Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża mama 111

przyszłe mamy xl,xxl

Polecane posty

Gość mamaxxl
masakra... nawet nie chce się tego czytać, ręce opadają współczuje co niektórym inteligencji i kultury osobistej

Gość A ja wiem wiem
Zdziwilybyscie sie gluptaski ile mozna na sprzataniu wyciagnac , mam 17 euro za godzine na raczke pracuje 7-9 h a to mi daje okolo 2700 na miesiac plus od czasu do czasu jak mam ochote to biore cos na sobote za oczywiscie wieksza stawke godzinowa . Dziiewczyny zatrudnione w firmach faktycznie nie maja kokosow ale trzeba myslec :)

Gość gość
Dziewczyny, lepiej sobie zalozcie prywatne forum, bo widzicie, co sie tu wyprawia. Z glupota i chamstwem jeszcze nikt nie wygral, niestety. Powodzenia wam zycze.

Gość gość
a pomyslałyscie ze nie kazdy jest otyły przez to ze sam sie do tego doprowadził? sa rozne choroby, leki ktore powoduja tycie.. sama jestem szczupła, ale mam duze piersi, niestety obwisłe ale nigdy nie pomyslałam ze wygladam ohydnie, a wg was kazdy kto odbieg od wspolczesnego wzorca idealnej figury powiniem zrezygnowac z posiadania rodziny:O

Gość gość
My nie mówimy o dużych zwisłych cycach więc wypad.

Gość gość
ale skad was tyle jadu i nienawisci do innych? w domu tez takie jestescie, czy tylko tu gdzie jestescie anonimowe pokazujecie swoje prawdziwe oblicze?

Gość wikingowa zona
tych chorych to jest cos okolo 10% leki moga wzmagac apetyt lub zatrzymywac wode w organizmie oraz powodowac opuchlizne ale tyje sie zawsze od zarcia

Gość gość
Ich jedyny cel to żreć bez opamiętania a potem mówią o sobie "panie w rozmiarze xxl" zamiast spasłe lochy na własne życzenie.Żeby było jasne nie mówię o osobach chorych tylko o żarłokach

Gość gość
12.03.14 sama rob wypad jesli juz, bo nie wypowiadasz sie odnosnie tematu, nie jestes mama xl xxl ani xxxxxxxxxxxl a od 2 stron zamiast porad i wypowiedzi nt problemow z otyloscia w ciazy czy pologu jakies trole robia sobie miejscowke do obsmiewania grubasow. no juz chyba bardziej zalosne jest obsmiewanie niepelnosprawnych albo staruszkow. robicie dziewczynom ferment na topicu i nic wiecej.

Gość gość
Te, wikingowa, zespol Cushinga, niedobor chromu, policystyczne jajniki, niedoczynnosc tarczycy - to przyklady chorob, ktore powoduja otylosc nawet jak sie zre sama marchewke. Wode to ty masz w mozgu zatrzymana I ewidentnie wywoluje obrzek. Jak juz chcesz o czyms pisac, to sie najpierw doinformuj, bo robisz z siebie nawet wieksza kretynke, niz jestes w rzeczywistosci.

Gość gość
Ale moze taki ferment da im do myslenia , ze czas cos zrobic ,ze otylosc to same klopoty rowniez zdrowotne ( patrz- ciaza porod polog) i ze warto o siebie zadbac dla zdrowia i dla urody

Gość gość
Nie śmieję się ze staruszków bo niby dlaczego a z niepełnosprawnych tym bardziej bo oni nie mają wpływa na to,że tacy są.Grubasy nie chorujące na nic wręcz przeciwnie tylko,że im się nie chce nic z tym zrobić bo poza żarciem nie mają żadnych przyjemności w życiu

Gość Wikingowa zona
Nie zaczyna sie zdania od TE .

Gość gość
Ona tego nie wie bo tłuszcz wkradł się na miejsce szarych komórek

Gość gość
A ja zaczynam, se moge. Ty, wikingowa, niezaleznie od tego, jak zdanie zaczniesz I tak bedzie kretynskie.

Gość Wikingowa zona
Jasne ze se mozesz, tyle twojego :)

Gość gość
Powinny być przymusowe turnusy odchudzające dla grubasów

Gość gość
jezu jakie te chude paszkwile wściekłe, co kolejny tydzień na liściu od sałaty? :-D

Gość gość
No widzisz, ja chociaz tyle mam, a ty jestes za glupia na cokolwiek

Gość gość
Nie przyszło ci do głowy,że nie trzeba żyć o liściu sałaty żeby mieć normalną zgrabną sylwetkę?

Gość gość
No wlasnie, wikingowa, se moge. A ty nawet na tyle jestes za glupia :-D

Gość gość
No widzisz, ja chociaz tyle mam, a ty jestes za glupia na cokolwiek - to wrzuta na grube czy na chude, bo nie wiem,c zy mam sie poczuc dotknieta;D laski, skoro piszecie, ze gruba moze sie odchudzac, zeby mogla zajsc w ciaze, urodzic zdrowe dziecko i sama byc tez zdrowa, to mozna przeprowadzic dyskusje o merytorycznym charakterze a nie obrzucac wyzwiskami na poziomie gimbazy i zasmiecac przy tym forum! tez uwazam, ze czlowiek powinien byc szczuply, zdrowy i walczyc z lenistwem, uprawiac sport. i zaczecam do tego wszytskie na watkach o jedzeniu w macu np albo o karmieniu dzieci slodyczmi, o braku hobby i zainteresowan, w tym w postaci sportu. ale nie wyzywam nikogo.

Gość gość
Do nich inaczej nie dotrze

Gość gość
skąd w tych chudzielcach tyle zawiści? to z głodu?

Gość gość
Z głodu to grubasom puszczają nerwy bo obsesyjnie myslą tylko co by tu znowu zeżreć:D

Gość gość
Ludzi, ktorzy choc w minimalnym stopniu maja rozwiniete poczucie estetki obrzydzaja grubasy

Gość gość
ale jestescie debilni, myślicie ze jak grube to już upośledzone, zalezy jaka kto ma budowę ciała, mi przy 90 nic nie zwisa, nic nie klapie, a akrobacje jw są możliwe, wszystko zalezy od kondycji

Gość gość
Spaślaki to podludzie.

Gość gość
a ile masz wzrostu? bo wzrost tez jest istotny.

Gość gość
No ale szczupłą nimfą też nie jesteś bo 90 to już duuuuzo