Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość SweetMag
Ludzie! Spójrzcie w regulamin,który tam wyskakuje ,gdy już kupujecie produkt- ta firma jest zarejestrowana w jakimś nieprawdopodobnym kraju! Cokolwiek Wam się stanie po tej "kuracji", winnego możecie szukać,jak wiatru w polu!!

Gość gość
Hej mam pytanie przed którym posiłkiem zażywałyście tabletkę? Ja dopiero wczoraj otrzymałam paczuszkę i nie wiem czy mogę ją zażywać kiedy chce czy np. trzeba nadczo albo przed obiadem?! Będę wdzięczna za odpowiedź

Gość gość
Ludzie w ogóle nie przejmują sie tymi oszustami, kupują i jeszcze pytają jak je brać. nie wiadomo co mają w składzładzie, nie są nigdzie wpisane, tragedia ludzie, poczytajcie całe forum....

Gość jabcia3
Ja juz kiedys kupiłam lek na odchudzanie i odchudziła sie niestety moja karta płatnicza i miałam sporo kłopotów - zgłosiłam do prokuratury ale umorzono śledztwo. Jakims cudem pobierali sobie z mojej karty bez mojej zgody i zamówienia za każdym razem ok 300 zł a na portalach zachodnich tez spore sumy - odpowiednio do zarobków. Od tego czasu uważam. To było afrykańskie mango i coś jeszcze nie pamietam. Jezeli płaciłyscie kartą przez internet to sprawdzcie swoje konta. Pozdrawiam wszystkie które chca schudnąć w tali a nie w porfelach.

Gość gość
a ja schudlam dzieki temu srodkowi. jest doskoanly i polecam wszystkim naiwnym !

Gość gość
Podajcie stronę jak lipocycle zamówić

Gość gość
witam, dziwi mnie tylko dlaczego ten produkt nie jest dostępny w aptekach, skoro jet tak bardzo skuteczny.

Gość gość
zamówiłam, po 4 dniach od zapłacenia za środek cisza. Strony na facebook nie ma! tylko do UOKiKu się nadają! Ściema!!!

Gość gość
Całe szczęście że chciałam dowiedzieć się innych opinii i trafiłam na ta stronę bo już byłam na 99,9 % skłonna do zamówienia a tu takie niepochlebne opinie ...dzięki bardzo nie każdy śpi na pieniądzach a 90 zł drogą nie chodzi

Gość gość
Witam. Rozumiem że stosuje się go do otrzymania wymarzonej wagi? A co potem, czy ktoś z państwa skończył kurację? Nie ma tzw. efektu jojo?

Gość Prawnik_1
Na stronie internetowej nie ma danych dotyczących rejestracji produktu, producenta i podmiotu odpowiedzialnego. Nie znalazłam też tego preparatu w bazie produktów zarejestrowanych w bazie Głównego Inspektoratu Sanitarnego. Sprzedającym jest natomiast firma zarejestrowana na Wyspach Marszala. Również regulamin sprzedaży tego produktu jest niezgodny z polskim prawem, gdyż uzależnia odstąpienie od umowy zawartej na odległość od dodatkowego kontaktu telefonicznego, co nie może mieć miejsca. W takim przypadku wystarczy wysłanie oświadczenia o odstąpieniu od umowy. Dodatkowo nigdzie nie jest podany numer telefonu, z którym można się kontaktować, a także adres na który należy wysłać oświadczenie o odstąpieniu od umowy. Ponadto spółka HG Limited określa siebie w regulaminie jako: administratora serwisu, pośrednika sprzedaży oraz agencji reklamowej, aby w stosunku do nieświadomych swoich praw konsumentów unikać odpowiedzialności jako sprzedawca. Dodatkowo podawany na stronie internetowej profil na F. pt. Lipocycle i przytaczane z niego rzekome pozytywne opinie internautek, w ogóle nie istnieje! Uważam, że trzeba nagłośnić tę sprawę, gdyż nie jest możliwe, aby nielegalne produkty na odchudzanie krążyły w sprzedaży i były pułapką (dość kosztowną) dla młodych kobiet. Reklama ta nadal jest na serwisie O. i na F., jednak moje posty ostrzegawcze zostały skasowane, a możliwość dodawania kolejnych postów zablokowana. Sprawa została zgłoszona do Głównego Inspektoratu Sanitarnego i UOKiK.

Gość gość
I ja się nabrałam... tyle pierwszych stron pozytywnych opinii, na dodatek artykuły na zaufanych portalach. I 89 zł przepadło. :( W ciągu 2 h od zamówienia wysłałam im na maila anulację, ale zero kontaktu. Pewnie nawet nie ma co zgłaszać. Nie wiadomo co i komu. A poza tym nie ma żadnych namiarów na firmę :( 10 minut za późno trafiłam na prawdziwe komentarze. girlandwine@gmail.com

Gość gość
zamówiłam lek przez ich stronę dwa dni temu narzazie jedno opakowanie, do tej pory nie mam żadnej informacji, dobrze że zamówiłam go za pobraniem. Nie mogę znaleźć kontaktu tel z tą firmą. Też tak mieliście?

Gość gość
Witam Ja też sie skusiłam,zamówiłam,zapłaciłam,a przesyłka dalej do mnie nie dotarła,pisze maile,ale nikt nawet mi nie odpowiada

Gość gość
Uwaga! To zwykła ściema, wcześniej ten lek występował po nazwą Lipoxine, Pani dietetyk nie istnieje...wszystko możecie sami sprawdzić

Gość gość
co zrobić jak listonosz mi go przyniesie. Zamówiłam za pobraniem. Brać nie brać

Gość gość
mysle ze to szczera recenzja jest no spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość Blog Na temat i inne
Ostatnio na blogu Na Temat znany 20 letni milioner Piotr K. zaprzeczał, że ma coś wspólnego z produktem Lipoxine (obecnie Lipocycle). Dziwi jednak zbieżność miejsca rejestracji tajemnej spółki z Wysp Marshala i adresu wysyłki produktu na ul. Podbipięty 27 w Warszawie, gdzie mieści się klinika E...y, której właścicielem jest właśnie ten pan! Ponadto tłumaczył się, że ma certyfikat jakości produktu uzyskany na Wyspach Marshala (ciekawe skąd, skoro nie nie ma związku z produktami). Jeszcze jedno, certyfikat produktu dopuszczonego na jednej z pacyficznych wysepek na Oceanie Spokojnym, dopóki te wysepki nie są w Unii Europejskiej, w Polsce jest kawałkiem makulatury!

Gość Czat i niewygodne pytania
Fragment czatu z firmą, niekompetencja aż poraża! Klient - czy jest to produkt dopuszczony do obrotu w Polsce? Konsultant - oczywiscie posiada wszystkie niezbedne dokumenty ktore zezawalaja na handel w polsce Klient - A kto jest podmiotem odpowiedzialnym wprowadzającym produkt do obrotu? Konsultant - Niestety nie jestem upoważniona do podawania takich danych - wszystkie dostępne dane są w regulaminie na stronie. :) Ja odpowiadam za częśc informacyjna dotyczącą produktów i zamówień. Klient - No właśnie nie są, bo tam jest podana jakaś spółka z Wysp Marszala, a one są na Oceanie Spokojnym. Klient musi wiedzieć, czy stosowanie produktu jest bezpieczne i gdzie się udać, gdy coś się stanie Konsultant - produkt jest bezpieczny - posiada wszystkie certyfikaty i ulotki Klient - A gdzie mogę przeczytać tę ulotkę Konsultant - Spółka odpowiadająca za produkcje i wprowadzenie na rynek zarejestrowana jest na wyspach marshala oraz dołaczona jest wraz z opakowaniem. Klient - Wyspy nie są w Unii Europejskiej, więc certyfikat tam wydany nie obowiązuje w Polsce Konsultant - Ale został wydany w Polsce w momencie gdy firma zdecydowala sie wprowadzic produkt do Polski. Klient - Czy jest to suplement diety? Konsultant - tak Klient - Więc nie został zgłoszony do Głównego Inspektora Sanitarnego, gdyż nie figuruje w bazie. Konsultant - Proszę Pana/i - ja nie zajmuję się rzeczami aż tak formalnymi :) Dostałam informacje ze produkt jest dopuszczony do handlu w polsce natomiast moje kompetencje koncza sie na skladzie, sposobie zazywania oraz na wglądzie w zamówienia. Jezeli ma pan/i watpliwosci co do legalnosci produktu prosze isc to zglosic do sanepidu i wtedy sie pan/i uspokoi :) Klient - Chyba raczej do Głównego Inspektora Sanitarnego

Gość gość
czy oprócz tej strony można gdzieś kupić te tabletki??

Gość gość
Witam.powiedzcie ile czekaliście na przesyłke?czekam od piatku i nic,już zaczynam sie martwić że mnie oszukali:(

Gość acha253
Witam.powiedzcie ile czekaliście na przesyłke?czekam od piatku i nic,już zaczynam sie martwić że mnie oszukali:(

Gość gość
Boże ale Ludzie Wy jesteście k***a idioci my walczymy jak ustrzec innych przed tymi tabletkami a wy piszecie że nie doszły, dobrze że nie doszły nie zatrujecie się, nalezy złożyć wspólny pozew bo oni nadal mydla oczy tym wszystkim nieukom co nie czytaja

Gość gość
acha 253 poczytaj trochę , dobrze że nie doszły tej firmy nie ma ktos z nas zakpił, oszukał, na co ty czekasz ? to jest ściema ja wydałam 100 zł. ale ani jednej tabletki nie wziełam bo przede wszystkim przysłali inne i teraz mmam jedno w głowie jak ich skończyć , oszukuja nie rozumiesz?

Gość AtkaBe
Polecam artykuł na temat tego cudownego specyfiku http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
jak tego nie przerwiemy to nadal się będa reklamować na fb a ludzie będą wierzyć , musimy to zgłosić albo telewizji i pana P K skończyć milionera z polski *****ego

Gość gość
Atka Be oni chyba nic nie czytaja pytają czy mają odebrać od kuriera i jak brać normalnie żenada ......bierzcie kupujcie, masakra

Gość gość
Mam pytanie czy mozna zaplacic po odbiorze przesylki przelewem

Gość gość
Witam - przesylka dotarla, nawet dwie bez żadnych dokumentow. Nie mam pojecia na jakie konto zrobic przelew.

Gość gość
komus udało sie odzyskać pieniądze???, zamówiłam,nie dotarło nic,kasy nie ma.....