Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość kara mia
ja czekałam koło tygodnia, przyszły niedługo zacznę je łykać jak siostra mi je wyśle

Gość gość
Pani Anno Fri ja mam identyczny problem pisalam do tej panipisala ze paczka tak owszem wysłana moze sie jej pani jutro spodziewac napisalam po 3 dniach znowu ale jak tylko zapytalam o wysylke to pani z czatu umilkła. Nie wiem co mam robic dałam się nabrać jak glupia i straciłam 178zł ;(

Gość gość
Zamówiłam, czekałam tydzień na kuriera-otrzymałam pogniecione opakowanie kapsułek bez żadnej ulotki, certyfikatu itd. Zaczynam kurację i mam nadzieję że zadziała bo dotychczas jestem bardzo zawiedziona. Kasia

Gość gość
Wy dziewczyny jestescie jakes glupie! Kupujecie tabletetki, ktore sa nielegalnie sprzedawane w Polsce, nigdzie nie zgloszone, nie wiadomo jake jest ich sklad, kto je produkuje I kto jest za nie odpowiedzialny w Polsce. I jeszcze sie wzajemnie nakrecacie. Pamietacie dziewczyne, ktore zmarla po zazywaniu niewiadomych tabletetek. Sprawa zajmuje sie Komenda Glowna Policji.

Gość gość
Dziewczyny nie dajcie się nabrać na te bzdury. To jest jedna wielka ściema i naciąganie na kasę. A wystarczy dobra dieta i wiecej ruchu! Poszperałam w necie na temat tego specyfiku i znalazlam takie informacje: http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo i podobno ta sama firma zmeinila nazwe na lipocycle. Wszystko wyglada identycznie...

Gość gość
Od 4 stycznia jestem na najlepszej diecie na jakiej kiedykolwiek byłam. Co prawda nie wiem,czy to zdrowe (czy nie rozregulowuje organizmu), ale do rzeczy: 5:2. Czyli dwa dni w tygodniu (wtorek i piątek) jem tylko do 500 kcal w dwóch dawkach: ok 7mej i 19tej. Przez 5 dni w tygodniu jem co chcę i ile chcę. Na tej "diecie" schudłam 10 kilo.

Gość gość
mam do sprzedania opakowania Lipocycle. Ktoś chętny ? 50 zł za opakowanie

Gość gość
Biorę już 4 dzienń i nic się nie dzeje :-)

Gość gość
To oszustwo. ja zamowilam miesiac temu za pobraniem i do dzis nic nie przyszlo..ciesze sie ze kasy nie stracilam. z perspektywy wiem ze to nawet dobrze ze nie dotarly do mnie.ktos chce sie dorobic na naiwnosci innych.wszystkie informacje podane na ich stronie sa fałszywe,sprawdzcie sami..a te pozytywne komentarze?sa identyczne z tymi ktore byly na stronie lipoxine,slowo w slowo.nawet strona jest ludzaca podobna do strony lipocycle..zastanawia mnie tylko jak wp i onet moglo reklamowac takie cos..i zastanawiam sie dlaczego jeszcze nikt z prasy,telewizji czy prokuratury sie tym nie zajał.

Gość gość
kupiłam, moja siostra bierze 15 dzień, nie schudła nic, za to czuje się dziwnie, biega - kolana jej siadają .... wczoraj przy jedzeniu mało nie zemdlała, gorąco się zrobiło, zawroty głowy... te osoby piszące na ich stronie ile to schudły nawet nie istnieją na FB

Gość gość
Sprawa została zgłoszona do Głównego Inspektora Sanitarnego, gdyż tabletki nie zostały zgłoszone i są w obrocie nielegalnie. Ponieważ inspektor nie jest w stanie ustalić podmiotu odpowiedzialnego, poszukuje go Policja. Szkoda natomiast, że inspektor nie nagłaśnia tej sprawy i de facto dopuszcza sprzedaż tych nielegalnych produktów. Dopiero jak ktoś umrze, to będzie afera na miarę Amber Gold - tzn. wszyscy wiedzieli, że działa nielegalnie, ale nic nie zrobili. Tylko w Amber Gold, ktoś stracił pieniądze, a tu może stracić życie!

Gość Kaja7777777
Tez sie dalam na to nabrac..ale pod nazwa: "phosphatix"..:-( dopiero dzisiaj znalazlam w internecie wasz watek i strone "lipocycle", ktora wyglada identycznie jak 21.phosphatix.com!!! Oczywiscie zadnego certyfikatu ani ulotki nie bylo w przesylce..wiec to mi zapalilo "czerwona lampke" i tak znalazlam wasz temat. Na szczescie, bo teraz nie zamierzam tego nawet tknac!! Jeszcze nie wzielam ani jednej tabletki..ufff! Trudno 89,90pln poszlo w bloto..ale to zaden koszt w porownaniu do utraty zdrowia!!!!

Gość Mariola33333
Ludzie nie dajcie sie nabrać. To jest oszustwo, ja dostałam te tabletki bez ulotki i certyfikacji! ! Spalilam je tyle to warte!

Gość marzenka26
ja już koncze kuracje ''lipocycle'' i szczerze nieschudłam nawet kilograma !

Gość gość
Witajcie! Kuracja polega na tym, że zaplacisz za tabletki, a oni ich nieprzyślą i od stresu chudniesz!

Gość Beata B28
jedna wielka bzdura !!! banda oszustów !!!! zastanawiam się jak mogłam być taka naiwna i uwierzyć w te brednie o cudownym odchudzaniu :(

Gość gość
witam, czy ktoś z Was ma jakiś nr telefonu, mail czy jakikolwiek inny kontakt do kogoś z firmy Lipocycle.? Chciałabym zgłosić reklamacje. Z góry dziękuję za pomoc.

Gość gość
A tu dalszy ciąg afery, tym razem z policją i sanepidem w tle: http://natemat.pl/99617,podejrzanymi-suplementami-lipoxine-i-lipocycle-juz-zajela-sie-policja-wykryje-powiazania-tych-firm-z-piotrem-kaszubskim#comments

Gość gość
dzisiaj znalazłam nowy wspanialy lek na odchudzanie, nazywa się phosphatix, sprawdzcie koniecznie, nie uwierzycie

Gość gość
Phosphatix - kolejna odsłona Lipocycle i Lipoxine. Że ten facet się nie boi odpowiedzialności karnej, to aż dziwne. Chociaż pewnie podobnie jak w przypadku pasty wybielającej okaże się, że interes był zarejestrowany na mamusię!

Gość gość
nawet na czacie ta sama, znana już wielu, Pani M. Barska

Gość gość
2 dni temu otrzymalam 3 paczki lypocycle. Wczoraj zazylam 1 tabletke po jedzeniu z rana. Nie pomoglo.. jadlam lody.. i slodycze.. etc.. Dzis wzielam 1 tabletke z rana na pusty zoladek.. i wogole nie chce mi sie jesc. Nie wiem czy to zdrowe.. Bede pisac dalej.. Produkt zamowilam przed Swietami.. przyszedl po Swietach.. kurierem.. Bez opisow czy ulotek.. Mozna czytac angielski krotki opis na opakowaniu. Pozdrwiam wszystkich czytelnikow forum.

Gość gość
Interesuje mnie wypowiedz Pani: 26.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jestem właśnie w trakcie 40-dniowej diety przy użyciu lipocycle.. Powiem tylko tyle, że to na mnie działa. Do dnia 26-ego schudłam już 12 kg... I nie chcę ich z powrotem! Mam więcej energii, przesypiam spokojnie całą noc, nie bolą mnie już stawy, itd. - a to tylko niektóre z korzyści. Negatywy: trzeba z wyprzedzeniem planować, jak się nie będzie jadło posiłków w domu. Mogę śmiało powiedzieć, że bycie osobą szczupłą to wspaniałe uczucie. Zbliżam się już do 50-tki i mimo tego, że wcześniej zdarzało mi się zaniedbywać zdrowie, to teraz stawiam je na pierwszym miejscu. Ten produkt jest dla mnie idealny. Macie może jakieś mądre rady? 26.03.14 [zgłoś do usunięcia] --- Jaki sa Pani doswiadczenia.. Czy utrata apetytu? Pozdrawiam serdecznie. Tez je biore.. ;) ..

Gość gość
gość "Ja kupiłam tabletki Lipocycle, przyszły i w sumie nie wiem co z nimi zrobić. Adres z którego przyszły był tylko nr bloku bez nr mieszkania a to wieżowiec, więc mam wątpliwość czy odesłać pod ten adres. Brać się boję. W środku nie ma żadnej ulotki tak jak mnie zapewniano we wcześniejszej korespondencji. Wyglądają dziwnie pudełko takie mogłabym sama wydrukować, a w środku nie wiadomo co... Strasznie mi głupio że dałam się nabrać... Niby poważna kobieta, a dałam się zwieźć cudownym obietnicom..." Mam dokładnie te same odczucia. Gdzieś przeczytałam, ze policja prowadzi śledztwo w sprawie lixine i lipocycle i że za tym stoi ten sam typek niejaki piotr kaszubski. Jednak nie mogę dojść do informacji, w jakim mieście policja prowadzi sprawę. Chętnie bym się przyłączyła, jako oszukany świadek. i już o tym było wyżej, ale powtórzę i ja; nowy środek, nowa ściema tym razem PHOSPATIXT, ta sama strona, komentarze i konsultant. Kreatywność tego gościa jest nieogarnięta. I chyba poczucie bezkarności też. Przykre!

Gość gość
gość witam, czy ktoś z Was ma jakiś nr telefonu, mail czy jakikolwiek inny kontakt do kogoś z firmy Lipocycle.? Chciałabym zgłosić reklamacje. Z góry dziękuję za pomoc. Można spróbować na ten adres; ul. Podlipięty 27/1 02-732 Warszawa tel. 22-2435235 lub 506571290, ale nie ręczę za rezultat. Życzę powodzenia

Gość gość
"Jednak nie mogę dojść do informacji, w jakim mieście policja prowadzi sprawę. Chętnie bym się przyłączyła, jako oszukany świadek." Policja nie prowadzi postępowania w sprawie oszustwa, lecz braku zgłoszenia suplementu diety do sanepidu. Policja ustala teraz podmiot odpowiedzialny, czyli kto nie dopełnił obowiązku zgłoszenia. Na razie jest to Komenda Główna, gdyż trudno ustalić właściwość innej komendy (nie wiadomo skąd jest podmiot wprowadzający suplement do obrotu). Można się domyślać, że w konsekwencji właściwa będzie komenda Policji w Warszawie. Jak się już ustali podmiot odpowiedzialny, to można kierować inne zgłoszenia przeciw niemu, np. zarzut oszustwa, narażenia na niebezpieczeństwo utraty zdrowia itp.

Gość gość
Pod wskazanym adresem na ul. Podbipięty 27 (lecz lok. nr 1) znajduje się firma "ESTINITY Wiesława Kaszubska". https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/ceidg.public.ui/SearchDetails.aspx?Id=67894a16-a6ba-4a47-8226-39014b468299 Domyślam się, że celowo podają tylko numer budynku, a nie lokalu, aby nie było możliwości doręczenia skutecznego oświadczenia o odstąpieniu od umowy

Gość gość
Uwaga Reklama pojawiła się także w Superexpresie

Gość gość
Jednym słowem mamy w PL takie dziennikarstwo - jak komuś zapłacisz napisze i opublikuje wszystko