Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze raz pytam 1212

skąd wiem czy to choroba czy skutek oczyszczania

Polecane posty

Gość jeszcze raz pytam 1212

Jeśli się oczyszczamy, odtruwamy.... po czym poznać, że nasze złe samopoczucie jest wynikiem oczyszczania, a nie choroby? Wiele osób mówi, aaa boli cię ....., to dobrze , to znak, ze organizm się oczyszcza. Ale przecież w ten sposób możemy zignorować poważną chorobę. Zna ktoś odpowiedź na moje ważne pytanie?

Gość gość
znam podczas oczyszczania organizm zywi sie zlogami.W pierszych dniach nastepuje pogorszenie samopoczucia,bole glowy ,miesni,pojawiaja sie tez bole w miejscach dawnych kontuzji.Dolegliwosci te ustepuja po kilku dniach.Podobnie z psychika.Jesli mamy silna wole nalezy przeczekac

Gość Up Tour
ile najdluzej bylas na diecie?

Gość gość
dawniej 3 dni na diecie warzywnej kapuscianej

Gość gość
Zmienia sie tez kolor zapach moczu.a przy oczyszczniu glodowka wydalamy zielone ziarenka wielkosci ziarenek piasku

Gość gość
g***o prawda, ja byłam na głodówce 10 dni i żadnych zielonych ziarenek (kamieni żółciowych) nie miałam widocznie nei każdy ma zasyfiony organizm

Gość gość
No i póki co, nikt nie odpowiedział. Jedynie to o tych ziarenkach, ale to też dopiero widać po kilku dniach. Nie boicie się, że objawy traktowane jako skutek oczyszczania są objawami choroby, którą należałaby szybko zacząć leczyć?

Gość gość
Jak to ci nikt nie odpowiedział, a pierwszy gość to co? Właśnie ci odpowiedział na pytanie. Sama pomyśl. Jesteś zdrowa, nie masz gorączki, kataru, bólu głowy, biegunek itd. Zaczynasz oczyszczanie, jakiekolwiek i nagle to masz. Wniosek chyba jest chyba jasny, zwłaszcza jeśli nie wyrzucasz od razu toksyn z organizmu, to masz na 100% katar, migreny, pryszcze itd. . gość 10:00 każdy ma zasyfiony organizm:) Widocznie u tej osoby z ziarenkami coś się rozpuściło, a u ciebie nie. A to oznacza, że np wątrobę masz bardzo zasyfioną i potrzebujesz czegoś więcej niż 10 dniowa głodówka. Głodówka mogła ci oczyścić tylko krew i ewentualnie jelita (ale tylko ze świeżych złogów :) ) a nerki, wątroba i reszta niestety.

Gość gość
Twoja odpowiedź nic nowego nie wnosi. Może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość gość
Wlaśnie przerwałam oczyszczanie, bo bardzo źle się czuję. W pracy rozkłada grypa, może i mnie zaatakowała, Też nie wiem czy moje złe samopoczucie to wynik oczyszczania, czy zarażenia się. Przecież objawy oczyszczania i grypy są takie same - ból głowy, mięśni, stawów...