzyć im tej samej choroby.Sensację wzbudza gruby ale gruby i łysy to już w ogóle sensacyjne odkrycie.Głupie polskie k***a ludziska tepe jak but wy nie wiecie co w was siedzi.

Gość gość
A co to ma wspólnego idiotko z tematem???Co was obchodzi co kto je jak wygląda???Popatrzcie każdy na siebie nie każdy może i chce być szczupłym człowiekiem i nie każdemu się to podoba.Ludzie mogą się dobrze w swojej skórze i c***a wam do tego dlaczego tak jest. Zafajdane głupie polskie ludziska mądre tylko w pisaniu na anonimowym forum.

Gość ex_debill_konkubina
pierwszy raz zapragnęłam zmienić paszport...(facepalm)

Gość mamaxxl
Czy może mi ktoś podać link na forum dla kobiet w ciąży gdzie są normalni ludzie z którymi można popisać? tutaj nie zamierzam być ani dnia dłużej, Nie wiedziałam że taka patologia tu jest.

Gość Wikingowa zona
Patologia to jest wlasnie otylosc , plaga XXI wieku. Ktora z was pamieta i ogladala film Wall-e ? No to ja wskakuje na rower i jade do pracy a sniadanie .....jak mi sie moze zachce pozniej to cos zjem

Gość gość
Patologia to grubasy takie jak ty.Patologia to nieprawidłowość więc sprawdź swoje BMI i zobacz czy jest prawidłowe a wtedy będziemy rozmawiać o patologii

Gość gość
Ty od chemioterapii nie rzucaj się tak bo sto razy było tu mowa,że to nie dotyczy osób chorych więc wyluzuj

Gość gość
dziewczyny przestancie juz. nie pochwalam otylosci i nadwagi, bo to swiadczy o braku silnej woli i lenistwie w glownej mierze. poza tym jest to szkodliwe dla zdrowia. no ale poziom wypowiedzi "tych szczuplych" jest nie do przyjecia! jak mozna tak ludzi wyzywac, nawet anonimowo!

Gość gość xxl
wydupiajcie stad sfrustrowane paszczaki i dajcie innym porozmawiac. swiat nie kreci sie wokol was i nikogo tutaj nie obchodzi wasz bol d u p y. badzcie sobie chude, szczesliwe, ale gdzie indziej i dajcie zyc innym. teraz pieknie widac, ze chude paszczaki sa bardziej sfrustrowane i wredne od osob grubszych. moze to z glodu? won stad :)

Gość gość xxl
i jakie trzeba miec nudne zycie, zeby przez kilka dni wchodzic namietnie na jeden topik, tylko po to zeby innych zrownac z podloga? :) ja wam powiem szczupaczki w czym tkwi wasz problem. was boli to, ze staracie sie o dzieci i nie mozecie ich miec, bo przykro mi bardzo, ale grubsze kobiety maja wieksze szanse na zajscie w ciaze i to wam powie kazdy lekarz :) te co tutaj tak pluja jadem, to mam nadzieje, ze nie beda miec dzieci, bo co z was za matki beda? strasznie mi was zal :)

Gość gość
A spaślak znowu o głodzie :D One od rana do nocy o żarciu nawijają, maciory jedne. Przestańcie tyle żreć to ludzie nie będą się krzywić na wasz widok. To musi być okropne uczucie jak ludzie sie uśmiechają pod nosem widząc wasze wielorybie rozmiary :D Nalane, blade, trzęsące się monstrualne cielska :D

Gość gość xxl
gosc z 8 10 - masz rowno naryte w bani :D a twoja fantazja widze nie ma granic :D jakim trzeba byc frustratem, zeby o 8 rano wchodzic na forum, zeby innym ''dowalic''. napisalam w cudzyslowie, bo to k***a smieszne jest, jesli myslisz ze ktoras tutaj sie tym przejmuje :D i co ty w ogole myslisz, ze zjedziesz tu wszystkie grube z gory na dol i nagle zaczniemy sie odchudzac, bo ty nas wyzywasz? :( jakas ty plytka :D:D:D

Gość gość
"ja wam powiem szczupaczki w czym tkwi wasz problem. was boli to, ze staracie sie o dzieci i nie mozecie ich miec, bo przykro mi bardzo, ale grubsze kobiety maja wieksze szanse na zajscie w ciaze i to wam powie kazdy lekarz" Taaaa, chyba taki lekarz jak ty, glupi po prostu. Otylosc przeszkadza w zajciu w ciaze. Ja ma dzieci i slyszalam jak kolezanka mojej corki (majaca matke w rozmiarach wielu x :D:D) mowila "ty masz fajna mame, taka mloda i ladna" Jej matka, otyla gora sloniny, nie jest w stanie pojechac z dzickiem na rower, dziecko z wielorybem na basen nie chce isc (dziewczynka ma 8 lat i wstydzi sie matki), na wycieczke spaslak nie pojdzie bo sie zasapie, nie pobiega i nie pogra w ilke, nie pojezdzi razem z corka na rolkach itd Schudnijcie potwory, chociazby dla wlasnych dzici.

Gość gość xxl
Taaaa, chyba taki lekarz jak ty, glupi po prostu. Otylosc przeszkadza w zajciu w ciaze. Ja ma dzieci i slyszalam jak kolezanka mojej corki (majaca matke w rozmiarach wielu x smiech.gifsmiech.gif ) mowila "ty masz fajna mame, taka mloda i ladna" Jej matka, otyla gora sloniny, nie jest w stanie pojechac z dzickiem na rower, dziecko z wielorybem na basen nie chce isc (dziewczynka ma 8 lat i wstydzi sie matki), na wycieczke spaslak nie pojdzie bo sie zasapie, nie pobiega i nie pogra w ilke, nie pojezdzi razem z corka na rolkach itd Schudnijcie potwory, chociazby dla wlasnych dzici. x jakie to zalosne :) wchodzisz tu tylko po to, zeby sie dowartosciowac****isac jaka to ty piekna i mloda jestes? no na prawde zazdraszczam :D masz cos jeszcze do dodania? :)

Gość gość
Jak widzę na plaży takie maciory,które zażerają się lodami kebabami i popcornem to na wymioty się zbiera

Gość gość xxl
dziwne, ze otylosc tak przeszkadza zajsc w ciaze, a ja wazac 90 kg dwa razy zaszlam za pierwszym razem :D a ty za ktorym biduniu? :( ojej pewnie wcale :( ojeeeej...

Gość gość
a ja tam mowie wprost, no nie wyzywam ani nie rzucam miesiem, ale tutaj tez tego nie zrobilam. ale jak slysze osobe z nadwaga ze bye chciala schudnac ale nie moze bo np nie ma czasu, to sie smieje takiej w twarz. i od razu mowie ze to sa glupie wymowki i ze po prostu jej sie nie chce. z reguly sie zamykaja bo nie wiedza co odpowiedziec.

Gość gość
Wiesz co przestań chodzić do tego lekarza bo jeśli faktycznie ci tak powiedział to znaczy ,że taki głupi jak ty:D Na dietę spaślaki