Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża mama 111

przyszłe mamy xl,xxl

Polecane posty

Gość gość
Kobiety opanujcie się i przestańcie żreć tyle.Dzieci pójdą do przedszkola i będą sie za was wstydzić przed innymi dziećmi:O

Gość gość
A ja mam takie pytanie- czy duża waga przeszkadza w zajściu w ciążę? Mam 90 kg przy 172 cm i nie wiem czy to nie przez to od 1,5 roku nie mogę zajść w ciążę.

Gość gość
jak bardzo trzeba być zdesperowanym żeby uprawiać seks z taką kupą smalcu ? Jak ktoś wcześniej zauważył, większość pozycji odpada ze względu na gabaryty słonicy. I fakt, dzieci takiej samicy różowo mieć w szkole nie będą. Takie realia nastolatkow. Będąc facetem to bym chyba tyle nie wypiła aby zdecydować się na seks z taką sporą imitacją kobiety.

Gość wikingowa zona
Tak jak ktos pisal- sa dewianci :)

Gość gość
-słoń. :)

Gość ex_debill_konkubina
12.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość A ja mam takie pytanie- czy duża waga przeszkadza w zajściu w ciążę? Mam 90 kg przy 172 cm i nie wiem czy to nie przez to od 1,5 roku nie mogę zajść w ciążę. ..... mi nie przeszkodziła, ale zrób badania, bo kazdy przypadek jest inny

Gość gość
ja zaszłam w ciążę ważąc 82 kg skończyłam z wagą 105 kg nie miałam cukrzycy, nadciśnienia rodziłam sn bez komplikacji. Na końcówce ciąży nie bolał mnie nawet kręgosłup jedynie bardzo puchłam w tydzień po spadło 16 kg. Teraz przed drugą ciążą odchudzam się ale zwariowała mi tarczyca i mimo diety i ćwiczeń nic nie chce spaść :/

Gość gość
٩(͡๏̯͡๏)

Gość gość
A jaki ubaw mają lekarze i położne na porodówce z takiej dorodnej sztuki:) Osobiście słyszałam jak na korytarzu się śmiali z takiej właśnie grubej delikwentki a przy wyjściu mężuś wręczył im kwiatki czekoladki i alkohol za wspaniałą opiekę przy żonce:D myślałam,że jebnę ze śmiechu:)

Gość gość
taka prawda. Wszędzie się z takich ponad gabarytowych śmieją. Udają że nie widzą, że nie słyszą. Ale dobrze wiedzą że są wyśmiewane

Gość gość
oj widzę że tu wiele osób ma problem z samym sobą tak na prawdę wyśmiewanie się z innych oznacza że ma się kompleksy i brak wiary w samego siebie dlatego rzucacie obraźliwe słowa w stronę otyłych. Natomiast nie widzę żeby ktoś z otyłych rzucał w was obraźliwym tekstem oznacza to że są pewni siebie i swojej wartości ludzmi mimo dodatkowego płaszczyka sadełka.

Gość gość
Jasne... bo jak się wam mówi prawdę w oczy od razu uważacie,że mamy kompleksy i problemy ze sobą:O

gościu powyżej ale tak samo mogę tobie powiedzieć prawdę w oczy (wstaw zdjęcie) tylko teraz pytanie po co? ja nie widzę sensu obrażać inne osoby. Mogę sobie pomyśleć o tobie to i tamto ale nie koniecznie mówić przykre słowa które mogą zranić lub zrobić przykrość. Życie samo w sobie jest ciężkie i brutalne i trudne. Tyle chorób i niesprawiedliwości w koło więc po co dodatkowo człowiek drugiego człowieka obraża, poniża... Nie lepiej uśmiechnąć sie i powiedzieć jakieś miłe słowo które sprawi drugiemu uśmiech na twarzy ???

Gość gość
do wikingowa żona, sama mam 95 kg a takich akrobacji w seksie to nie jedna by mi pozazdrościła, widać ze cię w******* nie ma kto, to plujesz jadem na inne dziewczyny, ciekawa jaka ty w łóżku jesteś, pewnie pod kołderką i po ciemku, zaścianek jeden, to ze gruby nie znaczy że niepełnosprawny kretynko denna

Gość gość
tylko tępe pustaki i co tu dużo mówić ludzie bez klasy, inteligencji obrażają innych, zero tolerancji, najlepiej zwyzywać bo tak jest cool? litości gdzie wy się wychowaliście, czego was w domu uczyli, podstawówki choć pokończyliście? jakbyście mieli choć trochę kultury to byście się tak nie zachowywali, wstyd i żenada, a grube są ok, znam dużo grubych łądniejszych i bardziej zadbanych niż nie jeden szczupły pustak

Gość gość
Widzialas kiedys otyla akrobatke, no wlasnie to nie fantazjuj na temat twoich akrobacji. Ludzie otyli nie sa sprawni taka prawda. Jestes w stanie zlapac sie za rece za plecami ( jedna reka z gory druga z dolu ma isc oczywiscie) taki maly test:)

Gość gość
Do wszystkich xxl! Olejcie troli. To sa nieszczesliwi ludzie, caly dzien tyraja za grosze, ponizani i opierdzielani, to potem wchodza na kafe, zeby sie anonimowo powyzywac na obcych ludziach. To tchorze, slabeusze bez kregoslupa, ktorzy w prawdziwym zyciu boja sie nawet odpyskowac. Internet daje im zboczona radosc, niech chociaz tyle maja z zycia.

Gość gość
Temat dla mam xxl ale oczywiście włażą suki, które zawsze najgłośniej szczekają. To jest indywidualna sprawa każdego człowieka jaką ma wagę, a wam tępe dzidy nic do tego. Udławcie się.

Gość wikingowa zona
A prawda jest taka ze grubasy maja problem ze znalezieniem pracy a w szczegolnosci na stanowisku lub chociazby biurowej bo sa niereprezentatywni. Ja ze swoich zarobkow jestem w pelni zadowolona :)

Gość gość
Wikingowa zona, za posprzatanie tego biura po reprezentatywnych kobietach placa c***ewnie z 800 zlotych, wiec juz tak nie przesadzaj z tymi zarobkami.

Gość gość
Grubasy schudnijcie a zobaczycie jakie życie stanie się lekkie:)

Gość gość
ja jestemw w ciazy 30tc i jak zaszlam wazylam78kg przez5miesiecy ciazy przytylam 3kg a pozniej zaczely sie problemy z tarczyca i tak wpadlo mi juz17kgmasakra:/opuchlizne mam ciagle ale dziecko tez jest spore.to ze ktos duzo przytyje w ciazy to nieznaczy ze sie objada ale tez sa rzne choroby.

Gość Wikingowa zona
A wystarczylo by troszke pomyslec a doszlabys do tego ze w zlotowkach nie zarabiam :)

Gość gość
A co to za roznica, czy w zlotowkach, czy w rupiach, czy innych jenach. Panie sprzatajace na calym swiecie kokosow nie zarabiaja.

Gość gość
Ciebie tez nie przyjma, chociazby do szorowania szaletow miejskich, bo nawet sprzataczka musi jednak reprezentowac jakis poziom i wykazac sie kultura osobista. U ciebie tych cech nie stwierdzam.

Gość gość
Gruba nie pluj się tak bo sadło zgubisz:)

Gość gość
Co ty masz, 12 lat? Lekcje idz odrabiac, bo jak cie mama przylapie z komputerem to nien dostaniesz kanapki z mielonka na kolacje.

Gość Wikingowa zona
Pewnie kokosow nie zarabiaja .

Gość gość
Bynajmniej. Ale domyslilam sie, ze ciebie mielonka karmia, bo to zabija szare komorki. Tobie, ewidentnie, zadne juz nie zostaly.

Gość gość
"sama mam 95 kg a takich akrobacji w seksie to nie jedna by mi pozazdrościła" :O O ludzie, juz sobie wyobrazilam te 95 kg i akrobacje. Wielkie, obwisle cyce klaskajace o wielki, obwisly brzuch i trzesace sie wielkie poslady. Az mnie zemdlilo. Cale wielkie cielsko jak galareta sie telepie i spaslak "uprawia akrobacje" :O Obrzydliwa babo jestes.