Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle szukam tu jakiejs osoby z zielonej gory

Polecane posty

Gość gość
Wiem, wiem... no ale teraz juz nic nie zrobie.. musze czekac i miec nadzieje ze sobie przypomni...

Gość gość
no i czemu nie podalas mu gadu? zmolestowalby cie przez klawiature?

Gość gość
A idź Ty ! Nie dobijaj mnie.

Gość gość
nie odezwie sie.. pewnie nawet zapomnial w ogole popytac. na necie nic nie ma o tych studiach?

Gość gość
To nie sa studia tylko studium florystyczne. Taki kurs jakby. W internecie tylko pisza ze niby jest ale w Łodzi, Warszawie, Legnicy..a o Zielonej nic... :/ a wiem ze Takie cos jest...dlatego lepiej bylo mi spytac kogos kto mieszka w zg niz czytac jakies informacje z kosmosu.

Gość maxiuuu
:)

Gość You walk away
Jestem, nie pamiętam jakiego miałem wtedy nicka, to nieistotne, ale pytałem się ludzi o pewne rzeczy.

Gość You walk away
No i było podać to gg, nie musiałbym się tu użerać ze spamem, dodawaniem postów co minutę i czekaniem na odpowiedzi.

Gość gość
No wtedy nie miales zadnego nicka przeciez... i jak?

Gość You walk away
Może i nie miałem, nie pamiętam, bo ciągle zakładam nowe, połowa tematów i prowokacji, które tutaj są jest mojego autorstwa. To jest tak. Zapytałem kilka koleżanek, w tym tą która jest w studium. Prawie wszystkie powiedziały, że w ZG na 100% jest ta florystyka, podały mi 2 ulice i tam są właśnie te szkoły policealne, nie orientuję się dokładnie, mówiły, że jedna jest zaoczna druga normalna. Zaraz znajdę, bo sobie to zapisałem...o jest...Mówiły, że jedno policealne zaoczne jest na Dworcowej, drugie chyba normalne jest na Szopena, ponoć w obu na 100% jest florystyka, do tego od września w policealnej jakiejś mają otwierać jakieś nowe kierunki i tam podobno też ma być ta florysytka, ale zapomniałem jak ta szkoła się nazywa. Jeśli chodzi o ceny mieszkań to musisz mi napisać czy chciałabyś mieć dwójkę z koleżanką, czy osobne pokoje, bo to inaczej się liczy.

Gość gość
Łaaaał, dzięki wielkie za info :) nie sądziłam, że jednak cos z tego wyjdzie :) na pewno posprawdzam to sobie na spokojnie wieczorkiem.. a co do miezzkania to chcialam z kolezanka sobie na pol wynajac, ale ona jest ciagle niezdecydowana, no a samej to ciezko mi bedzie.n.

Gość You walk away
Musisz wynająć pokój na pół, bo za wynajęcie mieszkania na pół z osobą zapłacisz kosmiczne kwoty. Ja się pytałem koleżanki i mogłaby jedną osobę dokoptować, gdyby Twoja zrezygnowała, mogę jeszcze popytać o różne rzeczy, bo znam trochę ludzi to coś by się pewnie znalazło.

Gość gość
No na pewno mialabym jakies pytania, ale to nie tutaj wiec lepiej zakonczyc rozmowe na tym etapie :) bardzo ci dziekuje za pomoc :*

Gość You walk away
Nie ma za co? To co? Dać jakiś kontakt, czy już nie potrzebujesz?

Gość gość
No w sumie mozna.. :)

Gość You walk away
5216879 to gg

Gość gość
Napisalam juz.