Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość Monte85
Witam Zamówiłam lipocycle 3.04. (zapłaciłam od razu przelewem - przedpłata) dziś jest 10.04, do tej pory nie otrzymałam tabletek ani nawet żadnej odpowiedzi na maila (bo to jedyny kontakt). Boję się że nie otrzymam w ogóle tabletek albo nawet pieniędzy. Czy ktoś miał podobną sytuację? Proszę o pomoc jeśli ktoś coś wie

Gość gość
To są zwykli oszuści. Nawet można się połapać po tych samych komentarzach, które niby są pisane dzisiaj a jak się wejdzie za parę dni tą są te same, i napisane po paru minutach że to nowe

Gość gość
Witam Zadzwoniła do mnie wczoraj pani w sprawie zamówionego leku. Powiedziała, że przyjdzie on do mnie w ciągu trzech dni roboczych, zamówiłam go za pobraniem. Nie wiem czy będzie działał, ćwiczenie, mam dietę może mi pomoże nie wiem. Nie spodziewam się też niewiarygodnych rezultatów. Osiem kilo w ciągu miesiąca mnie uszczęśliwi.

Gość gość
ja wczoraj zamówiłam, dziś otrzymałam, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Gość gość
Witam :) Dla uspokojenia tych co czekają na przesyłkę..piszę, że też oczekiwałam od zapłaty 03.04.14 do dziś, tj. 10.04.14 i byłam przekonana, że już nie dotrze, że to oszustwo...bo telefony nie odpowiadały, ani na zapytanie mailowe nikt nie odpisał...ale dziś dotarły i z podekscytowaniem zaczynam brać, bo chcę się pozbyć przynajmniej 20 kg...Pozdrawiam i powodzenia!!!

Gość gość
a ja dostałam te tabletki ale jakies inne pod nazwą LIPOXINE, to to samo czy coś innego ?

Gość gość
podobno coś innego, ale można im zwrócic w ciągu pięciu dni bo towar zamówiony nie zgadza się z oferta na stronie internetowej

Gość gość
Albo dziesięciu, wiem, że na pewno można zwrócić. Czy oddadzą pieniądze tego nie wiem ale według prawa można zwrócić.

Gość gość
uważacie na te tabletki! tu parę słów prawdy!!! http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
a na mnie nie działa . kit.

Gość Kepurhc
Google street view pokazuje że na ul.Podbipięty 27,02-732 Warszawa jest blok 10 pietrowy. Nie ma zadnego szyldu firmy. Wyglada na "sciemę".

Gość gość
Na Podbipięty 27 jest klinika znanego pana od drożdżówek - Piotra K. Estinity. Ciekawe, czy jak ktoś zachoruje od tych lewych pigułek, będzie mógł się tam zgłosić z pozwem.

Gość gość
Dzień dobry, Kasia Myszkiewicz. W czym mogę pomóc? Kasia Myszkiewicz Thu, 4/10/2014 06:26:36 pm dzień dobry proszę mi powiedzieć skąd tyle negatywnych opinii na forach i o co chodzi z tym sanepidem? na temat lipocycle a propo ja dostałam inny lek lipoxine Maria Barska Thu, 4/10/2014 06:28:28 pm Niestety w ostatnim czasie jesteśmy pod obstrzałem ze strony konkurencji, która widzi zagrożenie, ponieważ tysiące klientów odwracają się od nich widząc jakie efekty daje nasz produkt. Kasia Myszkiewicz Thu, 4/10/2014 06:28:59 pm ale to konkurencja zgłasza do sanepidu itd? a co z tą inną nazwa leku? tzn. z tym że dostałam inną przesyłkę Maria Barska Thu, 4/10/2014 06:29:34 pm nikt nikogo do sanepidu nie zgłosil ... to stare opakowanie skład jest ten sam i działanie też Kasia Myszkiewicz Thu, 4/10/2014 06:30:25 pm jak działa ten lek bo nie było ulotki nic nie można wyczytać jak dawkować itd.? Maria Barska Thu, 4/10/2014 06:31:36 pm Tabletki zażywa się codziennie na czczo. W jednym pudełku znajduje się 30 tabletek, co wystarcza na miesięczną kurację. Kasia Myszkiewicz Thu, 4/10/2014 06:32:06 pm czyli nie mam się obawaić stosując lek? nic złego mi się po nim nie stanie? ? pani Mario?

Gość gość
Maria Barska Thu, 4/10/2014 08:43:57 pm Dzień dobry, Kasia Myszkiewicz. W czym mogę pomóc? Kasia Myszkiewicz Thu, 4/10/2014 08:44:27 pm dzień dobry przed chwilką rozmawiałyśmy nie odpowiedziała mi pani na pytanie? Maria Barska Thu, 4/10/2014 08:45:28 pm tak, proszę zażywać bez obaw :) Kasia Myszkiewicz Thu, 4/10/2014 08:46:37 pm proszę mi jeszcze powiedzieć dlaczego konta ludzi którzy polubili lipocycle z facebookanie istnieją?

Gość gość
Maria Barska Thu, 4/10/2014 08:57:47 pm Dzień dobry, Kasia Myszkiewicz. W czym mogę pomóc? Kasia Myszkiewicz Thu, 4/10/2014 08:58:18 pm dzień dobry pani Mario mam pytanie dlaczego profile osób a facebooka które podajecie na swojej stronie nie istnieją?

Gość gość
powyżej podaję rozmowy z niejaką panią barską na czacie ze strony lipocycle za każdym razem unika odpowiedzi albo się wyłancza, ściema i ściema rozmowy odbywały się pokilku minutach

Gość gość
ściema zamiast tego dostałam lipoxine czyli mikroelementy z wit c i garfcinia cambogia która nie działa czyli lipa

Gość gość
Co mam powiedzieć. Czuje sie oszukana. Nie otrzymałam ładnej przesyłki. Ludzie nie istnieja, a ja poraz kolejny zdesperowana i oszukana. Nie mam adresu zwrotnego To kolejny chwyt reklamowy.

Gość gość
dokładnie,ja tak samo, wysyłam maile i zero odezwu, a czekam juz 2 tygodnie na przesyłkę, widać że ściema,jak ktoś pisze ze dostał następnego dnia

Gość gość
A ja dostałam Lipoxine, brać to czy nie ? Trochę się boję,miało przyjsc lipocycle . Ktos to brał ?

Gość gość
Uwaga!!! To wielka ściema. Ludzie, których komentarze są dodane z fb nie istnieją, a ich niby komentarze każdego dnia się odnawiają, że niby zostały dodane niedawno. Zamówiłam produkt jakiś czas tgemu-dostawy nie ma! Wysyłam zapytanie poprzez formularz, ale nikt nie odpowiada. Straciłam tylko kupę kasy i nerwów. Będę zgłaszać oszustwo na policji! Jeśli ktoś jeszcze chętny do dania nauczki oszustom, to proszę o info.

Gość gość
Myslałam, ze paczka juz nie dojdzie, ale Po ponad tygodniu dostałam wreszcze przesyłke. 3 opakowania tabletek nawet w identycznym opakowaniu jak to bylo na stronie, nazwa Lipocycle takze zgodna z zamowieniem. Skład to chrom, vit C. garcinia i cynk. Ale po tych wszystkich komentarzach, ze to sciema, boje sie brac te tabletki :(

Gość gość
Ja się mega napaliłam na ten produkt, dostałam linka od znajomej, która tez chciałaby się pzbyć tego i owego. Nie miałam czasu wczoraj i nie szukałam informacji na ten temat, dziś przysiadłam i znowu się okazało, że ściema i trzeba ruszyć tyłek na siłownie, basen i fitness, no i ograniczyć szamanko. Pozdrawiam i życzę samych pogodnych dni z tendencją spadkową (wagi) ;)

Gość gość
Bałabym się w ogóle tego stosować...wejdźcie sobie na stronę: http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo i przeczytajcie- chodzi dokładnie o to samo, tylko zmienili nazwę

Gość gość
gdzie Wy ten lek zamawiacie, że przychodzi albo coś innego albo w ogóle nic nie otrzymujecie?

Gość gość
tez klikalam na te dziewczyny ze niby na fb to fikcyjne konta ktore juz nie istnieja... moja przyjaciółka chciała mnie na to namówić ale się nie dałam i kupilyśmy karnet na silownie wole miec zakwasy i schudnac 8 kilo w ciagu trzech albo czterech miesiecy niż siedzieć na pupie i i miec obwisla skore... bo moze i sie chudnie ale czy po tak szybkim spaleniu tkanki tluszczowej twoje cialo nadal bedzie jedrne.. nie sadze...

Gość gość
94zł za tabletki to nie jeszcze kwota porażająca, nie rozumiem natomiast jak ktoś kupuje leki, których tak na prawdę nie zna i bierze od razu trzy opakowania i jeszcze płaci przelewem. Ja kupiłam jedno opakowanie za pobraniem, przyjdzie ok nie przyjdzie też ok, pójdę do apteki po therma line, podobno są niezłe

Gość gość
Witam Was ja niestety przed zobaczeniem komentarzy zakupiłam pełna obaw od wczoraj biorę i będe na bierząco zdawać Wam relacje. Wzięłam wczoraj 1 tabletkę i wogóle mi się jeść nie chciało a po chromie to mam takie ssanie w żołądku że nie ogarniałam, po tej tabletce wogóle mi się jeść nie chciało a dziś rano troszkę czasu w toalecie spędziłam. Tyle jeśli chodzi o 1 dzień, a co dalej to się okarze.

Gość gość
zaczynam 2-gie opakowanie a nie schudłam ani kilograma