Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi tubularne

Polecane posty

Gość gość

Cześć, czy któraś z Was ma może również ten problem, że ma wadę piersi zwaną piersiami tubularnymi/bulwiastymi (tuberous breasts) i wie, który chirurg w Polsce koryguje takie wady? Bardzo proszę o pomoc

Gość iammine
Hej! Ja mam ten sam problem i po paru latach wstydu w końcu zdecydowałam się na operację. Nie wiem jak to będzie, okropnie się boję. Póki co wiem tylko, że czekają mnie nie 1, a 2 operacje (!). Zabieg będę przechodziła w Akademii Medycznej w Gdańsku. Jeśli masz jakieś pytania albo znalazłaś już kogoś, kto przeszedł taką operację - pisz śmiało.

Gość gość
Doktor Maciej Charaziński w Warszawie. Trzymam kciuki!:)

Gość gość
Witam-wiecie może co oznacza cienkościenna zmiana tubularna z bezechowym płynem w obrębie przydatków lewych?

Gość gośćja
...jezeli piersi są zdrowe, nie ma żadnych zmian chorobowych, to po co robic operacje? Mozna nosic staniki, ktore modeluja piersi, ukryc je sprytnie po bluzeczką albo coś innego wymysleć...przeciez nawet na plaży nie chodzi się z gołymi tylko w kostiumie. Moze tak byc, ze po operacjach tego typu wystepuja komplikacje, lepiej miec piersi tabularne zdrowe niz stracic zycie.