Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nazwali mnie leniem po poszlam na zwolnienie lek na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość gość
a co cie to obchodzi?? co ona miala w tych torbach i gdzie chodziła na zwolneniu. na donosiciela sie nadajesz..na szpicla :D

Gość gość
obchodzi bo musiałam jej płacić zus za pierwszy miesiąc i szukać na g**** nowego pracownika

Gość gość
Ze jak sie jest chorym to sie lezy w domu a nie po miescie latac na zakupy

trochę mnie rozwala Wasze dbanie o siebie w ciąży, tak ważne, ze musicie po L4biegać, naprawdę :) Nie piszcie, ze bierzecie L4 i chodzicie na spacery, słuchacie Mozarta i chodzicie na jogę :) Uważam, ze wszystko da się pogodzić jak się chce- ale trzeba chcieć, a większosć tutaj pisze, ze "sie nalezy" i już. Dlatego nie dziwcie się takiemu a nie innemu podejściu pracodawców.

Gość gość
"2.03.14 przestan pisac, kto ma stad s*******ac do c***a pana! nic nie masz tu do powiedzenia, wiec sama jestes zbedna! a kazac komukolwiek czegokolwiek, to sobie bedziesz mogla jak bedziesz miala podleglych slugusow pod soba, ktorym dobrze za to zaplacisz! a poki co to najwyzej mozesz podloge umyc w swoim domu i na tym koniec." nie znasz mnie :) ale widze ze jasnie pani wielce wazna jest i wyniosła z hukiem spadniesz i nigdy sie nie podniesiesz :) PYCHA IDZIE PRZED UPADKIEM jak masz pod soba ludzi to jestem ciekawa ile ty im placisz. srasz w gacie bo wynagrodzenie jak w kołhozie co? boisz sie ze na zwolnionko beda chodzic? będą. płacą składki, maja prawo kiedy tylko zechca. nawet jesli powodem do L4 w ciazy mialoby byc zle samopoczcie czy widzimisie. nic ci do tego. ile bys tu nie pliła ludzie rowniez twoi pracownicy beda tak robili i chwlaa im za to

Gość gość
otóż nie, widzimisie nie jest powodem do L4, to oszustwo i bezprawie ciężarnej i lekarza. I składki nie mają tu nic do rzeczy

Gość gość
"podleglych slugusow" uuu wielce ważna osobistość zawitała w kafeteryjnych progach. dobrze sługusów podległych wynagradza :D dajesz im ochłapy - im wiecej im obetniesz tym wiecej bedzie dla ciebie a na altruistke mi nie wygladasz haha

a cię zaskoczę , mam 2 dzieci. I sorry nie toleruje takich tępych bab co to po zobaczeniu na teście 2 kresek lecą na L4.

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu Ty jak zwykle nie rozumiesz ze nie każda ma taka "prace " jak ty..... gdzie od 8 do 16 siedzisz na dupsku i z nudów piszesz ciągle to samo na kafe .

Gość gość
Kurde na zwolnienie sie chodzi z powodu choroby a nie bo ma sie do tego prawo

Gość waćpanna joanna
Nao Magic juz kolejny raz udowadniasz ze jestes kretynką:o Mówię to bo obserwuje twoje wypowiedzi od jakiegos czasu i żeby nie było, jestem w ciąży, obecnie w 6 miesiącu i cały czas pracuję i mam zamiar nadal pracować do 7 bądź 8 miesiąca, ale wiem ze nikt mi za to pomnika nie wystawi. Bywa że kiepsko się czuję, to pracodawca idzie mi na rękę, nie wytrzymałabym siedzenia samemu w domu codziennie, ileż można ( mąż pracuje ) to sobie chodze do pracy. Ale jakos nigdy nie uważałam że należy bluzgać osoby chodzące na L4 a już robienie im zdjęć jak noszą zakupy itp to dla mnie żenada totalna. Jak można być takim beznadziejnym człowiekiem? Powiedz mi Nao, bije od Ciebie taki egoizm, taka wyniosłość że czasem jak Ciebie czytam to nie wierzę że takie laski jak Ty istnieją :o

Gość gość
"otóż nie, widzimisie nie jest powodem do L4, to oszustwo i bezprawie ciężarnej i lekarza. I składki nie mają tu nic do rzeczy" oczywiscie ze oszustwo ale jak mnie państwo j***e ja j***e państwo :) juz wczesniej o tym pisalam wieelu ludzi tak robi wiele kobiet na l4 w ciazy kłamie ze ciaze jest zagrozona a wcale nie jest. to tylko slowa. mysle ze polowa kobiet w tym kraju tak sciemnila

Gość gość
"Naomagic1983 a cię zaskoczę , mam 2 dzieci. I sorry nie toleruje takich tępych bab co to po zobaczeniu na teście 2 kresek lecą na L4." a ja nie toleruje głupoty nie rozumiesz z czy ci sie to podoba czy nie tak bedzie sie dzialo w tym kraju? mamy twoja opinie gdzies !!!!!! L4 dla wszystkich zdrowych w ciąży! :)

Gość gość
wiele tak robi i dlatego to tak wygląda. Dymanie systemu to zła metoda- szybciej system wydoi was. Jesteście zwykłymi oszustkami- okradacie państwo. I siebie nawzajem

Gość gość
do pan z 13:20:10 i 13:21:58 :D o czym wy w ogóle piszecie, o ile to nie jedna osoba?:D w moim poprzednim komentarzu pisalam do tej, co kaze kazdemu w********ac, ze kazac to moze sobie swoim slugusom, jesli ich bedzie miala, a nie forumowiczkom czy maja pisac tutaj czy nie :D nie pisalam, ze JA mam slugusow, umiecie wy czytac?;D a tekst "z hukiem spadniesz i nigdy sie nie podniesiesz usmiech.gif PYCHA IDZIE PRZED UPADKIEM" sprawil, ze spadłam, ale z krzesła ze śmiechu;D

Gość gość
tak okradamy panstwo ale nie liczymy tez na emeryture. panstwo pobiera od nas skladki ale emerytury nie zobaczymy. tak bedzie bede na l4 kiedy zechce i nikt temu nie przeszkodzi. ja za to place.

Gość gość
ludzie patrzcie kazdy na swoja d**e

Gość hehehehehhehehehhehe
Jak zwykle najwięcej plują sie te co cały dzień w robocie na kafeteri siedzą np zwolenniczka. .

Gość gość
Boze ale niektore sa tepe poczytajcie sobie co to jest zwolnienie L4 a urlop

Gość gość
a ja jako pracodawca demaskuję takich pracowników przed państwem. Mam świetną metodę do tego ;D

Gość gość
dziewczyny a może po prostu nie odpowiadajmy na zawistne komentarze i prowokacje tych bab które -albo juz dawno odchowały dzieci i zapomniały jak to jest -nie chcą lub nie planują dzieci w najblizszym czasie -laski kopniete w d**e przez facetów,które MUSZĄ pracowac Cieszmy sie swoim szczęściem ,a im niech żal dupsko sciska:)))

Gość projekt334
co jestes szpiclem?

Gość gość
Przyznajcie sie poprostu ze sie nie chce wam pracowac a nie jakies wielkie wywody

Gość projekt334
dlaczego w ludziach tyle zawiści? patrzcie na siebie. zawsze jestescie tacy krysztalowi. niech kazdy zyje po swojemu. dlaczego nie dociera do was ze kazdy zyje jak umie?

Gość gość
"zwolenniczka konkubinatu Same się przyznajecie, ze ściemniacie, żeby nie chodzić do pracy. I ok, tylko tak, jak pisałam wcześniej, nie rzucajcie się potem, ze pracodawcy wolą facetów zatrudniać." A ty jakim jestes pracownikiem ? siedzisz tutaj caly dzień . Myślisz ze każda kobieta może sobie tak nic nie robić w pracy???

Gość gość
A dochodzi do twojego malego mozgu ze do konca tygodnia mam urlop

no jeśli dla Ciebie dzień zaczyna się koło pierwszej, bo wtedy zajrzałam na forum, to możesz pisać, ze siedzę tutaj cały dzień :) A to, ze nie piszę na pomarańczowo i moje posty są widoczne- juz nie moja wina. Jakim jestem pracownikiem? Nieskromnie powiem, że dobrym:)

Gość Mężatka1980rok
W pierwszej ciazy pracowalam normalnie. Źle sie czułam ale jakoś głupio mi było isc na L4. W 12 tc ciąża obumarła i trzeba było ja usunąć.. W drugiej ciazy znowu zle sie czułam( wymioty ) i pracodawca sam poprosił zebym poszła na L4. Musiałam tylko wcześniej przyuczyć nowa pracownice .. W sumie byłam na L4 od 8 tc do końca .

Gość gość
"Jakim jestem pracownikiem? Nieskromnie powiem, że dobrymusmiech.gif" Raczej leniwym bo większość dnia tutaj przesiadujesz. . Swoja drogą musisz mieć bardzo nudna ta prace .