Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie aktualnie problemy

Polecane posty

Gość gość
moj maz stracil prce

Gość gość
spierdziałem się przy lasce

Gość gość
Jestem dziś od rana na głodzie i nic się nie zmieni :D Bo mąż mój niechcący zabrał także mój portfel (wczoraj dałam mu do kieszeni kurtki). A z takich mniej "dzisiejszych"... musimy podjąć dosyć ciężką decyzję. Dostałam propozycję świetnej pracy za granicą. Jednak mamy wybór: albo mąż zostaje w Polsce i żyjemy na odległość albo mąż musi zrezygnować ze swojej pracy, którą lubi i, która daje mu satysfakcję. Do końca miesiąca musimy podjąć decyzję a ja nie wiem ;/

Gość gość
śmierć mamy, choroba psychiczna ojca choroba dziecka

Gość gość
A najgorsze jest to ze 20 lat w firmie przepracowal , dostawal bonusy pochwaly kilka duzych inwestycji uratowal a jak jego dzial przeniesiono do Rygi ( tabsza sila robocza tak samo wyksztalcona)to dostal wazon i kopa w d**e:( . Problem jest taki ze pomimo wyksztalcenia i doswiadczenia nikt nie chce zatrudnic 'dziadka' przed 50 :(

Gość gość
SMUTEK SMUTEK SMUTEK

Gość moniiaa
więcej optymizmu :)

Gość gość
Kiedy w końcu skończy się remont kuchni,który trwa już ponad dwa tygodnie. Złe samopoczucie męża, aby syn skończył studia i zdobył tytuł inżyniera, a młodszy gimnazjalista wybrał odpowiednią szkołę średnią, poprawną atmosfera w pracy aby w końcu szefowa traktowała wszystkich równo i nie słuchała tyko pupilków a innych traktowała jak powietrze, uśmiechając się ironicznie pod nosem. Zdrowie mamy, pokój w europie wschodniej i tp. i tp.

Gość gość
ch*jnia ,ale mam spokój w domu to tez wazne nie

Gość mella43
głowa do góry, Pani od synów - wykształcą się i będzie super... też byłam kiedyś w takiej sytuacji, ważne, że się uczą :)

Gość gość
Zbliza sie 18 corki na 60 osob na sali na ktora godz impre zaczac i ile jadla zrobic?