Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość
słuchajcie... właśnie był u mnie kurier i zapytałam go, co będzie, jeśli nie przyjmę przesyłki... powiedział, że nic, bo ciągle ktoś nie przyjmuje przesyłek od nich ( z tej firmy). powiedział też, że to już trzecia taka paczka DZISIAJ ;]

Gość gość
Ja też odmówiłam. Na szczęście z pobraniem było to nie straciłam kasy wspólczuje tym co jednak zapłacili wcześniej

Gość gość
Witam :) chciałabym się dowiedzieć czegoś o tych tabletkach lipocycle. zastanawiam się nad kupnem ale nie jestem pewna bo znalazłam artykuł że to jest jakaś ściema. Możecie rozwiać moje wątpliwości?

Gość gość
nie kupuj, bo będziesz miała tylko problemy ;] to prawda, że to ściema ;] a potem będziesz się martwiła, jak im to oddać, kasy już nie zobaczysz..

Gość gość
czy u kogoś był efekt jojo po tym preparacie?

Gość gość
A może znacie jakieś dobre środki które wspomagają odchudzanie ?

Gość gość
jezu, ludzie ;D Dajcie se siana :D czy to taki problem poczytać komentarze chociażby dwie strony wstecz? :D

Gość gość
Radzę przed zakupem przeczytać poniższy artykuł. Wprawdzie nazwa jest troche inna, ale poszukałam na internecie i lipoxine oraz lipocycle to ten sam produkt, Pewnie po ukazaniu sie tego artykułu producent zmienił nazwę. http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo#

Gość gość
Lipoxine. Demaskujemy wielką ściemę na odchudzanie. Sanepid rozpoczyna śledztwo

Gość gość
Demaskujemy wielką ściemę na odchudzanie. Sanepid rozpoczyna śledztwo - podobna metoda http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo#

Gość gość
K***A ile idiotek jeszcze zapyta czy to działa !?

Gość gość
witam! jestem kolejną oszukaną osobą, zrobiłam im przelew w poniedziałek, 89zł, nie wiem co mam dalej robić???

Gość gość
Witajcie, mam do sprzedania 3 opakowanka ! Okazało się, że wpadłam w straszne długi z powodu mojego faceta.. A myślałam, że to pomoże Mi w nowym życiu.. Muszę posprzedawać wiele rzeczy, nie zdążyłam ich nawet odpakować..:(( Piszcie proszę, bardzo zależy mi na szybkiej sprzedaży..:((

Gość gość
Ahahhah szukaj glupich gdzie indziej xD

Gość gość
Teraz nic nie zrobisz, skoro zapłaciłaś. Przykro mi :P

Gość nina11124
witam, ja niestety kupiłam i zamiast tabletek lipocycle otrzymałam lipoxine, teraz nawet nie ma do kogo zadzwonić albo zapytać co z tym gównem zrobić. dodam jeszcze że oczywiście w pudełku nie było opisu ani certyfikatu o których to rzeczach piszą na stronie .

Gość sylwiia
Witam ja próbowałam tabletek zielona kawa i tez obiecywali że schudne 10 kg w miesiąc inic z tego. i zwracaja 100 % kosztów to nie prawda bo 50 zł mi urwali i napewno jest tak samo. a nie schudłam jedynie 4 kg ale to przy diecie i ćwiczeniach. a gdy przestałam stosować te tabletki tylko dieta i ćwieczenia to co wciągu miesiąca straciłam te 4 kg. to w drugim miesiącu 6kg i bez żadnych tablet, także to nie tabletki robią swoje tylko nasza cięzka praca i dietam. trochę motywacji i do roboty. ja mam jeszcze do zrzucenia 25 kg. i nie wierze już w żadne tabletki!!!!!!

Gość gość
witam pomórzcie zamówiłam te tabletki przez ich strone i przysłali mi tabletki o innej nazwie tzn lipoxine czy to jest to samo ??

Gość gość
To jest ta sama ściema Lipoxine czy Lipocycle jeden ch*j. Ale nadal nie zadziała :D Jedyne co, to niezgodność towaru, chociaż... i tak nie ma się z kim kontaktować :P

Gość gość
Ja również dostałam Lipoxine zamiast Lipocycle, ale mniejsza z tym. To samo g***o! Szkoda tylko że znowu nacięłam się jak dureń. Po zadzwonieniu na numer telefonu podany na kopercie zgłasza się laboratorium. Pani uprzejmie poinformowała mnie że nie jestem pierwszą osobą i że owa firma od cudownych tabletek wykorzystuje ich numer telefonu. Sprawa na policji jest założona i mówi żeby się z policją kontaktować.

Witam ponownie! Obiecałam, że na bieżąco będę relacjonować, co się dzieje z moimi GENIALNYMI TABLETKAMI, więc dotrzymuję obietnicy :) Złożyłam zamówienie w poniedziałek. Zgodnie z regulaminem do dwóch godzin od złożenia zamówienia mam prawo zrezygnować! Tak też zrobiłam i... cisza :) We wtorek wieczorem dostałam wiadomość, że przesyłka została wysłana (więc regulamin ich nie obowiązuje ;)) W środę o godz. 8:00 dotarł kurier. W paczce jest jedno pudełko z tabletkami bez żadnej ulotki, certyfikatu, instrukcji zażywania itd. TO NIE WSZYSTKO: zamiast Lipocycle jest Lipoxine :D No cóż, na temat tego produktu wiemy już nieco więcej, więc nie wiem czy mój test ma dalej sens... Aczkolwiek skład opisany na opakowaniu jest identyczny w obu preparatach - nie ma tam nic strasznego - sumie to samo zdrowie, ale czy rzeczywiście opis zgadza się zawartością? hmmm Zrobiłam już badanie krwi, żeby widzieć jak preparat zmienia wyniki, ale teraz muszę dojrzeć do tego, żeby zacząć to zażywać (strach mnie zżera :)) Jeśli się zdecyduję - napiszę! Pozdrawiam!

Gość gość
czy ktoś zna skutki uboczne tego specyfiku?

Gość gość
Cześć wszystkim , mam pytanie około tydzień temu zamówiłam na internecie właśnie ten produkt i jeszcze nie przyszedł :/ czy wy również tyle czekaliście ? proszę o odpowiedź

Gość gość
Witam, jestem chyba kolejną oszukaną, w niedzielę zaplaciłam za jedno opakowanie i cisza. Wysyłałam maile, informacje i nic....

Gość gość
witam a ja mam pytanie zamówiłam lipocycle a dostalam lipoxine i Pani twierdzi że to to samo tylko nazwa inna czy to prawda?

Gość gość
oszuści nie kupisz tego co zamówisz stracisz 100 tak jak ja

Gość gość
sprzedają inne produkty nie to co reklamują złodzieje

Gość gość
sprzedają inne produkty nie to co reklamują strata pieniędzy

Gość gość
To jest wielkie oszustwo,nie dajcie się nabrać.

Gość gość
Tez kupilam te tabletki i zaplacilam za nie. podejrzane bylo dla mnie, ze nie otrzymalam zadnego potwierdzenia zamowienia czy informacji o wysylce. przejrzalam dokladnie ich strone i bylam juz pewna ze to totalna sciema. brak adresu, danych firmy. co tez jest niezgodne z prawem. w regulaminie na ich stronie jest napisane ze firma jest zarejestrowana gdzies na koncu swiata - juz nie pamietam nazwy. A zatem jestem pewna ze te tabletki nic nie dadza a moga tylko zaszkodzic. W internecie nie sa one zupelnie znane w innych krajach. tylko jest pare informacji o nich na polskich stronach. stracilam tylko pieniadze. ja proponuje zglosic to na policje. i tez tak zrobie.