Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaas

32latka z 50latkiem

Polecane posty

Gość onaaaaaaas
bezboleśnie na pewno nie zwłaszcza po tym, jak sie czułam wczoraj wieczorem po naszej rozmowie i dzisiaj cały ranek, ale za bardzo się w to wczułam po prostu. a jeśli chodzi o pocałunek, to zrobił to w ułamku sekundy, nie byłam w stanie zareagować hmmmm hmm

Gość gość
To ćwicz też refleks. :-D

Gość onaaaaaaas
przynzam się jednak szczerze, ze to jak było do tej pory mi nie przeszkadzało, było mi miło kiedy widziałam jego zachowanie, dawno czegoś takiego nie przezywałam i mogło tak dalej być azby sie to wypaliło naturalnie, ale on wszytsko zniszczył

Gość onaaaaaaas
no dużo pracy przede mną haha

Gość onaaaaaaas
mam na myśli oczywiście te pierwsze oznaki sympatii, takie niewinne, gentelmeńskie ;-]

Gość gość
W jego wydaniu to było dżentelmeństwo dobrze zaplanowane. :-D Tak, tak, ćwicz. Im więcej, tym lepiej. I tym szybciej powinnaś dostrzec tego właściwego mężczyznę, a nie cieszyć się słowami, które nie są do końca szczere. Będzie dobrze, tylko dalej mów podobnie jak dzisiaj. Doskonale dałaś sobie radę, cieszę się. Dobranoc.

Gość onaaaaaaas
Dobranoc, dzięki

Gość gość
wiesz ja widzę w Tobie ambiwalencję tnz jednej strony chcesz a z drugiej nie .... Albo się z nim prześpij jeśli chcesz albo daj sobie spokój jeśli nie chcesz z nim sypiać bo gościu ewidentnie jest babiarzem roochaczem ... widać że ma talent i dobrą znajomść towaru tzn kobiet a tacy doktorzyny zwłaszcza chirurdzy lecą na świeży towar jakim ty jesteś ... Pewno podrywa w ten sposób wiele kobiet i dla niego to chleb powszedni Uważam że i Tobie to się podoba - może podświadomie bo inaczej nie pozwalałabyś się dotykać całować obcemu facetowi ... Ja np. lubię gdy ktoś mnie dotyka ale .....:) ale jest warunek że aby ktoś mnie dotykał to muszę polubić tą osobę, a nie że ktoś dotyka mnie kogo nie lubię i nie chcę tego ,,,,, A nie wyobrażam sobie żeby kolega z pracy dotykał mnie a ja bym tego nie lubiła - wtedy od razu jest reakcja ....na nie ! Więc proste i logiczne pozwalamy się dotykać komuś kogo akceptujemy lubimy itp... a jeśli nie to nie praktykujemy takich zachowań .... A na pewno nie pozwalam na pocałunki kolegom z pracy do których nic nie czuje ;/ ale Tobie widocznie ten mężczyzna odpowiada imponuje itp.... więc może spróbuj skoro to ci odpowiada ?

Gość gość
a tak w ogóle to w czym masz problem jasne i proste jak budowa cepa Facet ma ochotę przespać się z Tobą !!!! a Ty albo tego chcesz albo nie zdecyduj się a nie udajesz dziewicę orleańską postaw sprawę jasno i tyle w temacie ..... nie wymyślaj problemów i nie udawaj nastolatki że niby nie wie i z drugiej strony by chciała a boi się :) bo to śmieszne we współczesnym świecie to bardzooooo zabawne

Gość onaaaaaaas
ale ja go lubię, dziewczyny no prosze was ile razy trzeba pisać to samo. jakbym go nie lubiła, to też bym się nie dała całować, co ty myślisz, ze ja daję się obcałowywać wszytskim obcym facetom na ulicy/ NO DAJ SPOKÓJ oczywiście że mi imponuje, jest mądry, inteligentny i to też już milion razy pisałam a to ze jestem ambiwalentna tez już pisałam, bo ja sobie ZDAJĘ Z TEGO WSZYTSKIEGO SPRAWE, mam wrażenie że momentami traktujecie mnie jak lekko upośledzoną, a ja po prostu przez chwilę byłam zaguniona, chciałam czegoś co wiedxziałam intuicyjnie że do mnie nie pasuje, ze nie jest dla mnei dobre i stąd to całe zamieszanie. jednak nie zdecyduję się na nic więcej z powyzej wypisanych powodów

Gość gość
Jeszcze na chwilę zajrzałam. Nie, ja Ciebie nie traktowałam jako upośledzonej, tylko jako trochę naiwną. Ale też ten lekarz nie jest zwykłym podrywaczem, tylko dobrze wyćwiczonym przez lata na kobietach. Wie, co powiedzieć. I dlatego mogłaś tego nie dostrzec tak łatwo. Zareagowałam, bo pisałaś, że już byłaś wielokrotnie zraniona, a ja tutaj widzę jasno kolejnego, który chętnie by Cię zranił. Zwyczajnie chciałam Cię przestrzec, zanim byś wpadła w depresję. A imponować może, bo po pierwsze, jako niebanalny podrywacz może zwrócić uwagę niezbyt rozpoznającej takie typy kobiety. Po drugie - być może jest inteligentny jak piszesz. Dlatego wyczuwałam, że choć trochę się nim zauroczyłaś. To skończyłoby się dla Ciebie cierpieniem.

Gość onaaaaaaas
rozumiem ja się chciałam ta całą sytuacją po prostu trochę zabawić i wyciagnac z tego dla siebie jak najwięcej, coś pzrezyć, jakiś dreszczyk emocji bez przekraczania swoich granic, jednak granice przekroczył on i zabawę trzeba skończyć albo chociaz znacząco ochłodzić.

Gość gość
W ostatnią środę mnie tez molestował starszy facet, macał po biuście, co z nimi

Gość gość
i też lekarz

Gość gość
bo oni tzn meżczyźni tak mają, że lubią dotykać kobiety zwłaszcza młodsze od siebie a i dodać można że lekarze czują się pewnie siebie jako grupa zawodowa posiadająca jakiś tam status społeczny po prostu doktorek myśli że każda dooopa na niego poleci ... a mnie np. to brzydzi .....i też czasem spotkałam się z takim śliniącym się lekarzykiem , doktorkiem a raz nawet profesorkiem ... cóż takie życie .... oczywiście za każdym razem miałam świadomość że oni traktowali mnie czy inne kobiety tylko i wyłącznie jak towar ....a że towar nie dał się im kupić to poszli polować w inne miejsca ,....i w końcu trafiają na idiotki warte samego siebie ....

Gość gość
moze to ten sam lekarz w srode miał chcice hahaha

Gość gość
to chyba najgorszy typ faceta *******cz pospolity

Gość gość
młode dziołchy macie cos nie tak z głową :) skoro badający lekarz (uważacie że was podłapuje, czy jak zwiecie maca :D) to zdecydujcie sie moze na kobietę lekarza przynajmniej nie bedziecie miały dyrnych mysli, po których uważacie że jesteście bog wie kim :D a lekarz przy was sie podnieca juz na sam widok w progu.Sorry ale jesteście zdrowo walnięte niektóre :) śmiem rzec ,że pewnie byłybyście chętne na zwiazek z takim lekarzme , prawda

Gość gość
] gość bo oni tzn meżczyźni tak mają, że lubią dotykać kobiety zwłaszcza młodsze od siebie a i dodać można że lekarze czują się pewnie siebie jako grupa zawodowa posiadająca jakiś tam status społeczny po prostu doktorek myśli że każda dooopa na niego poleci ... a mnie np. to brzydzi .....i też czasem spotkałam się z takim śliniącym się lekarzykiem , doktorkiem a raz nawet profesorkiem ... cóż takie życie .... oczywiście za każdym razem miałam świadomość że oni traktowali mnie czy inne kobiety tylko i wyłącznie jak towar ....a że towar nie dał się im kupić to poszli polować w inne miejsca ,....i w końcu trafiają na idiotki warte samego siebie .... 22.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość moze to ten sam lekarz w srode miał chcice hahaha 22.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość to chyba najgorszy typ faceta *******cz pospolity 22.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość

Gość gość
idiotko z 21.44 czy ty w ogóle wiesz w jaki temat wszedłeś czy po prostu wszedzie p********z te same farmazony z przyzwyczajenia i żalu że to nie na ciebie lecą

Gość gość
unięcia] gość idiotko z 21.44 czy ty w ogóle wiesz w jaki temat wszedłeś czy po prostu wszedzie p********z te same farmazony z przyzwyczajenia i żalu że to nie na ciebie lecą cmoknij sie zdrowo j******y pedofilu ,szukaj sobie kogoś wsród swojej branży smęcisz i prowokujesz, i marzeysz ,wróc na ziemię ty pszczurze

Gość gość
..jak towar traktowali cie :D :D i słusznie d******* bo do zwiazku wybiera sie zupełnie inne kobiety zrozumiano :D

Gość gość
a ty widocznie prawiczku musisz w sobotni wieczór siedzieć samotnie na babskim forum, bo takie masz wspaniałe życie i tak przebierasz w tych porządnych hahahahaha

Gość gość
ja akurat nie byłam pacjentką lekarza a obserwuję to w pracy takie zdarzenia i prawiku nie myśl że każda kobieta marzy o molestującym ją lekarz obojętnie czy to pacjentka czy jego koleżanka z pracy jesteś idiotą totalnym że hey to było do tego kretyna który to napisał cytuję cię kretynie : młode dziołchy macie cos nie tak z głową usmiech.gif skoro badający lekarz (uważacie że was podłapuje, czy jak zwiecie maca smiech.gif ) to zdecydujcie sie moze na kobietę lekarza przynajmniej nie bedziecie miały dyrnych mysli, po których uważacie że jesteście bog wie kim smiech.gif a lekarz przy was sie podnieca juz na sam widok w progu.Sorry ale jesteście zdrowo walnięte niektóre usmiech.gif śmiem rzec ,że pewnie byłybyście chętne na zwiazek z takim lekarzme , prawda lapka.gif

Gość gość
up

Gość csssi
ciekawe

Gość gość
prowokujesz ,tym ciekawie? :) super skoro dla takiej idiotki badanie to macaniem , to faktycznie musi byc d***** nic dodac nic ując

Gość gość
A cóż to za idioci psują temat?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość A cóż to za idioci psują temat? wal sie na tylec

Gość onaaaaaaas
hej już myślałam że coś zrozumiał, ale niestety... wczoraj widzieliśmy się parę razy ale tylko z daleka i na część, ale dziś znowu przylazł do mnie i zachowywał się jakby nigdy nic. przytulał mnie mimo ze sie odsuwałam, całował po dłoniach, policzku... już nie mam do niego sił, chyba będę musiała byc chamska, a tego naprawdę nie chcę.