Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość gosia3026
Witam ja dostałam dzisiaj przesyłkę, jednak także dzisiaj dowiedziałam się, że jestem w 6 tygodniu ciąży i muszę zrezygnować z tych tabletek. Mam 3 opakowania , które kupiłam za 178 zł mogę odsprzedać za 150 zł lub pojedynczo po 50 zł za opakowanie; kontakt : gosia3026@wp.pl

dostałam dzisiaj pierwsze opakowanie lipocycle. przeczytałam prawie wszystkie pozytywne i negatywne opinie na tej stronie odnośnie produktu mam mieszane uczucia ale, postanowiłam zaryzykować, jutro zaczynam 30 dniową kuracje, po 7 dniach postaram się opisać czy udało mi się zejść z dotychczasowej wagi czy nie. trzymajcie za mnie kciuki i życzcie mi powodzenia....

Gość gość
mam nadzieje, że uzyskamy swoją wymarzoną wagę. Ja jeszcze czekam na tabletki. Piszcie na bieżąco co się dzieje.

Gość gość
Szkoda, że ludzie nie potrafią uczyć się na cudzych błędach

Gość gość
Nie wiem czy działa nie było dane mi sie przekonac. Zakplaciłam 178zł za 2opakowania dzisiaj mija ponad tydzień i ani kuriera ani pieniędzy na e-maile nie odpisuja. ZWYKLI OSZUCI!!!\ UWAŻAJCIE NA NICH I NIE DAJCIE SIE NABRAC TAK JAK JA BO JA JUZ NIGDY WIECEJ NIC U NICH NIE ZAMOWIE

Gość gość
ja niestety dałam się nabrać :( i zamówiłam lipocycle. niestety minęło już kilka dni i nie otrzymałam do tej pory przesyłki - czy ktoś może wie jak można skutecznie się skontaktować ze sklepem lipocycle?? oczywiście kwota do zapłaty została pobrana z mojego konta :((....

Gość gość
Ty pisz codziennie, jak to dziala i jak sie po tym czujesz, bo ja tez mam ale lipoxine :-) Pisz, pisz

Gość gość
Witajcie dziś 6 dzień jak biore ten wynalazek efektów jako takich szczególnych nie ma fakt nie chce mi się jeść, ale na wadze jedynie 1kg mi ubyło. Czuję się po tym dobrze żadnych dolegliwości więc jeśli ktoś lubi kupować za 94 zł zynk chrom i tak dalej to polecam. na pewno nikt nie schudnie na ty, a już na pewno 13 to jakaś abstrakcja.

Gość gość
Witam ta firma która to sprzedaje to oszuści 7.04.2014 kupiłam ten produkt do dzisiaj go nie otrzymałam piszę maile i nic zero odpowiedzi a Pani Maria na czacie nie odpowiada ,zanim kupicie uważajcie !!!!!!!!

Gość ostrozna
Kupiłam 3 opakowania na początku, za 238 zł, ale nie zamierzam tego brać, wszystko leży nietknięte w szufladzie, jeżeli jednak ktoś nadal w to wierzy i chce odkupić mogę sprzedać za obecną cenę 178 zł (z kosztami przesyłki), macie gwarancję, że dojdzie i będzie to lipocycle a nie lipoxine, wyślę następnego dnia roboczego listem poleconym podam numer do śledzenia przesyłki. Zainteresowaną osobę proszę o podanie adresu mejlowego.

Gość ostrozna
Dodam, że odsprzedaję wszystko tak jak dostałam (zresztą wszyscy z tego co czytam tak dostają) w angielskim opakowaniu, bez żadnych ulotek i certyfikatów, do środka mogę włożyć kopertę od nich na potwierdzenie skąd dostałam tę przesyłkę. Nie przyjmuję zwrotów, bo i tak dodatkowo ponoszę koszty przesyłki , a kasy już sporo straciłam.

Gość oszukana123
Witam. Żałuje ze dałam sie skusić na te tabletki.Zamówiłam od razu 2 opakowania zapłaciłam i juz czekam 2 tydgodznie i nic pani na czacie raz napisala ze zostało wysłane a teraz gdy zaczynam z nia czat to ze mna pisze a gdy zapytam o pieniadze lub tabletki nagle nie odpisuje z reszta na e-maile tez nie odpisuja. To zwykli OSZUŚCI!!! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA TA FIRME Teraz mam zamiast obsmarować ich na wszystkich mozliwych forach zeby uchronic innych przed utrrata kasy!!! bo gdy napisalam na ich stronie komentarz juz 2razy to niestety po chwili znikły;)

Gość Awiz
Ja dostalam tabletki po 3 dniach. Łykam je pełna obaw ale nie liczę na sukces.

Gość aisa30
Ja niestety też dałam się nabrać. ..zamówiłam 8 kwietnia i nie ma do tej pory. Jeszcze w piątek Pani na czacie napisała ze w poniedziałek będą a w poniedziałek nikt już nie odpowiada a ta cała Pani Maria potrafi nawet czat rozliczyć. ..banda oszustów nie zamawiajcie na ich stronie...mam jeszcze cichą nadzieję że dojdą

Gość aisa30
http://21.phosphatix.com/ popatrzcie na ta stronę. ...identyczna jak lipocycyle. Pl a tabletki nazywają się inaczej...a najlepsze lekarka inaczej się nazywa

Gość gość
ten temat zalozyli przedstwiciele tej firmy zeby robic darmowa reklame watpliwej jakosci produktowi. podszywaja sie oni pod ludzi wyrazajacych pozytywne opinie zeby sobie nabic kasy na naiwnych klientach.

Gość gość
biore juz prawie1,5 tyg.ale efektów zero!!!!!!! zobaczymy do konxa jak to bedzie

Gość gość
Kupcie sobie clenburexin, 180 szt. 100 zł, i działa zjesz 2 opakowania i około 16 kilo mniej, bez sportu i diety :-)

Gość gość
Co zrobić aby zwrócili mi kasę za ten specyfik? Gdzie to zgłosić?

Gość gość
podajcie ich do sądu!!!!!!!!!! czy ci ludzie piszący komentarze są wynajeci ???????? czy robią to bez ich wiedzy??? bo oleksandra ma swoj profil na fb,ale zupelnie inne zdjecie profilowe!!!!!! http://21.phosphatix.com

Gość Nicolllea
Ja wziełam dzisiaj pierwszą tabletke i zero uczucia głodu, normalnie to bym 3 razy już coś jadła...

Gość punia 21
czy faktycznie działają te tabletki nie wiem .owszem zamówiłam no bo co nie spróbuje tym bardziej ze pisze zwrot kasy jak nie będzie efektów zobaczymy. zdziwiło mnie tylko jedno jak dostałam te tabletki ,ze przychodzi przysyłka z tak dobrej firmy dostali nagrodę noble a tu taka lipa. brak jakich kolwiek ulotek po polsku zero informacji nic kompletnie nic . jak można czegos takiego nie dopatrzeć wysyłając tabletki podejrzana sprawa .co nie???? i jak je zazywac to jest pytanie ???? no ale nic przetumaczyłam trochę . teraz czekamy na efekty jak nie będzie maja kase zwrócić . a i dziwna sprawa z tymi opiniami wszystkie z jednego dnia ....

Gość gość
Witam! Ja również zafundowałam sobie tą cudowną kuracje i niestety z przykrością stwierdzam, że mimo diety ( ograniczyłam posiłki) po 12 dniach schudłam całe 20 dag :-{ Może na mnie nie działa :-(

Gość gość
Witam. Właśnie zakupiłam, Lopocycle. Chciałam zapytać jak należy go stosować, czy są jakieś skutki uboczne, efekt jojo po kuracji ??!! Pytam ponieważ nigdy się nie odchudzałam, a tym bardziej takimi metodami. Powiem, szczerze mam pewne obawy... dlatego prosze o opinie. Pozdrawiam

Gość gość
To i tak ze dotarla do Pani paczka ja chociaz z tego bym sie ucieszyla ze skoro zaplacilam to dostalam zakupiony towar a tu leci trzeci tydzien i niic CISZA! zero odp na e-maile. A wy jak dlugo czekaliście za ta paczka? ma ktos z was nr tel do nich? bo chciala bym odzyskac pieniadze od tych ZŁODZIEJI!!!!!! PROSZE POMOZCIE

Gość zolza84
Dziewczyny, to na prawde działa! Biorę 5 dzień, chodzę raz w tygoniu na basen i moja waga juz jest mniejsza o 2 kilo. Apetyt mam dużo mniejszy i moja slaba przemiana materii równiez się trochę poprawiła. Byłam bardzo sceptycznie nastawiona, ale teraz juz jestem dobrej mysli. W swieta nie bedzie zadnych wyerzeczen wiec pewnie troszke nadrobie, ale mam nadzieje ze do konca miesiaca spadne o nastepne 2 kilo.

Gość gość
Właśnie wzięłam pierwszą Lipoxine, i zobaczymy co się będxie działo.

Gość gość
Witam, produkt zamówiłam zaabsorbowana pochlebnymi opiniami, niestety na przesyłkę czekam już ponad tydzień, kompletna ignorancja klienta, po rozmowie z konsultantką, która podała numer nadania przesyłki - okazało się, że taki numer nie istnieje!!! po ponownej rozmowie stwierdziła, że towar został dopiero nadany!!! przepływ informacji beznadziejny... a tabletek jak nie ma tak nie ma...jedynie portfel odchudzony.

Gość AnnaXXX
Dzisiaj po 2 tygodniach otrzymałam przesyłkę, faktycznie w środku tylko opakowanie z proszkami , ale bez żadnych ulotek i bez wspominanych certyfikatów. Wzięłam pierwszą tabletkę z dużą obawą , no ale zobaczymy...

Gość gość
moja dzisiejsza rozmowa z panią Barska: Dzień dobry, Anna . W czym mogę pomóc? Anna Fri, 4/18/2014 04:28:58 pm dzień dobry, mam pytanie zamówiłam 8 kwietnia br i zapłaciłam przelewem tabletki lipocycle 2 opakowania +1. zapłaciłam 178 zł. i do tej pory nie mam przesyłki kiedy ona do mnie dojdzie i czy w ogóle dojdzie? Maria Barska Fri, 4/18/2014 04:30:06 pm 0330389134141 nr śledzenia na stronie SIódemki Anna Fri, 4/18/2014 04:32:57 pm a więc sprawdziłam na stronie kuriera podany nr przesyłki i odpowiedź nieprawidłowy nr przesyłki Maria Barska Fri, 4/18/2014 04:33:12 pm została ona dopiero nadana i stąd nie ma jeszcze aktualizacji na stronie Anna Fri, 4/18/2014 04:35:40 pm proszę Pani, żarty sobie robicie z ludzi? pieniądze wysłałam od razu jak zamówiłam i ile czasu mam czekać? wszędzie jest po za księgowaniu środków na koncie przesyłka do klienta dociera w przeciągu 2-3 dni, a Wy wysyłacie ją dopiero po 10 dniach od otrzymania pieniędzy? Coś tu jest nie tak? Nie uważa Pani? szkoda że nie ma Pani odwagi podyskutować na ten temat, ale myślę, że Państwowa Inspekcja Handlowa i prokuratura chetnie się tą sprawą zajmą po prostu jedno wielkie oszustwo!