Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaas

32latka z 50latkiem

Polecane posty

Gość onaaaaaaas
nie chcę byc zabawką i na pewno nie będę na pewno zrobie tylko tyle ile sama będę chciała i dam z siebie dokładnie tyle ile sama bedę chciała i ani grama więcej problem w tym,ze jak jesteśmy razem to nie wiem czego chcę właściwie, jestem na tak i na nie jednoczesnie

Sa dwie opjce 1 zerwij ta znajomosc 2 mozesz w to werjsc ale traktuj go tak samo jak on Ciebie jak przygodę 1 razowa . Ale pewnie wybrałabys to 1 wsze .

Gość Żona 60 latka
To dlaczego mu na to pozwalasz. Powiedz wprost, ze tego nie tolerujesz, bo niby skąd ma facet to wiedzieć. może myslec, ze to ci odpowiada.Męzczyzni już tacy są, nie potrafią się domyslać, oni bazują na konkretach .

Gość onaaaaaaas
ale sęk w tym, ze mi to odpowiadało ja nie traktuję go jako kandydata na meża i nie musi spełniac moich wymagań dzięki temu,ze nie zraziła go moja wcześniejsza oschłosć i zdystansowanie zaczełam pozwalać mu na więcej, bo widziałam, zę to nie jest tylko chwilowe poza tym i mi zaczeło to sprawiać przyjemnosć, chodziło tylko o moją przyjemnosć, ze znowu widziałam w oczach faceta zainteresowanie, ten błysk, znowu poczułam się kobieco i zapragnęłam COŚ przeżyć.

Skoro Ci odpowiada , nie mylisz sie to własnie jest chwilowe on wyznaczył sobie cel w głowie kiedy go zdobedzie poszuika kolejnej ofiary to nie ma nic wspólnego z uczuciami ja rozumiem ze czujesz się doceniona jako kobieta ale to chwilowo , potem Cie zrani zobaczysz i będzie miał za nic twoje uczucia i poszuka kolejnej . A z Toba nie bedzie chciał mieć nic wspólnego .

Gość onaaaaaaas
nie ma pewności że tak bedzie, bo nei wiadomo co sie wydarzy jednak abstrahując od tego wszytskiego... mi nie chodzi o jego wyznania miłosci i deklaracje na przyszłosć, jesli bys ie zdeklarował to ja pierwsza wezmę nogi za pas, nie planuję nigdy z nikim żadnych ślubów itp. chodzi tylko o to, żeby coś pzrezyć. do tej pory odpowiadał mi ten stan rzeczy, kiedy podchodził, przytulił nieśmiało i pocałował w policzek, ale on od paru tygodni pozwala sobie na coraz więcej i zaczeło sie to wymykac spod kontroli. a ja nie wiem co0 robić

Gość onaaaaaaas
Lady nie jest do końca tak jak piszesz, oceniasz stereotypowo. weź pod uwagę, ze jest on facetem bardzo wpływowym w naszym mieście, jest ciągle na świeczniku, ciagle są z nim jakieś wywiady w naszej tv, ciągle wszyscy mu patrzą na ręce a pacjenci i niepacjenci oceniają go jako lekarza i człowieka na forach internetowych. nie sądze aby tak ryzykował, tym bardziej, ze ma te swoej 50 lat i wspaniałą opinię w otoczeniu, nie ma nikogo kto pisałby o nim źle nawet anonimowo w necie i to też o czymś świadczy

Ojjj faceci potrafia sie maskowac nawet Ci z dobra opinia uwierz mi , jakby zalezalo na Tobie to by nie leciał z łapskami . A o zaangarzowanie z jego strony to Ty sie nie martw , mozliwe ze nie tylko Ciebie tak bałamuci . I to stereotypy tylko to oczuywiste jak słonce z tego co pisdzesz czego on od Ciebie oczekuje .

I to nie stereotypy tylko to oczywiste jak słonce z tego co piszesz czego on od Ciebie oczekuje .

Gość black swain
Mam ten sam problem co autorka. Też się wacham zakochał się we mnie bardzo bogaty 58-latek , właściciel około 10 nieruchomości, firma 24 oddziały w Polsce przynoszą a dochód na czysto miesięcznie 500 tyś, zagraniczne wypady raz w miesiącu bardzo drogie auta typu Bantley i inne sprowadzane zagraniczne, prywatny samolot których nie ma na Polskich drogach, początkowo jak pisałam wcześniej znalalam się w takiej sytuacji i to był tylko sex za kasę 2-3 godziny 1000-1500 zł za 5 min sexy plus rozmowa, potem on zaczął nalegać na związek podkreślając ze mnie ustawi , ze będę miała wszystko o czym zamarze, mam duże długi około 300 tyś zł powiedzial ze jeśli się zgodzę splaci mi ten kredyt sam stwierdził ze on wie ze to byłaby transakcja bardziej związek z rozsądku ja dalabym mu młodość możliwość zaimponowania, on mi dostatnie życie zabezpieczona przyszłość, podróże, i wszystko na co nie stać większości ludzi, Chciałabym tak żyć jak w bajce ale z drugiej szkolony obawiam się reakcji ludzi, on sam twierdzi ze pomecze się z nim max 10 lat w zamian za to nigdy nie będę troszczyła się o pieniądze , niewiem co mam zrobić????

Gość onaaaaaaas
a czego on ode mnie oczekuje to dziwne że nie znasz sytuacji a wiesz kto co od kogo oczekuje nawet ja nie wiem czgeo on oczekuje ode mnie do końca, a ty juz wiesz

Gość black swain
Chce zerżnąć mloda dziurkę ot czego oczekuje, wpakuje flaka w twoja szparę i zaleje stara sperma

Jak leci z lapami to tylko wykorzystac chce . Hehe faceci szukajka opiekunek na starosc albo zabawki na 1 raaz a te mysla ze sie zakiochali w nich hehe naiwne baby :)

Gość onaaaaaaas
black swain nie wiem mi kasa nie imponuje, potrafię sama zatroszczyć się o swój byt, mam swoją firmę i bardzo dobzre zarabiam. nigdy bym nie poleciała na kasę i rzeczy materialne, ale moze dlatego że ja mam wszytsko to, co chcę mieć, ale nie mam emocji, pzreżyć, jedyne co mam to kase i święty spokój.

Gość gość
Lady93 ja juz pisalem autorce w innym temacie co o tym myśle, do niej nie dociera ze to po pierwsze bez sensu po drugie jak on jest wpływowy i był sam wiele lat to raczej nie stronił od przygód a skoro pchał się z łapami od początku jak widać do skutku to wszystko tłumaczy, typowy podstarzały podrywacz, za młodu pewnie wyrywał mase babek jak leci

Gość onaaaaaaas
o matko jaka jesteś wulgarna black swain

Black Swaim przeciez Ty sama brałas udział w takim ukladzie , ale zgadzam sie z tym facet chce sie tylko zabawic .

Gość onaaaaaaas
16;44 kolejny prorok jak mogłeś pisać mi w innym temacie bajkopisarzu skoro to jest mój jedyny taki temat haha i nigdy nie napisałam że był sam wiele lat co jeszcze zmyślicie?

Gość gość
onaaaaaaas ktoś pisał w innym temacie taką historię (sam temat dotyczył czegoś innego) i dodałaś że wiele lat byłaś sama i on był sam dokladnie taka różnica wieku, przypadek? nie sądze więc kto tu ściemnia

Gość black swain
Autorko ja nigdy nie wahalabym się gdyby nie kasa mojego "Dziadka" tyle ze ja też mam inna sytuacje zyciowa duzo by pisać. Jeśli nie masz takiego przymusu to nie rob tego, chociażby sex to mało przyjemności krótko szybko, eh . Lepiej wybierz młodszego , no chyba ze naprawdę coś do niego czujesz ale prawda jest taka ze za 10-15 lat jeśli dozyje będziesz musiała się nim opiekowac

Gość black swain
Ja wiem ze jemu imponuje moje ciało uroda sex, mi pieniądze tyle krotko

Ale jak dolatuje do niej z łapami to czego moze chciec prócz seksu ? Niczego . Jak juz ktos na pisał odpowiedz sama sie nasuwa .

Gość intelimądra
eee masz o sobie za duże mniemanie autorko i to cię gubi, nie idziesz na całość chociaż przynajmniej dajesz mu się obłapiać bo starość za pasem :) a wcześniej odrzucałaś wszystkich, uczuć nie masz. wiesz co mając takie psychopatyczne skłonności możesz się odważyć a przeżyjesz jakiś perwersyjny seks bez uczuć :)

Nie ciało tylko chce darmowej opiekunki na stare lata w tym czasie jak z nim bedziesz to nie raz bedzie sie ogladał za innymi tylko która go ze chce ? Na pewno nie młódka a ze okazja czyli Ty sie znalazła kobieta z trudna sytuacja finansowa to pomyslał sobie że fajnie miec taka opiekunka i do łózka na stare lata .

Nie ciało tylko chce darmowej opiekunki na stare lata w tym czasie jak z nim bedziesz to nie raz bedzie sie ogladał za innymi tylko która go ze chce ? Na pewno nie młódka a ze okazja czyli Ty sie znalazła kobieta z trudna sytuacja finansowa to pomyslał sobie że fajnie miec taka opiekunka i do łózka na stare lata .

Gość gość
black swain to korzystaj z kasy nad czym się jeszcze zastanawiasz, przynajmniej sobie pożyjesz dobrze :)

Gość black swain
Juz się przyzwyczaiłam do tego sexy z nim , ale pierwsze kilka razy chciało mi się zygac mały członek niezbyt sztywny on sapiacy na mnie dyszacy, i te jego zamglone oczy podczas dochodzenia a potem spuszczał się do środka to naprawdę kapalam się po tym chyba godzine

Gość onaaaaaaas
taki jesteś ograniczony,ze myślisz, ze tylko ja mogę sie związać z 50ltakiem, ze żadna inna 32latka tego nie moze zrobić boże... ja jestem sama kilka lat, a on nie był sam tak długo

Gość facet po rozwodzie
Dwa lata podchodów i chodzi mu o seks? No nie, zjechałem :), już dawno by sobie dał spokój. Raczej szuka reprezentacyjnej żony na stare lata. Co wcale nie musi oznaczać złych intencji.