Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec kochający nas wszystkich

Polecane posty

Gość z Dz Faustyny
Dopomóż mi, Panie, aby ręce moje były miłosierne i pełne dobrych uczynków, bym tylko umiała czynić dobrze bliźniemu, na siebie przyjmować cięższe, mozolniejsze prace. Dopomóż mi, aby nogi moje były miłosierne, bym zawsze śpieszyła z pomocą bliźnim, opanowując swoje własne znużenie i zmęczenie. Prawdziwe moje odpocznienie jest w usłużności bliźnim.

Gość cichuteńko tu
Bóg jest miłością i sprawiedliwością Cała Biblia mówi o tym gdzie jest wina tam jest kara: - plagi egipskie, - potop, - zburzenie Sodomy i Gomory - itd W Biblii jest napisane, że "co im odpuścicie będzie odpuszczone a co im zatrzymacie - będzie zatrzymane" Jeśli człowiek się nie wyspowiada z każdego nawet najlżejszego grzechu będzie musiał po śmierci ponieść za to karę w czyśćcu do końca świata a przy grzechu śmiertelnym na wieczność w piekle

Gość gość
Dzień dobry

Gość gość
Dzień dobry

Gość SiostraPodłączonaPodRespirator
Witam w ten deszczowy dzionek. Jak tam po weekendzie? Będziecie tu o 19 tej ? Bo ja się postaram byc .

Gość barranek
zajrzałem i się krótko pomodlę za chorych , opuszczonych i inwalidów , kórym naprawde trzeba wiele ciepła i pamieci o nich :)

Zasapana i spózniona ale jestem. Pewnie już nie ma nikogo? No trudno, to dzis się wypada pomodlić indywidualnie. Niech dobry Pan pociesza wszystkich cierpiących, niech udziela im łaski wytrwania, udzieli zdrowia a nam błogosławi i strzeże tej nocy. Amen.

Gość barranek
tutaj rzeczywiście nie ma sensu wygłaszać jakichś pismiennych znanych modlitw jak ktoś zauwazył , chyba ze ktoś chce :) ale wystarczy może przesłac jakąś własną intencję i niekoniecznie aż tak na tę dokładnie dobraną godzinę :)

Gość gość
Oo szkoda, chciałem się dziś z Wami modlić :(

Gość Cókierreczek
Proszę Was o mod. litwę za mnie .

Jesteście ?

Ty Panie J/e/z/u Ty jesteś tym który może nas uleczyć.Tym który objawia nam Prawdę.Twoje Slowo mówi że dasz swojego Ducha Tym którzy będą szukać Cię szczerym sercem ,obiecałes że dasz się znalezc pokornym przed Tobą -jesteś Duchem mocy pokoju i miłości ale też przekonujesz o grzechu o sądzie i sprawiedliwości -objaw nam Siebie i pokaż drogę którą mamy iść pokaz ze Ty stoisz za słowem swoim i daj moc mądrość i pewność Twojej woli

Prosimy Cie za wszystkich naszych braci i siostry, za wszystkich ludzi na świecie, szczególnie za tych którzy są daleko od Ciebie, za tych którzy cierpią , którzy Cię szukają .Za osoby uwikłane w nałogi, w problemy, za ludzi chorych, za ludzi ktorzy stracili nadzieję.Obdarz ich Bo/że swoją łaską, swoją miłością, przytul ich czule do serca i daj poznać siebie. Miej w swojej opiece nas samych i nasze rodziny,prowadz nas po Twoich scieżkach do Ciebie .Amen.

Kochany nasz Panie Jezu, gdy chodziłeś jako człowiek po ziemi uzdrawiałeś każdego kto Ciebie o to poprosił a przychodziły do Ciebie tłumy. Teraz zasiadasz po Prawicy Ojca Przedwiecznego a my prosimy Cię wspólnie o uzdrowienie taty osoby, która nas wczoraj poprosiła o modlitwę do Ciebie w tej intencji. Obdarz tą rodzinę wszelkim potrzebnymi do nawrócenia Łaskami i Błogosławieństwami prosimy Cię o to Panie.

Prosimy za tę osobę i jej ojca.Prosimy za naszych rodziców, o ich zdrowie duchowe i fizyczne ,o ich i nasze uświęcenie. Chwała Ojcu i Synowi i Duch/owi świ/ętemu,jak była na poczatku teraz zawsze i na wieki wieków .Amen.

Kochany Panie Jezu prosimy również wspólnie w intencji osoby, która to prosiła dzisiaj o nicku Cókierreczek. Prosimy Cię szczególnie dla niej o wszelkie potrzebne Łaski zdrowia i Błogosławieństwa i Twoje Światło w Jej życiu. Dziękujemy Ci z całego serca za wysłuchanie naszych próśb. Amen

Nasz Kochany Zbaw/icielu prosimy Cię o wszelkie potrzebne Łaski dla naszych rozmówców koniecznych do ujrzenia Prawdy Twojej Miłości szczególnie dla ( ....wymieniamy tych, z którymi rozmawialiśmy... ) Prosimy w ich intencjach o nawrócenie i siłę do odwrócenia się od złego i otworzenia serca i ich oczu na Prawdę. Przepraszamy Cię w ich imieniu za wypisywanie bluźnierstw pod Twoim Adresem. Dziękujemy Je/zu za Twoją Łaskę w ich imieniu. Miej ich w Swojej Opiece.

Amen. :)

Gość z dzienniczka sw Faustyny
522. PIEŚŃ WIELBIĄCA M/IŁOSIERDZIE BOŻE +M/iłosierdzie Pańskie wyśpiewywać na wieki Będę przed wszystkim ludem, Bo ono jest największym przymiotem Boga, A dla nas nieustannym cudem. Wytryskujesz z Troistości Bożej Lecz z jednego miłosnego łona, Miłosierdzie Pańskie okaże się w d/uszy W całej pełni, gdy spadnie zasłoną. Z źródłamiłosierdzia Twego, o Panie, Płynie wszelkie szczęście i życie, A więc wszystkie stworzenia i twory Wyśpiewujcie pieśń m/iłosierdzia w zachwycie. Wnętrzności mi/łosierdziaBożego otwarte dla nas, Przez żywot J/ezusa na Krzyżu rozpięty, Nie powinieneś wątpić, ani rozpaczać grzeszniku, Ale ufać m/iłosierdziu, bo i ty możesz zostać święty. Dwa zdroje wytrysły w kształcie promieni Z Serca J/ezusowego, Nie dla Aniołów, ani Cherubów, Serafinów, Ale dla z/bawienia człowieka g/rzesznego. (Dz 522)