Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża mama 111

przyszłe mamy xl,xxl

Polecane posty

Gość gość
Wiesz gdyby mój potrzebował sadła to by wziął za żonę taką maciorę jak ty ale na szczęście jest normalny i wziął człowieka a nie zwierzę.

Gość gość
jak to głód chudzielcom percepcje zaburza i jad wyzwala :-D

Gość gość
Grube = Gorsze

Gość gość
tak większość ma napewno mężów grubasów....hahaha żal mi was,rozumem napewno nie grzeszycie,aż mnie zaciekawiło co macie jeszcze do powiedzenia.pewnie za to wy nikogo nie macie i żal wam d.u.p.y ściska

Gość Wikingowa zona
A jaki problem w szpitalu z takim czlowiekiem albo przy badaniu ( wiem z racji wykonywanego zawodu) personel psioczy na takich za ich plecami az uszy wiedna

Gość gość
czekam tylko na odpowiedzi jakie to wy wspaniałe jesteście ...grrr szkoda słów ja akurat nie jestem 'otyła',ale mam pare kg niż wcześniej i to prawda,że mój mąż inaczej na mnie patrzy,sama się nie czuje sexowna bo nie mieszcze sie w rozmiar 36 i spodnie które jeszcze niedawno miałam na sobie,ale próbuje to zmienić i to jest mój wybór,a to czy te kobiety chcą czy nie chcą to już ich sprawa,więc widocznie mają wartościowych mężów :)

Gość gość
którzy nie działają im tak na psychike niż innym - np. mi do jakiegoś czasu. ja akurat na złość przytyłam jeszcze więcej więc zaszło to troche za daleko :) a wy wyluzujcie

Gość Wikingowa zona
To prawda , nie widzialam otylej baby z fajnym facetem

Gość gość
Feja do flei ciągnie.Są wyjątki gdzie laska była zadbana i ma fajnego faceta ale po ciąży wygląda ja chodzący smalec.I taki facet prędzej czy później znajdzie sobie lepszą-taka prawda.

Gość gość
wikingowa a ja widziałam i wierzę że jest to możliwe.trochę tolerancji!zajmijcie się swoim życie . Ja nie mam problemow z wagą ale nie obrażam tych ktorzy mają!co z tego??ich sprawa

Gość z malej litery
"no jasne że szczupła nimfą nie jestem, ale mam na tyle zadbane ciało że mi nic nie zwisa, macie jakies spaczone spojrzenie na ludzi z nadwagą, jak grube to od razu w dresach, tłustych włosach, spocona (bo przeciez taka antyperspirantu nie używa), bez makijażu i co tam sobie jeszcze wymyślicie' hehe a kto powiedzial ze mamy takie spojrzenie? nie mow mi ze przy 90 kg nic ci nie zwisa, i 90kg kobieta nie ma zadbanego ciala (pomijam balsamy, peelingi i inna kosmetyke), chyba ze ma 200cm wzrostu. mowie pod wzgledem fizycznym, no nie ma szans "malenka" zeby ci nic nie zwisalo. a makijaz na twarzy ciala nie zmieni, ciuchy moze optycznie zmniejsza rozmiar, ale jak sie rozbierasz to prawda wychodzi na jaw. niewiem, moze tobie odpowiada taki stan rzeczy, ja mam 2/3 kg za duzo i juz czuje sie ociezale (waze 53), a co dopiero z taka nadwaga. przeciez to cialo jest tylko utrudnieniem, ciezarem. a co ze zdrowiem, ze sprawnoscia fizyczna?

Gość gość
I co z tego,że używasz antyperspirantu jak grubasy pocą się inaczej niż szczupłe osoby.Śmierdzicie i takie są fakty

Gość gość
"każda chuda jest zdradzana bo jej fagas potrzebuje cycków i dupska a nie gnatów" :D Facet nie potrzebuje cyckow i dupska gruba locho :D Facet chce, aby kobieta miala jedrne piersi i zgrabny, jedrny tyleczek. I to szczuple dziewczyny posiadaja. Grubas jak walnie mezulka w leb cycochami to mu sie gwaizdy pokazuja, takie balony, dlugie, obwisle, Bleeeee :O

Gość z malej litery
ale to fakt, grubi rodzice, grube dzieci. mam znajoma zawsze byla duza i z lekka nadwaga delikatnie mowiac, urodzila synka, mlody sie urodzil to prawie 6kg wazyl, wrzuca zdjecia na fejsa to widac jakie tluste raczki, jak mial 10msc to wygladal na dwulatka conajmniej. a ona rozrosla sie jeszcze bardziej, i twierdzi ze nie oplaca jej sie chudnac bo zaraz chce nastepne dziecko, a nawet i troje to pomysli o schudnieciu jak juz nie bedzie wiecej dzieci planowac. wiekszej bzdury nie slyszalam:/

Gość gość
zgodzę się że grube nie jest faj e ale co do dzieci to rożnie bywa moja siostra jest duuża ale jej coreczka ma 2 latka i jest szczup?utka i bardzo *****iwa a ona narzeka że za nią nie może nadążyc;)

Gość gość
no ale one akrobatki w seksie! http://iloveyouihateyou.blog.pl/files/2013/01/pozycje-jpeg.jpg stawiam, ze nie moga wykorzystac pozycji nr 1, 5, 7, jesli facet nie jest wiekszy, ale nawet jesli jest to oboje maja nadwage, wiec sa malo sprawni, wiec obojgu bedzie ciezko. poza tym wiekszosc pozycji w ktorych kobieta jest na gorze, a facet jest mniejszy od niej, bedzie klopotliwa dla faceta.

Gość gość
Nie może nadążyć bo ma za dużo cielska.Jak widzę na placu zabaw takie tłuste krowy to szlag mnie trafia bo usiądą na ławce a dziecko samo się bawi bo mamusia nie ma siły unieść swojej tłustej doopy.

Gość gość
oooooooooooooo chudzielce dowartościowałyście się? chuda doopa i brak cyca :-D jędrne to trzeba mieć cokolwiek a nie kości

Gość gość
Już sobie wyobrażam grubaskę w pozycji 21:D

Gość gość
20:32 od kiedy sadło jest jędrne?:D i dlaczego uważasz,że szczupłe nie mają biustu?oj mało wiesz loszko:D

Gość gość
ja pierdziele, ale mnie grubasy wkrzaja, bo jak nie gruby to tylko chudzielec tak??? a NORMALNE dziewczyny, albo WYSPORTOWANE ?? to nie sa anorektyczki, tylko zdrowe kobiety z jedrnymi posladkami, nic im nie wisi jak zdejma stanik i sie nie trzesie, oponka spod bluzki nie wylazi, ani boczki z dzinsow. ale nie no rozumiem jak nie gruby to tylko anoreksja, same kosci, no tak. tak sobie tlumaczcie!`

Gość gość
hehe tak 21 jest dobra:D

Gość gość
I taki grubas z obwislymi cycami zawsze jest spocony, pot splywa miedzy zwalami tlustej, wiszacej skory. Lezie i sapie taka locha, dyszy i steka. Wielka dupa trzesie sie jej a brzuch podskakuje przy kazdym kroku. Jako kobieta jest zerem, jako matka stwarza wrecz niebezpieczenstwo dla malego dziecka bo w sytuacji awaryjnej nie pobiegnie za dzieckiem, nie dogoni, nie zlapie. W lecie nie pojdzie na plaze a jak pojdzie to nie zalozy seksownego bikini a co najwyzej galoty, zakrywajace tluszcz :D Nie pojdzie z dzieckiem na basen, nie nauczy jezdzic na rowerze. Jedyne co moze robic to zryc, zryc, zryc....

Gość gość
juz wam lepiej chudzinki? temat mial byc zupelnie o czym innym.

Gość gość
chude france z głodu pozdychały

Gość gość
No i mamy racje, mowiac, ze jestescie tluste z przezarcia a nie z zadnych chorob. Wciaz o tym glodzie nawijacie :D Wy jak nie zrecie 5 minut to juz glodne jestescie. I zrecie, zrecie, zrecie..... I efekt jest - 95 kg akrobatki :D

Gość gość
he he he 45 kg i anorektyczki

Gość gość
Nawet nie chce sobie wyobrazac jak wyglada doopa 100 kilogromowej lochy nie mowiac juz o cyckach fuuuujjjjjjjjjj

Gość gość
zadna z was tu nie jest otyla genetycznie ani nie tyje przez zadne leki.wszystkie jestescie spasione bo zrecie jak glupie