Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból brzucha na początku ciąży

Polecane posty

Gość gość

czy was też bolał brzuch na początku ciąży? jestem przed pierwszą wizytą u ginekologa, o ciąży dowiedziałam się w tym tygodniu, ale niepokoi mnie utrzymujący się od kilku dni ból brzucha (raczej podbrzusza) uczucie napięcia i czasami kłucia :/ czy to jest normalny objaw?

Gość gość
ja tak miałam około 8-9 tygodnia. Taki ciągnący ból podbrzusza. to normalne, lekarka zalecała mi nospę ale nie brałam bo ból był do wytrzymania i nie chciałam się faszerować lekami :)

Gość gość
no własnie nie wiem jeszcze który to tydzien , ale od poczatku tygodnia boli mnie brzuch - wlasciwie czuje sie podobnie jak przy okresie, zastanawiam sie czy nie jest to jakis niewlasciwy objaw :/

Gość gość
no od ostatniej miesiączki liczony tydzień. no to jest taki ból jak na okres i na początku ciąży jest to normalne, jakby Cię coś niepokoiło zawsze możesz na izbę przyjęć pojechać, ale to norma :)

Gość gość
ha w okresleniu wieku ciazy przeszkadza fakt ze nie pamietam dnia ostatniej miesiaczki :p ciaza nie byla planowana wiec nie monitorowalam swojego cyklu regularnie :) mam nadzieje ze wszystko jest ok

Gość gość
moja też nie była planowana no ale pamiętałam :) na usg Ci wyjdzie wiek ciąży. Nic się nie bój, jest ok :)

Gość gość
chyba normalne, ja takie 5-6 tydzień mialam :)

Gość Aaaga26
Nie martw się to raczej normalne, też tak miałam, ogólnie często w ciąży będzie Cię coś ciągnęło, delikatnie kłuło przynajmniej ja tak miałam dość często :)

Gość gość
Mnie lapaly takie bole brzucha od 6 - 10 tyg ciazy ze bez nospy nie dawalam rady wstac z lozka. Bol przeokropny, tez sie balam ale lekarz mowil ze to normalne i niektorzy tak maja. Jakby sie pojawilo plamienie albo krew to wtedy do szpitala. Sam bol jest normalny. Mozesz brac nospe ja bralam tez 3 razy dziennie Magnezin 500. Za rada lekarza i bylo lepiej.

Gość gość
no to mnie troche pociszylyscie :) ogolem jakos boje sie ze cos bedzie nie tak, ten pierwszy trymestr moglby juz byc za mna :)

Gość justyna260483
a czy jednostronny bol brzucha ciagnacy w 5 tygodniu to normalne?

Gość gość
wiesz co mnei boli w roznych miejscach, na pewno nie jest tak ze tylko z jednej strony wiec nie wiem :/ a mocno Cie boli ?

Gość justyna260483
troszke ciagnie, nie jest to mocny bol ale odczuwam go z lewej strony

Gość justyna260483
tylko zastanawiam sie czemu jest praktycznie tylko z jednej strony podbrzusza

Gość gość
a lekarz co mowil na ten temat?