Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość
boże wszyscy piszą tu o wielkim oszustwie i o tym jak zostali zrobieni w konia przez firme która sprzedaje coś nielegalnego a ktoś wchodzi na forum i pyta co ma stosować za dietę do tych tabletek, człowieku poczytaj posty wyżej i nicnie zamawiaj, ludzie chcą do prokuratury iść z tematem zresztą sama się nad tym zastanawiam

Gość gość
Ja polecam, naprawde schudłam. Chyba konkurencja pisze te niepochlebne opinie. Koleżanka w pracy również zachwycona!

Gość gość
mam pytanie do osoby z postu wyżej, czy możemy porozmawiać na priv?

Gość jadamaris
Jak widzę przechodzą tylko pozytywne, czyli fałszywe komentarze. A przecież państwo wiedzą, że to jedno wielkie oszustwo.

Gość Emmia
Cała konstrukcja oferty nie trzyma się kupy, wszyscy zachwycający są wirtualni, być może mamy tu do czynienia z fenomenem bardzo wirtualnych efektów. Firma, która tak żałośnie zachwala swój produkt posługując się podrobionymi opiniami już nie kupi mojej akceptacji. NIE WIERZCIE W TAKIE REKLAMY!!!!!!!

Gość gość
Taaa haha konkurencja? To wrzuć zdjęcie swojej sylwetki i zdjęcie tego lipocycle z kartką 'kafeteria', inaczej niewiarygodnie. Tak wiem, zdjęcia nie zrobisz a pudełko wyrzuciłaś hahha :)

Gość Tosia11111
Witam Z góry mówię, produktu nie miałam w ustach,ale zainteresowała mnie reklama. Nie przeczytałam jeszcze komentarzy zamieszczonych na stronie Kafeterii. Ale do rzeczy. Uważam,że to ściema. Dlaczego? Zainteresowana reklamą weszłam na stronę lipocycle http://21.lipocycle.pl/ a ponieważ jestem dociekliwa chciałam wejść na Fb lipocycle takiego nie ma !!! mimo,że na dole strony lipocycle pełno pozytywnych komentarzy !!! Z Fb ???? chciałam sprawdzić profile osób komentujących (ok, przejrzałam tylko ok 10 z nich) na własnym Fb - wpisując imię i nazwisko komentujących. Chciałam zobaczyć, czy osoby te wypowiadają się na ten temat. ale tych osób nie ma !!! skoro lipcycle zadało sobie aż tyle trudu to ... dopowiedzcie sobie sami kto pisze komentarze, a najlepiej ... po prostu odwiedźcie tę stronę

Gość gość
napaliłam się czytając ten durny artykuł na onecie i kupiłam to g. za pobraniem. Na całe szczęście weszłam na to forum i choć kurier był w poniedziałek , nie odebrałam tej przesyłki ( za pobraniem).nikt się ze mną do tej pory nie kontaktował. zresztą wysyłałam maila z odstąpieniem od umowy zakupu, ale maile na podany przez nich adres nie dochodzą. jednak nie dałam się zrobić w bambuko, choć byłam blisko - ale ulga :)

Gość gość
nie można znaleźć ani jednej osoby na fb które niby polubiły stronę lipocycle. Profile są albo niedostępne albo usunięta - taka informacja wyskakuje. co teraz zrobć z tymi gnojkami? jestem wkurzona na maksa.

Gość Tosia11111
No to gratuluję refleksu. A wszystkim innym: czytajcie ze zrozumieniem: ARTYKUŁ SPONSOROWANY (Na Onecie) :)

Gość gość
no tak ale kto na to zwraca uwagę, czyta się i człowiek wierzy że piszą choć trochę prawdy tym bardziej że artykuł był i na fb ( nadal jest ) i na onecie

Gość Tosia11111
Jeszcze jedno: cieszę się, że zdążyłam napisać małego komenta na ich stronie. (może to odstraszy przyszłych klientów).Ale spróbujcie teraz napisać : już nie puszczają

Gość Tosia11111
Ja zanim cokolwiek kupię szukam komentarzy, zwłaszcza tych negatywnych. Np na Allegro sprawdzam czy ma negatywne i za co oraz czy sprzedający tłumaczy się z nieudanych transakcji (co też jest ważne w jaki sposób traktuje się klientów). A na Onecie - który dawno jest już poniżej krytyki - nawet nie można pod artykułem wstawić komentarza.

Gość gość
faktycznie już nic nie można dopisac

Gość Tosia11111
a to zaskoczenie !!! mój komentarz znikł z ich strony? szczerze, to nie sądziłam,że tak można. sama jestem zła, mimo,że nie kupiłam produktu. nie lubię,jak się naciąga ludzi :(

Gość Tosia11111
a to zaskoczenie !!! mój komentarz znikł z ich strony? szczerze, to nie sądziłam,że tak można. sama jestem zła, mimo,że nie kupiłam produktu. nie lubię,jak się naciąga ludzi :(

Gość gość
Strona internetowa tego cudu na FB nie istnieje!!! Wszystkie komentarze z FB na stronie oficjalnej produktu, rowniez dziwna sprawa... Jesli chcemy zobaczyć profile osób, które skomentowały produkt... Konta sa nieaktywne... Hmmmm...

Gość Tosia11111

Gość gość
ale artykuł jest i kolejne osoby się nabierają i co z tym zrobić?

Gość Tosia11111
Myślę, że jeśli już ktoś tego nie zrobił poszkodowani muszą się skrzyknąć i zgłosić to prokuraturze, a najlepiej mediom - gdzie tylko można - żeby zdjęli i stronę i artykuły sponsorowane bo to nie tylko na Onecie,ale i na WP http://kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Transblonowe-odchudzanie-to-dziala,wid,16500410,wiadomosc.html oto macie swoje "szanujące się" portale :)

Gość gość
trzeba chyba też na swoich profilach opisać żeby ludzie sięnie nabierali , tak myślę choć tyle

Gość gość
Te wszystkie peany na cześc tego Lipocycle pisze team ludzi,ktorym za to płacą. Sprawdzcie datę i czas....Az śmiech ogarnia. W googlach pisza na ten temat.Nobel to bzdura, lekarka nie istnieje, a zdjęcia są z agencji reklamowej.Jeśli ktoras dorosła kobieta wierzy, że w ciągu miesiaca schudnie na cudownych pigułkach za 89 zł paręnasc ie kilo to jest niespełna rozumu i powinna sie udać nie do dietetyka tylko psychiatry.Nie jestem konkurencją i pewnie zaraz tennieprzychylny komentarz usuną,ale szkoda mi tych zdesperowanych kobitek.Wpiszcie w google "lipoxine kaszubski" (to mózg tego oszustwa"

Gość gość
Te wszystkie peany na cześc tego Lipocycle pisze team ludzi,ktorym za to płacą. Sprawdzcie datę i czas....Az śmiech ogarnia. W googlach pisza na ten temat.Nobel to bzdura, lekarka nie istnieje, a zdjęcia są z agencji reklamowej.Jeśli ktoras dorosła kobieta wierzy, że w ciągu miesiaca schudnie na cudownych pigułkach za 89 zł paręnasc ie kilo to jest niespełna rozumu i powinna sie udać nie do dietetyka tylko psychiatry.Nie jestem konkurencją i pewnie zaraz tennieprzychylny komentarz usuną,ale szkoda mi tych zdesperowanych kobitek.Wpiszcie w google "lipoxine kaszubski" (to mózg tego oszustwa"

Gość gość
hmm witam ,zamówiłam te tabletki tez wiem,że zadna z tych stron nie istnieje te ich komentarze że to środek złoty,ale ok czekam na kuriera w razie co zwracaja kase jak dam sie nabrac to tylko pierwszy i ostatni raz...

Gość gość
Do osób podstawionych piszących pozytywne komentarze: proszę o wstawienie zdjęcia waszego cudownego lipocicle z karteczką "kafeteria". Wiem, że tego nie zrobicie, bo nie macie tego produktu i jesteście tylko klakierkami kupionymi :)

Gość Margerita3
Ja też to szajstwo kupiłam no i oczywiście nie działa.Postanowiłam sama coś zrobić.Ograniczyłam jedzenie,jeżdżę w domu na rowerze treningowym i po 5 dniach mam 2,5 kg mniej.Może i są suplementy i diety które wspomagają odchudzanie ale potrzebny też jest wysiłek fizyczny.A czy ktoś z was słyszał o diecie 3D Chili?Też jest bardzo wychwalana ale boję się naciąć że to znów jakaś ściema...

Gość gość
Margerita3 daj sobie spokój z tą 3d :) Dasz radę bez wymysłów i nabijania kabzy innym

Gość Margerita3
No też tak właśnie myślę :) Nie ma co-dieta,ćwiczenia i z czasem będzie dobrze :)

Gość drrqrw
Nie polecam

Gość gość
jak stosować jak sie bierze ile tabletek itd?