Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

słodycze dla małega dziecka

Polecane posty

Gość gość

witajcie czy podajecie słodycze swoim małym dzieciom rocznym lub dwulatkom jezeli tak to co jezeli nie to jakie macie "zamienniki " moja córcia ma roczek kiedys kilka razy polizała lizaka, jadła 1/4 cukierka michałka, ostatnio babcia dała jej 2 delicje i kiedys u znajomych zjadla z miseczki innej dziewczynki kilka chrupków o smaku truskawkowym ogolnie ejstem przeciwna podawaniu słodkich rzeczy tak małym dzieciom, ale czasami nie unikne tego gdy poda jej ktos inny ( ja pracuje ) jestem tez zdania ze dziecko mimo wszytsko powinno znac smak słodki , tak samo jak kwasny ja daje jej owoce, przeciery naturalnie słodkie, chrupki kukurydziane niesłodzone, biszkopty, paczusie twarogowe, jogurty wiadomo jest ze kazdy z tych prouktów w mniejszym lub wiekszym stopniu zawiera cukier, ale nie przyszłoby mi na mysl dawac dziecku batonow, czekolad i cukierów no i mialam taka niemila sytuacje 3 mies temu podczas swiat gdy w prezencie wówczas jeszcze 10 miesieczna corcia dostała słodycze miedzy innymi czekoladowe lizaki, kuleczki, batoniki az oczy otworzyłam ale dyskretnie nuie zwracałam nikomu uwagi niestety sama potem zostałam zarzucona pytaniami dlaczego odmawiam dziecku czekoladowego liazaka pwoeidziałam :BO NIE DAJE 10 MIES DZIECKU SŁODYCZY " a osoba ta zrobiła na mnie głupia mine jak na durna mamuske i komentowała to glosno przy wszytskich

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować