Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość AnnaXXX
Po 10 tabletkach - zero efektów, nie kupujcie bo nie warto, pieniądze wyrzucone w błoto!!!!!!

Gość gość
Witam Dzisiaj zamowilam dodatkowe 2 opakowania. Odebralo mi apetyt za co jestem wdzieczna. Mam duzo enrgii.. tak duzo ze nie moge w nocy spac.. Pewnie powinnam przestac pic kawe. Nie wiem czy to zdrowe .. ale dziala na mnie. Nie zawsze wszystko dziala na wszystkich - na mnie inne nie dzialaly utylam 30 kg. a te dzialaja.. Nie wiem czy chudne .. ale przynaimniej nie jem bez ustanku. Placic mozna przy odbiorze - tak zrobilam ja.

Gość gość
Aha! Co mnie jeszcze denerwuje to - to ze nie mozna odpowiadac w debacie bezposrednio na posty ktore mnie interesuja.. Jak ktos chudnie.. czy traci apetyt.. etc.. Wiem ze niektorzy sa niezadowoleni.. i to szanuje ale ja chcialabym konwersowc z osobami ktore sa zadowolone i usyszec ich rady i opine na ten temat. Jak pisalam wczesniej naleze do osob , ktore stracily apetyt i zamowily ponownie. Jestem zadowolona.. ale teraz czytam - sanepid.. i rozne inne nieprzyjemne rzeczy i zaczynam sie bac. Poza tym jestem zadowolona z produktu.. czuje ze przemiana materii zaczela dzialac..i nie wali mi serce ani nic.. tylko mam duzo energii.. Co tez owczesnie bylo u mnie problemem.. Ciagle chodzilam zmeczona. Ta dieta to dla mnie ja narazie blogoslawienstwo - al e nie wiem czy zdrowe i to mnie martwi. Badania by sie przydaly. Pozdrawiam wszystkich w Grupie.

Gość gość
Aha! Co mnie jeszcze denerwuje to - to ze nie mozna odpowiadac w debacie bezposrednio na posty ktore mnie interesuja.. Jak ktos chudnie.. czy traci apetyt.. etc.. Wiem ze niektorzy sa niezadowoleni.. i to szanuje ale ja chcialabym konwersowc z osobami ktore sa zadowolone i usyszec ich rady i opine na ten temat. Jak pisalam wczesniej naleze do osob , ktore stracily apetyt i zamowily ponownie. Jestem zadowolona.. ale teraz czytam - sanepid.. i rozne inne nieprzyjemne rzeczy i zaczynam sie bac. Poza tym jestem zadowolona z produktu.. czuje ze przemiana materii zaczela dzialac..i nie wali mi serce ani nic.. tylko mam duzo energii.. Co tez owczesnie bylo u mnie problemem.. Ciagle chodzilam zmeczona. Ta dieta to dla mnie ja narazie blogoslawienstwo - al e nie wiem czy zdrowe i to mnie martwi. Badania by sie przydaly. Pozdrawiam wszystkich w Grupie.

Gość gość
Szkoda, że chęć schudnięcia za wszelka cenę jest ważniejsza niż własne zdrowie. Jak można brać tabletki o niewiadomym pochodzeniu i składzie? Przecież na brak apetytu można zakupić chrom w aptece. Ja zażywam np. suplement diety produkowany przez Yves Rocher, który też zawiera chrom, yerba mate, zieloną herbatę itp. W odróżnieniu od Lipocycle skład i ulotka są bardzo dokładnie opisane. I to jest firma odpowiedzialna. Jak coś się stanie, to wiadomo do kogo się udać. Jak coś się stanie po zażywaniu Lipocycle to życzę powodzenia w ściganiu winnych na Wyspach Marszala!

Gość gość
Moze i tak ale takie jest zycie. Jestem zadowolona. Mam sie dobrze. Pozdrawiam. Zadne chromy nie dzialaly - a to dziala. Robie co 2 tyg. badania krwi. Na razie bez problemow. Wyniki sa dobre. Pozdawiam

Gość gość
To jest jedna wielka ściema. Zjadłam całe opakowanie i nie schudłam ani kilograma mimo, że chodzę na siłownię 4 razy w tygodniu. Zastanawia mnie tylko jedno, co było w kapsułkach, czy sobie tymi tabletkami nie zaszkodziłam? Pewne jest tylko to, że odchudziłam portfel. Nie dajcie się zwieść tymi cudownymi obietnicami. Nie ma żadnego adresu zwrotnego, aby odesłać w momencie kiedy nie ma rezultatów.

Gość gość
Ten produkt to wielkie oszustwo!!!!

Gość gość
brałam lipocycle przez ok 2 tyg. u mnie nie działało ale zaczęła boleć mnie wątroba. zrobiłam badania - we krwi mam jakieś niewielkie odstępstwa od normy, wcześniej było wszystko ok. przestraszyłąm się, przestałam zażywać te tabletki. nie wiem czy to przez nie czy nie ale ryzyko chyba jest

Gość gość
To jest jeden wielki przekret i sciema, tak jak te opinie ponizej wypisane przez nich samych.Zamowilam, zaplacilam i nic... To sa jacys oszusci, nie mozna sie z nimi skontaktowac!!!

Gość gość
To jest jeden wielki przekret i sciema, tak jak te opinie ponizej wypisane przez nich samych.Zamowilam, zaplacilam i nic... To sa jacys oszusci, nie mozna sie z nimi skontaktowac!!!

Gość gość
to sa oszusci, zamowilam w marcu i zaplacilam i do tej pory ani pieniedzy ani przesylki. Juz nie ma ich reklamy tylko jakiegos nowego produktu, oczywiscie "bardzo rewelacyjnego"...

Gość gość
kupiłam lipocycle miesiąc temu i niestety, muszę stwierdzić, że zamiast schudnąć, jeszcze przytyłam, wprawdzie tylko 2 kg, ale dla mnie to i tak dużo. Właściwie powinnam żądać zwrotu pieniędzy, tyle, że przesyłka zawierała tylko opakowanie z kapsułkami, nie otrzymałam żadnego dokumentu potwierdzającego zakup suplementu, czuję się oszukana :(

Gość gość
http://natemat.pl/99617,podejrzanymi-suplementami-lipoxine-i-lipocycle-juz-zajela-sie-policja-wykryje-powiazania-tych-firm-z-piotrem-kaszubskim a ja Wam radzę poczytajcie tylko to !!

Gość gość
Witam, jak stosuje już 7 dni nie schudłam ani grama, wręcz odwrotnie przytyłam prawie 1 kg....

Gość gość
DZIEWCZYNY OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!!!! Dziwię się, że po tylu wpisach tu jest jeszcze tyle osób, które to świństwo kupują! Po prostu nie wierzę!!!!!! a te niby komentarze, że niby to g***o działa!!!! Proszę Was nie bądźcie naiwne i nie trujcie się!!!! Szkoda życia i zdrowia!!!!! Apeluję do Waszego zdrowego rozsądku!!!!!

Gość gość
wielka sciema z tymi lekami stosuję 1,5 miesiąca i nic nie spada to jest tylko wywalenie pieniędzy w błoto

Gość gość
wielkie g........ wogole nie dziala ,chcialam schudnac 6 kg ,waga nawet nie ruszyla ,gdzie to ladnie zapakowane opakowanie hahahaha ,tylko tabletki bez faktury i adresu zwrotnego ,nie dajcie sie nabrac ,to nabijanie ludzi w butelke ,razem z siostra kupilismy ,obie nawet grama nie schudlysmy ...bez cwiczen i diety nic nie osiagniesz ,szkoda kasy ,lepiej ja stracic na warzywa i owoce ,albo karnet na silownie ...jakas masakra ...oddajcie mi moje pieniadze ,szkoda ,ze oddalam tabletki do sanepidu ,aby sprawdzic faktyczny sklad...pppppppppppffffffffff

Gość gość
Ludzie skąd Wy jesteście , tyle opinii pozytywnych i ani jednej negatywnej. Ja biorę już 3 tydzień !!!! ćwiczę i mało jem a potrzeba mi schudnąć TYLKO 5 kg a waga ani rusz. Nie schudłam nawet 0,5 kg !!!! Pytam czy ktoś uczciwie powie prawdę, czy to znowu jakieś witaminy i oszustwo !!!

Gość gość
Ale się dajecie wrobić w konia. To nie działa i co miesiąc ta strona ma suplement pod nowa nazwą ( obecnie Phosphatix) poza nazwa nic na stronie się nie zmienia. A masa nazwisk ze zdjęciami z FB nie istnieje

Gość gość
Tylko skąd oni biorą te nazwiska i zdjęcia ludzi z FB? Czy ktoś może znalazł tam osobę znajomą. Bo jest to wykorzystywanie wizerunku bez wiedzy osoby zainteresowanej

Gość gość
witam mam do odsprzedania 3 opakowania Lipocycle za 160 zł . Jak cos to pisać na adres wojtanusz@poczta.onet.pl

Gość gość
A gdzie można zamówić to lipocycle??

Gość gość
Dziwne jem już 3 opakowanie i nic raczej przytyłam!!!!! Zauważyłam tylko brak zainteresowania słodyczami, Na mnie nie działa - niestety - mało jem - regularnie ćwiczę od lat!!!!

Gość gosia3026
Witam ja dostałam po tygodniu przesyłkę, jednak także wtedy dowiedziałam się, że jestem w 6 tygodniu ciąży i muszę zrezygnować z tych tabletek. Mam 3 opakowania , które kupiłam za 178 zł mogę odsprzedać za 100zł lub pojedynczo po 50 zł za opakowanie; kontakt : gosia3026@wp.pl

Gość gośćbryku
Nie schudlem ani 10 deko .Jedna wielka ściema aby wydoić kase.

Gość gość
Mogę odsprzedać Lipocycle. Schudłam już 8 kg i więcej nie potrzebuję. Zostało mi ostatnie pudełko lipocycle. Wiecej info na mailu: moniaga@autograf.pl

Gość mam alergię na oszustów
Witam, dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą - za oszustwem kryje się Piotr Kaszubski, WhiteTime, przeciwko któremu toczy się już kilka spraw w prokuraturze. Osobiście poszukuję wszystkich osób, które zostały oszukane przez firmę Hamiltons Group Limited aby złożyć pozew zbiorowy. Proszę o kontatk greeny inbox com Poczytajcie sobie też co nieco tutaj, może "odkryjecie" to co i mi się udało: http://natemat.pl/50377,20-letni-milioner-piotr-kaszubski-wielka-sciema-i-genialny-chwyt-marketingowy-czy-prawdziwy-american-dream http://rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/424136,milioner-piotr-kaszubski-jaka-jest-prawda-o-piotrze-kaszubskim.html

UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!! Hamiltons Group Limited - oszuści wprowadzający na rynek NIEREJESTROWANE produkty wprowadzają na rynek kolejny "cudowny" środek na odchudzanie Phosphatix!!! http://phosphatix.pl/ Jakimś "dziwnym" sposobem strona Phospatix oraz kontakt prowadzi do ich innego produktu - BłonnikPro!!! http://blonnikpro.pl/ Ten produk to też OSZUSTWO!!! Ja dałam się nabrać na "Jęczmień Młody", który okazał się "sklonowanym", "ukradzionym" produktem "Młody Jęczmień Zielony" firmy Masterpharm z Łodzi. Nie dajcie się oszukać!!! Wszystkie produkty, które sprzedaje HAMILTONS GROUP LIMITED to wielka ŚCIEMA i OSZUSTWO!!! Za całą sprawą kryje się pseudo celebryta Piotr Kaszubski, przeciwko któremu toczą się już sprawy w warszawskiej prokuraturze na Żoliborzu i Mokotowie. Hamiltons Group Limited naciągają ludzi również na inne produkty: Lipoxine, Liposuction, Mitoxine, Hialuro Ultra, Lipocycle, BłonnikPro, Jęczmień Młody. UNIKAJCIE ICH JAK OGNIA!!! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!!! TE PREPARATY NIE POMOGĄ WAM!!! W OPAKOWANIACH NIE MA ULOTEK, NIE MA PODANEGO SKŁADU, ŚRODKI TE NIE SĄ NIGDZIE ZAREJESTROWANE, NIKT NIE WIE "CO TO JEST"!!! MOGĄ WAM TYLKO ZASZKODZIĆ!!! STRACICIE PIENIĄDZE!!! Też daliście się oszukać??? Piszcie greeny@inbox.com

Taką oto otrzymałam odpowiedź w sprawie Phosphatix, oczywiście tyczy się to również innych produktów NIELEGALNIE wprowadzanych na rynek przez HG Limited / Hamiltons Group Limited. Piszcie go Głównego Inspektoratu Sanitarnego, wysyłajcie im to co otrzymaliście, tylko w ten sposób będziemy w stanie powstrzymać tę firmę. W pojedynkę nic nie zdziałamy, trzeba walczyć zbiorowo!!! W odpowiedzi na Pani pismo (...) Departament Żywności Prozdrowotnej w Głównym Inspektoracie Sanitarnym (zwany dalej "Departamentem") uprzejmie informuje, iż zgodnie z art. 29 ust. 1 pkt 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.) w celu monitorowania produktów wprowadzanych do obrotu na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, podmiot działający na rynku spożywczym, który wprowadza lub ma zamiar wprowadzić po raz pierwszy do obrotu suplement diety jest zobowiązany powiadomić o tym Głównego Inspektora Sanitarnego. Biorąc pod uwagę powyższe Departament pragnie zaznaczyć, iż produkt pn. "Phosphatix" nie był przedmiotem powiadomienia Głównego Inspektora Sanitarnego. (...) Dodatkowo zgodnie z art. 17 rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiającego ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołującego Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności oraz ustanawiającego procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności podmioty działające na rynku spożywczym i pasz zapewniają, na wszystkich etapach produkcji, przetwarzania i dystrybucji w przedsiębiorstwach będących pod ich kontrolą, zgodność tej żywności lub pasz z wymogami prawa żywnościowego właściwymi dla ich działalności i kontrolowanie przestrzegania tych wymogów. Tym samym art. 17 nakłada na podmioty działające na rynku spożywczym odpowiedzialność za działalność przez nich kontrolowaną zgodnie z klasycznymi zasadami odpowiedzialności, zgodnie z którymi dana osoba ponosi odpowiedzialność za kwestie i działania podlegające jej kontroli. Tym samym wzmacnia to wymóg zawarty we wspólnotowym porządku prawnym, mający zastosowanie w dziedzinie prawa żywnościowego (nie tylko w prawodawstwie w zakresie bezpieczeństwa żywności, ale także w innym prawodawstwie w zakresie żywności) i zakazuje Państwom Członkowskim utrzymywanie lub uchwalanie takich przepisów krajowych, które mogłyby zwalniać podmioty działające na rynku spożywczym z tego obowiązku. Co więcej Departament przypomina, że zgodnie z art. 100 ust. 1 pkt 3 ww. ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia kto wprowadza po raz pierwszy do obrotu środek, o którym mowa w art. 29 ust. 1, bez powiadomienia Głównego Inspektora Sanitarnego podlega karze grzywny. Ponadto zgodnie z art. 96 ust. 2 ww. ustawy, kto produkuje lub wprowadza do obrotu, szkodliwy dla zdrowia lub życia człowieka, środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego, suplement diety lub nową żywność, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.