Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec kochający nas wszystkich

Polecane posty

Gość SiostraPodłączonaPodRespirator
tadaam ..:)

Gość barranek
za ofiary prześladowań , molestowanych i wykorzystywanych do niewolniczej pracy w calym świecie :( Panie - ulżyj ich doli i miej ich w Swojej opiece

z całego serca Cię o to prosimy

Kochany nasz Panie Jezu, gdy chodziłeś jako człowiek po ziemi uzdrawiałeś każdego kto Ciebie o to poprosił a przychodziły do Ciebie tłumy. Teraz zasiadasz po Prawicy Ojca Przedwiecznego a my prosimy Cię wspólnie o uzdrowienie taty osoby, która nas wczoraj poprosiła o modlitwę do Ciebie w tej intencji. Obdarz tą rodzinę wszelkim potrzebnymi do nawrócenia Łaskami i Błogosławieństwami prosimy Cię o to Panie.

bardzo Cię o to prosimy

Prosimy Cię również o zdrowie dla nas tu zgromadzonych w Twoje Imię jak również dla chorych opuszczonych, cierpiących, w rozpaczy chcących i depresji chcących odebrać sobie życie albo spisać cyrograf z szatanem i innych nie odczuwających Twojej Miłości. Prosimy o otwarcie ich serc na Ciebie.

Bardzo proszę o zdrowie dla siebie i swojej rodziny ,proszę wspomóż nas w naszych problemach oddajemy Ci je wszystkie -wez je w swoje ręce , przemien zło jakie nas w dotyka w dobro

Nasz Kochany Zbaw/icielu prosimy Cię o wszelkie potrzebne Łaski dla naszych rozmówców koniecznych do ujrzenia Prawdy Twojej Miłości szczególnie dla ( ....wymieniamy tych, z którymi rozmawialiśmy... ) Prosimy w ich intencjach o nawrócenie i siłę do odwrócenia się od złego i otworzenia serca i ich oczu na Prawdę. Przepraszamy Cię w ich imieniu za wypisywanie bluźnierstw pod Twoim Adresem. Dziękujemy Je/zu za Twoją Łaskę w ich imieniu. Miej ich w Swojej Opiece.

Panie w ostatnim czasie doznałam wiele przykrości i zła od moich wspóbraci ...Jest tak bardzo ciężko ,czuję gorycz i ból, proszę pomóż mi im przebaczyć i ulecz te rany swoją Milością ...i proszę również za te osoby które mnie zraniły, o mądrość dla nich i poznanie,o prawdę

O nasz Jezu, odpuść nam nasze grzechy, broń nas od ognia piekielnego i doprowadź wszystkie dusze do nieba i dopomóż szczególnie tym, którzy najbardziej potrzebują Twojego Miłosierdzia. Jezu Ufam Tobie! Święty Michale Archaniele broń nas, naszych bliskich i naszych rozmówców przed wpływem szatana, demonów, działania złego du/cha. Bądź naszą tarczą obronną w tej nierównej walce. Prosimy aby dobry Bóg pogromić złego raczył. Amen

Niech będzie czczone i chwalone Naj/swiętsze Serce Je/u/sa, teraz i zawsze . Amen.

Ja też dziękuję . Ech takam dziś załamana że mi się niczego nie chce. A co u Was ?

Ello?

Gość barranek
pomódlmy się , aby tegoroczne zbiory wzystkich plonów były obfite :)

Hehe ok :)

I za wszystkich kafeterian, kafeterianki oraz za pozostałych ziemian.

Gość gość
wasze modlitwy przypominają " wyznania " kandydatek na Miss Świata : marzę o pokoju na świecie i o tym ,żeby ludzie w Afryce przestali głodować . I tak też się modlicie :od Ananiasza do Kajfasza. O co się modlisz ty, który modlisz się o wszystkich kafetrian i kafetrianki ? jaki jest sens takiej modlitwy ? " modlę się o wszystkich kafeterian ... " ale o co konkretnie się modlisz ?

Gość gość
One nikomu nie przeszkadzają ani nikomu nie pomagają . Jedynie Wam dają fałszywe poczucie przydatności . To taki katolickie podejście ,że nie ważne jak byle siecoś robiło . A przecież Jezus dał wszystkim swoją modlitwę ,wzór jakim mamy sie posługiwać .A Wy co ? Przychodzicie na ten temat jak do stajni , rzucacie parę słów nie wiadomo do kogo , nie wiadomo w jakiej sprawie ale uważacie że sprawa odbębniona . Owszem ale tylko odbębniona . Nic więcej .

gość z 12.04.14 Mat. 18:19 "19 I jeszcze zapewniam was: jeśli dwóch z was na ziemi zgodzi się co do jakiejkolwiek sprawy, by o nią się modlić, to spełni się im za sprawą mojego Ojca, Tego w niebie. 20 Bo gdzie dwóch lub trzech jest zebranych w moje imię, tam jestem wśród nich".

Gość barranek
nie ma co sie przejmować tym kimś kto krytykuje , że inni umowili się przesyłać jakieś prośby do Boga - co to mu przeszkadza ?

gość 'nikomu nie pomagają ' Dlaczego myślisz ze nie pomagają?

''Przychodzicie na ten temat jak do stajni ,'' ?? / gość ''rzucacie parę słów nie wiadomo do kogo '' Wiadomo do Kogo. / ''nie wiadomo w jakiej sprawie'' I wiadomo w jakiej sprawie. .