Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gizmodo

Dlaczego 30 letnie rówieśniczki zaciekle krytykują 30 latka który ma młodszą

Polecane posty

Gość gizmodo

Są zazdrosne bo to jasno uświadamia im, że ich czas już przeminął?

Gość gość
bo to żałosne, jak podstarzały playboy się za gówniarami ugania. A właściwie udowadnia tylko swoją własną niedojrzałość, skoro tylko z dzieckiem może znaleźć wspólny język

Ja się przyznaję, że przez to, że nie przeżyłem jeszcze nigdy w życiu miłości chciałbym przeżyć miłość a nie już teraz zakładać rodzinę, mieć dzieci i całą tę szarość prozy życia, nawał obowiązków, nieprzespane noce. Czemu mam się na to dobrowolnie decydować? Ja chcę przeżyć miłość a ślub i dzieci owszem ale pewnie za kilka lat. Dlatego myślę, że młodsza dziewczyna z wielu powodów będzie bardziej odpowiednia. Po pierwsze też jest bardziej ukierunkowana na przeżycie miłości a nie na założenie rodziny i posiadanie dzieci już teraz natychmiast. A po drugie z młodszą dziewczyną będę mógł właśnie poczekać jeszcze kilka lat aż zdecydujemy się na dzieci a 30 latka powinna jak najszybciej mieć dzieci ze względu na płodność i wady genetyczne dzieci. Czy moje argumenty są nielogiczne?

Gość wuzetka89
a tam myślę że do 40 można śmiało rodzić a i po niektóre rodzą, więc weźmiesz kobitę 28lat i śmiało 10lat możecie jeszcze czekać, no chyba że jej się śpieszy!

Gość gość
Bo wiedzą że postępujesz nie fair :) łatwiej uwieść młodą siksę niż dojrzałą kobietę. T tak jakbyś wiadział, że ktoś oszukuje staruszkę wyciągając jej pon od karty.........bo one wiedzą jakie były kiedy miały 18-20 lat i wiedzą że idziesz na łatwiznę.

---> Bo wiedzą że postępujesz nie fair Może i coś w tym jest ale to ja chyba jestem mistrzem łatwizny, bo to 30 latki też na mnie lecą - wcale nie mam problemu z ich wyrywaniem. Właściwie to zastanawiałem się czy z 20 latkami nie będzie trudniej ale uspokoiłeś/łaś mnie - dzięki :D